20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Eduard Schaepman

Eduard Schaepman als spreker boeken

Zoek je naar een spreker die niet alleen inspireert maar ook echte levenservaring en ondernemerschap combineert? Maak kennis met Eduard Schaepman, een unieke persoonlijkheid in de wereld van sprekers. Als oprichter van Tribes, een innovatief bedrijf in flexwerkplekken, belichaamt Eduard het beeld van een moderne, dynamische ondernemer. Op deze pagina ontdek je alles over Eduard, zijn expertise en hoe je hem kunt boeken voor je evenement.

Eduard Schaepman

Topondernemer

Over ondernemerschap en gezond leven

Eduard Schaepman is niet alleen een visionaire ondernemer maar ook een fervent voorstander van een gezonde levensstijl. Zijn lezingen belichten het belang van balans tussen werk en privé, hoe je gezondheid kunt integreren in een drukke levensstijl, en de kunst van het ouder worden terwijl je fit en actief blijft. Eduard’s benadering van deze onderwerpen is niet alleen informatief maar ook inspirerend, waardoor hij de perfecte keuze is voor sprekerssessies die zowel motiveren als inzicht bieden in succesvol ondernemerschap en gezond leven.

Eduard Schaepman inhuren voor een lezing

Het boeken van Eduard Schaepman voor je evenement is eenvoudig en transparant, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide ondersteuning van Quality Bookings. We zorgen ervoor dat het hele proces, van aanvraag tot de daadwerkelijke lezing, soepel en zorgeloos verloopt. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en samen de perfecte lezing voor jouw evenement samen te stellen.

Biografie van Eduard Schaepman

Eduard Schaepman, een dynamische persoonlijkheid van 58 jaar, staat bekend om zijn jeugdige energie en ondernemingsgeest. Als CEO en oprichter van Tribes heeft hij een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we denken over werkplekken, door flexibele en inspirerende ruimtes aan te bieden voor professionals die niet gebonden zijn aan een traditioneel kantoor.

Deze familieman en sportfanaat is een toonbeeld van een actieve en gezonde levensstijl. Eduard is een gepassioneerd sporter, met een routine die zes dagen per week omvat, variërend van wielrennen en mountainbiken tot kickboksen en krachttraining. Zijn toewijding aan sport is niet alleen een manier om fysiek fit te blijven, maar biedt hem ook de noodzakelijke mentale ontspanning en creativiteit.

Eduard’s reis is er een van constante zelfontwikkeling en -verbetering. Vanaf jonge leeftijd, toen hij epilepsie overwon, heeft hij een diepe waardering ontwikkeld voor het belang van gezondheid en welzijn. Dit besef heeft hem ertoe gebracht een levensstijl te adopteren die zowel fysieke activiteit als preventieve gezondheidszorg omvat.

In zijn professionele leven weerspiegelt Eduard deze principes door een bedrijfscultuur te creëren die welzijn en flexibiliteit bevordert. Tribes is niet zomaar een reeks flexwerkplekken; het is een gemeenschap die haar leden aanmoedigt om actief en gezond te blijven. Met vestigingen in Nederland, België en Duitsland heeft Eduard een nieuwe standaard gezet voor hoe een moderne werkplek eruit kan zien.

Als een voorstander van gezond leven, benadrukt Eduard het belang van regelmatige gezondheidscontroles en het gebruik van voedingssupplementen om welzijn te garanderen. Zijn visie op voedingssupplementen is gebaseerd op het idee dat, ondanks onze beste inspanningen, onze dagelijkse voeding niet altijd voldoende is om aan onze voedingsbehoeften te voldoen. Hij benadrukt het belang van supplementen zoals omega, magnesium en vitamine D3 om een ​​gebalanceerd en gezond lichaam te ondersteunen.

Buiten zijn professionele successen, vindt Eduard vreugde in de eenvoudige dingen van het leven. Hij is een liefhebber van het boek ‘Sapiens’ van Yuval Noah Harari, geniet van schaken en kickboksen, en houdt vast aan zijn overtuiging van puur natuur zijn zonder afhankelijk te zijn van beautygeheimen. Zijn ultieme gezondheidstip? Luister naar je lichaam en verdiep je in je eigen geest en lichaam. Door mankementen te accepteren en te werken aan het gezonder maken van de rest, kun je meer aan, minder stress ervaren en je gelukkiger voelen.

Eduard Schaepman is meer dan een spreker; hij is een bron van inspiratie en wijsheid, iemand die zijn eigen adviezen leeft en ademt. Door hem te boeken voor je evenement, haal je niet alleen een deskundige spreker in huis, maar ook iemand die zijn publiek kan motiveren en inspireren met echte, levensveranderende inzichten.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Eduard Schaepman

Schrijf een review

Video met Eduard Schaepman

Meer informatie & boekingen

Eduard Schaepman inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Eduard Schaepman
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers