20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Erik Mathlener

Erik Mathlener als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een gastspreker die jouw evenement naar een hoger niveau tilt, dan is Erik Mathlener de persoon die je zoekt. Met zijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis op het gebied van storytelling en communicatie, weet Erik elk publiek te boeien en te inspireren. Hij heeft een unieke manier van spreken die niet alleen informatief is, maar ook interactief en vermakelijk. Zijn presentaties zitten vol met praktische voorbeelden en persoonlijke anekdotes, waardoor zijn verhalen herkenbaar en toegankelijk zijn. Erik is de ideale spreker voor bedrijven en organisaties die hun communicatie willen verbeteren, teams willen motiveren of simpelweg op zoek zijn naar een boeiende en memorabele spreker.

Erik Mathlener

Storytelling en communicatie

Erik Mathlener als dagvoorzitter boeken

Erik Mathlener is niet alleen een getalenteerde spreker, maar ook een uitstekende dagvoorzitter. Met zijn expertise in storytelling en communicatie weet hij elk evenement vloeiend en professioneel te leiden. Zijn vermogen om snel te denken en adequaat te reageren maakt hem de perfecte keuze voor conferenties, seminars en bedrijfsevenementen. Erik zorgt ervoor dat elk onderdeel van het evenement naadloos aansluit en houdt de energie en aandacht van het publiek van begin tot eind vast. Zijn ervaring en kennis stellen hem in staat om diepgaande gesprekken te voeren en paneldiscussies effectief te modereren.

Over storytelling en communicatie

Storytelling en communicatie zijn cruciale elementen in de hedendaagse zakelijke wereld. Erik Mathlener is een expert op dit gebied en deelt zijn inzichten over hoe verhalen kunnen worden gebruikt om effectief te communiceren, te overtuigen en te inspireren. In zijn lezingen gaat Erik dieper in op de kracht van verhalen in zakelijke communicatie, marketing, branding en leiderschap. Hij laat zien hoe storytelling kan worden ingezet om complexe ideeën eenvoudig over te brengen, relaties te versterken en een blijvende impact te maken. Zijn lezingen bieden praktische tips en strategieën die direct toegepast kunnen worden in de dagelijkse praktijk.

Erik Mathlener inhuren voor een lezing

Het inhuren van Erik Mathlener voor een lezing is een eenvoudige en duidelijke procedure. Ons team bij Quality Bookings staat klaar om je te begeleiden bij elke stap. Vanaf het eerste contact tot de daadwerkelijke uitvoering van de lezing, zorgen wij voor een soepele ervaring. We bieden all-inclusive tarieven en garanderen een offerte binnen 24 uur. Onze uitgebreide support zorgt ervoor dat aan al je wensen wordt voldaan en we bieden tevredenheidsgarantie. Kies je voor Erik, dan kies je voor een zorgeloze ervaring en een evenement dat lang in het geheugen zal blijven.

Biografie van Erik Mathlener

Erik Mathlener is een gerespecteerde expert op het gebied van storytelling en communicatie, met een carrière die zich uitstrekt over vele jaren. Zijn passie voor het vak begon al op jonge leeftijd en heeft hem geleid tot een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter. Erik heeft een unieke kijk op de kracht van verhalen en hoe deze ingezet kunnen worden in zakelijke en persoonlijke communicatie.

Gedurende zijn loopbaan heeft Erik gewerkt met een breed scala aan organisaties, van startups tot multinationals. Zijn lezingen en workshops zijn zowel nationaal als internationaal goed ontvangen. Hij is bekend om zijn boeiende stijl, die zowel educatief als vermakelijk is. Zijn vermogen om complexe concepten op een eenvoudige en begrijpelijke manier te presenteren, maakt hem een favoriet onder een breed publiek.

Erik’s expertise is niet alleen beperkt tot spreken; hij is ook een auteur van meerdere boeken over storytelling en communicatie. Deze boeken zijn een weerspiegeling van zijn diepgaande kennis en zijn toewijding aan het vak. Hij is regelmatig te gast in diverse media, waar hij zijn inzichten deelt over effectieve communicatie en de kracht van verhalen.

Zijn benadering van storytelling is uniek in de zin dat hij niet alleen focust op de theorie, maar ook praktische toepassingen biedt. Hij helpt individuen en organisaties om hun eigen verhalen te vinden en deze effectief in te zetten. Dit heeft ertoe geleid dat velen hun communicatiestrategieën hebben kunnen verbeteren en hun doelen effectiever hebben kunnen bereiken.

Naast zijn professionele werkzaamheden is Erik ook actief in verschillende maatschappelijke projecten. Hij gelooft sterk in het teruggeven aan de gemeenschap en gebruikt zijn vaardigheden om positieve veranderingen teweeg te brengen. Zijn toewijding aan zowel zijn vak als zijn sociale verantwoordelijkheden maken hem een inspirerend figuur voor velen.

Het inhuren van Erik Mathlener voor je volgende evenement betekent niet alleen een leerzame en inspirerende ervaring voor je publiek, maar ook een samenwerking met een echte professional die waarde toevoegt aan elk evenement. Met zijn ervaring, expertise en passie is Erik een aanwinst voor elke bijeenkomst of conferentie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Erik Mathlener

Schrijf een review

Video met Erik Mathlener

Meer informatie & boekingen

Erik Mathlener inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Erik Mathlener
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers