Erik Mathlener is een verhalenverteller. Aan de hand van verhalen probeert hij het beeld of gedrag van anderen te veranderen. U kunt Erik Mathlener inhuren als spreker en genieten van zijn betoverende verhalen.

ICT
Mathlener begon zijn loopbaan als ict-vakman. In die functie werden zijn communicatieve vaardigheden al snel herkend, waardoor hij aan de slag ging als projectleider en adviseur. Zodoende leerde hij omgaan met klanten en medewerkers en bekwaamde hij zich in het coachen, praten en presenteren.

Ondertussen pikte hij zijn oude hobby toneelspelen op en volgde diverse cursussen. In 2006 woonde hij een voorstelling van storyteller Willem de Ridder bij en zo kwam Mathlener op het idee een cursus verhalen vertellen te volgen. Hierop sloot hij zich aan bij een verhalenvertellerscollectief.

Verhalen voor bedrijven
Als verhalenverteller ontdekte hij wat de kracht van storytelling is voor organisaties en bedrijven en langzaam kreeg hij steeds meer opdrachten in de zakelijke wereld en groeide hij uit tot een echte ‘StoryManager’. Mathlener is tevens de auteur van het boek Storytelling in drie bedrijven.

Als spreker brengt Mathlener met veel humor serieuze boodschappen. Zijn lezingen zitten vol met interactie, verhalen films en muziek. Wilt u Erik Mathlener boeken als spreker? Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op. 

Erik Mathlener spreekt graag over:

Erik Mathlener boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Erik Mathlener. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21