20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Ellen Deckwitz

Ellen Deckwitz als spreker boeken

Wanneer u Ellen Deckwitz als gastspreker boekt, haalt u een veelzijdige, inspirerende persoonlijkheid in huis. Ellen is niet alleen een bekroonde dichteres en schrijfster, maar ook een ervaren spreker die haar publiek weet te boeien met thema’s variërend van literatuur tot maatschappelijke kwesties. Met haar unieke vermogen om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te presenteren, is Ellen de ideale keuze voor evenementen die zowel verdieping als vermaak zoeken.

Ellen Deckwitz

Dichteres, schrijfster, theatermaakster

Ellen Deckwitz als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Ellen Deckwitz een unieke combinatie van expertise en charisma. Ze is thuis in een breed scala aan thema’s, van cultuur en literatuur tot sociale vraagstukken. Haar vermogen om diepgaande discussies te leiden, gecombineerd met een natuurlijke flair om een zaal te engageren, maakt haar tot een uitstekende keuze voor uw conferentie of symposium.

Over poëzie en literaire expressie

Ellen Deckwitz is een autoriteit op het gebied van poëzie en literaire expressie. In haar lezingen verkent zij de kracht en relevantie van poëzie in onze hedendaagse samenleving. Ze biedt inzichten in hoe poëzie kan helpen bij persoonlijke ontwikkeling, emotionele expressie en het begrijpen van de wereld om ons heen. Of het nu gaat om een introductie in de poëzie voor nieuwkomers of een diepere duik voor de ervaren liefhebbers, Ellen’s lezingen bieden voor elk wat wils.

Ellen Deckwitz inhuren voor een lezing

Het inhuren van Ellen Deckwitz voor een lezing is een eenvoudig proces. U neemt contact op met Quality Bookings, waar onze experts binnen 24 uur een offerte voor u klaar hebben. We bieden all-inclusive tarieven en zorgen voor uitgebreide support tijdens het gehele boekingsproces. Onze tevredenheidsgarantie zorgt ervoor dat uw evenement met Ellen Deckwitz een onvergetelijke ervaring wordt.

Biografie van Ellen Deckwitz

Ellen Deckwitz is een van de meest prominente figuren in de hedendaagse Nederlandse literatuur. Geboren in 1982, heeft ze zich snel opgewerkt als een veelzijdige en invloedrijke stem in de literaire wereld. Haar carrière begon met een knal toen ze in 2009 de Meander Dichtersprijs won, en sindsdien is haar ster alleen maar rijzende.

Deckwitz heeft een indrukwekkend oeuvre opgebouwd dat zowel poëzie als proza omvat. Haar debuutbundel, “De steen vreest mij”, werd in 2011 gepubliceerd en werd alom geprezen voor haar frisse, dynamische stijl en diepzinnige thematiek. Sindsdien heeft ze meerdere bundels uitgebracht, waarbij ze keer op keer bewijst niet alleen een begaafd schrijfster te zijn, maar ook een scherp observator van de mens en maatschappij.

Naast haar werk als auteur is Deckwitz ook actief als columnist en criticus. Ze heeft voor diverse media geschreven, waaronder NRC Handelsblad, en staat bekend om haar scherpe, vaak humoristische kijk op actuele gebeurtenissen. Haar columns zijn niet alleen populair vanwege hun inhoud, maar ook vanwege de toegankelijke stijl die literatuur en poëzie dichter bij een breed publiek brengt.

Haar bijdragen aan de literatuur en cultuur zijn meerdere malen bekroond. Zo won zij onder andere de C. Buddingh’-prijs voor nieuwe Nederlandse poëzie en is zij regelmatig te gast in literaire programma’s en op festivals. Deckwitz is niet alleen een dichteres en schrijfster, maar ook een inspirator en een mentor voor jonge schrijvers en dichters.

Ellen Deckwitz staat bekend om haar vermogen om poëzie tot leven te brengen, zowel op het podium als in de klaslokalen. Ze is een veelgevraagd spreker op scholen en universiteiten, waar ze lezingen en workshops geeft over de kracht van poëzie. Haar benadering is interactief en gericht op het stimuleren van creativiteit en kritisch denken bij haar publiek.

Naast haar literaire prestaties is Deckwitz ook maatschappelijk betrokken. Ze gebruikt haar platform om aandacht te vragen voor sociale en culturele kwesties en is niet bang om haar stem te laten horen over controversiële onderwerpen. Haar werk weerspiegelt vaak een diepe bezorgdheid over sociale rechtvaardigheid en de staat van de wereld, wat haar tot een boeiende en relevante spreker maakt voor een breed scala aan evenementen.

In haar vrije tijd is Deckwitz een fervent lezer en muziekliefhebber. Haar interesses buiten de literatuur om zijn breed en variëren van klassieke muziek tot moderne kunst, wat bijdraagt aan haar veelzijdige persoonlijkheid als spreker. Ze is iemand die met gemak de brug slaat tussen verschillende kunstvormen, waardoor ze een breed publiek kan aanspreken.

Deckwitz’s reis in de literatuur is er een van constante ontwikkeling en groei. Haar werk blijft evolueren en ze blijft verrassen met haar veelzijdige talenten. Als spreker brengt ze een rijke mix van kennis, ervaring en passie naar elk evenement, waardoor ze een onvergetelijke toevoeging is aan uw programma. Met Ellen Deckwitz haalt u niet alleen een deskundige in huis, maar ook een inspirerende persoonlijkheid die gegarandeerd een positieve impact zal hebben op uw publiek.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000

Reviews over Ellen Deckwitz

"We hadden een geweldig weekend en de optredens van Ellen Deckwitz waren een prachtige aanvulling op ons festival. Ze verzorgde een aantal mooie voordrachten (mooie stem ook) die goed aansloten met ons thema, leuke interactie met het publiek en licht ontregelend."

― Jasmijn
Schrijf een review

Video met Ellen Deckwitz

Meer informatie & boekingen

Ellen Deckwitz inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Ellen Deckwitz
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers