Frits Bussemaker

Frits Bussemaker werkte jarenlang in de ICT-wereld en is een specialist op het gebied van samenwerking en kennisdeling. U kunt Frits Bussemaker boeken als spreker.

ICT
Bussemaker begon in de jaren tachtig met werken in de ICT. Tegenwoordig werkt hij als zelfstandig maker van programma’s op het gebied van het delen van kennis en samenwerking.

Daarnaast fungeert hij als coach voor tal van bedrijven en adviseert en traint hen in kennisdeling en samenwerking. Ook organiseert hij regelmatig internationale congressen op het gebied van ‘samen waarde organiseren’. Daarnaast heeft hij aan de basis gestaan van verschillende succesvolle communities.

In de visie van Bussemaker moeten wij van een command-and-control-maatschappij naar een samenleving die gebaseerd is op connect-and-collaborate.

Spreker
Met deze boodschap zet hij zich in als adviseur, maar ook als spreker. Met zijn lezingen geeft Bussemaker zijn publiek nieuwe inzichten en weekt hen los van oude hun denkwijzen.

Wilt u Frits Bussemaker inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Frits Bussemaker spreekt graag over:

Frits Bussemaker boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Frits Bussemaker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21