20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Harald Benink

Harald Benink als spreker boeken

Zoek je naar een spreker die diepgang en inzicht kan bieden in de complexe wereld van financiën en economie? Dan is Harald Benink de ideale keuze voor jouw evenement. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring als hoogleraar Banking and Finance, biedt Harald een uniek perspectief op financiële stabiliteit, Europese bankenunie en de impact van financiële markten op de economie. Zijn vermogen om ingewikkelde economische thema’s op een heldere en toegankelijke manier over te brengen, maakt hem een gewilde gastspreker voor zowel bedrijfsevenementen als educatieve seminars.

Harald Benink

Hoogleraar Banking and Finance

Harald Benink als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Harald Benink meer dan alleen zijn expertise in financiën en economie; hij staat bekend om zijn scherpe analyse, heldere communicatie en het vermogen om discussies op een boeiende manier te leiden. Zijn kennis over onderwerpen als macro-economische stabiliteit, de rol van centrale banken en de invloed van economische beleidsvorming op de samenleving, maakt hem een uitstekende keuze voor conferenties en paneldiscussies die zich richten op economische thema’s. Harald weet hoe hij een dialoog kan stimuleren en zorgt ervoor dat elk evenement een leerzame en inspirerende ervaring wordt.

Over financiële stabiliteit en economisch beleid

In een wereld waar economische trends en financiële markten snel veranderen, is het essentieel om inzicht te hebben in de principes van financiële stabiliteit en economisch beleid. Harald Benink, met zijn diepgaande kennis op deze gebieden, biedt een fascinerende kijk op hoe economieën kunnen worden beïnvloed door zowel nationale als internationale financiële ontwikkelingen. Zijn lezingen omvatten onderwerpen zoals de uitdagingen van de Europese Monetaire Unie, risicomanagement in de financiële sector, en de rol van regelgeving in het waarborgen van economische stabiliteit. Kies voor Harald als je een expert zoekt die licht kan werpen op deze essentiële en actuele onderwerpen.

Harald Benink inhuren voor een lezing

Het boeken van Harald Benink voor een lezing bij jouw organisatie is een eenvoudige en transparante procedure. Ons team bij Quality Bookings helpt je graag bij elke stap. Vanaf het eerste contact, zorgen we voor een snelle offerte binnen 24 uur en bieden we all-inclusive tarieven. We bespreken samen de specifieke wensen en thema’s voor de lezing, waarna we alle praktische zaken regelen. Met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie kun je rekenen op een soepele ervaring en een inspirerende bijdrage aan je evenement.

Biografie van Harald Benink

Harald Benink, een gerespecteerde naam in de wereld van financiën en economie, is een vooraanstaand academisch figuur met een rijke carrière die zich uitstrekt over meerdere decennia. Als hoogleraar Banking and Finance heeft hij aan de wieg gestaan van talrijke studies en onderzoeken die licht werpen op de complexiteiten van de financiële wereld.

Geboren en getogen in Nederland, ontwikkelde Harald al vroeg een passie voor economie en financiën. Deze interesse leidde hem naar prestigieuze instellingen waar hij zijn academische carrière vormgaf. Zijn studies en onderzoek richtten zich voornamelijk op financiële markten, economische stabiliteit en het beleid van centrale banken. Door de jaren heen heeft Harald zijn expertise verdiept en uitgebreid, wat hem tot een veelgevraagde expert maakte op nationale en internationale podia.

Harald’s vermogen om complexe economische theorieën en praktijken te vertalen naar begrijpelijke inzichten is een van zijn grootste krachten. Hij heeft een unieke manier om zijn publiek te betrekken en te informeren, wat hem niet alleen een gewaardeerde academicus maakt, maar ook een uitstekende spreker en dagvoorzitter. Zijn presentaties zijn altijd actueel, informatief en gericht op het bieden van concrete inzichten in de steeds veranderende wereld van financiën.

Naast zijn academische carrière is Harald ook actief betrokken geweest bij diverse adviesraden en denktanks. Deze rollen hebben hem een breder perspectief gegeven op de interactie tussen economie, politiek en samenleving. Zijn adviezen worden vaak gezocht door zowel private als publieke sector, wat zijn reputatie als een invloedrijk econoom en denker verder versterkt.

In zijn vrije tijd blijft Harald zich verdiepen in economische literatuur en blijft hij actief betrokken bij educatieve initiatieven. Hij is een fervent voorstander van levenslang leren en moedigt dit ook aan bij zijn studenten en collega’s. Zijn toewijding aan educatie en kennisoverdracht is een inspiratiebron voor velen in zijn vakgebied.

Door Harald Benink te boeken voor je evenement, haal je niet alleen een expert in huis, maar ook een inspirerende persoonlijkheid die met passie en kennis spreekt over de thema’s die ertoe doen in de hedendaagse economie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Harald Benink

Schrijf een review

Video met Harald Benink

Meer informatie & boekingen

Harald Benink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Harald Benink
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers