20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker MiER - Improvisatiecabaret

MiER als spreker boeken

Ben je op zoek naar een unieke en meeslepende ervaring voor jouw evenement? Ontdek MiER, het dynamische duo dat elke bijeenkomst verandert in een onvergetelijke gebeurtenis. In deze sectie leer je meer over het boeiende concept van MiER en waarom zij de perfecte keuze zijn voor jouw volgende evenement. We verkennen hun unieke aanpak van improvisatietheater, waarbij ze het publiek actief betrekken en een ongeëvenaarde interactieve ervaring bieden.

MiER

Improvisatiecabaret

Over improvisatietheater

MiER staat bekend om hun ongeëvenaarde improvisatietheater. Bij deze vorm van theater wordt alles ter plekke gecreëerd, waardoor iedere voorstelling uniek en aangepast is aan jouw evenement. Dit betekent dat ze flexibel kunnen inspelen op de thema’s en onderwerpen die relevant zijn voor jouw organisatie. Improvisatietheater is een krachtig middel om complexe ideeën op een lichte, humoristische wijze te presenteren, en MiER zijn daarin experts.

MiER inhuren voor een lezing

Het boeken van MiER voor jouw evenement is een eenvoudige en heldere procedure. We bieden all-inclusive tarieven en zorgen binnen 24 uur voor een offerte. Ons uitgebreide supportteam staat klaar om je door het proces te leiden en eventuele drempels weg te nemen. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, weet je zeker dat je keuze voor MiER een succes wordt.

Biografie van MiER

Michel Verheijden en Erik Kuperus vormen samen MiER, een dynamisch duo dat sinds 1993 de wereld van improvisatietheater op zijn kop zet. Met meer dan 2000 voorstellingen en twee keer als Nederlands kampioen improvisatietheater, brengen ze een schat aan ervaring mee. Hun stijl kenmerkt zich door een perfecte balans tussen serieus en luchtig, waarmee ze moeiteloos ieder publiek weten te boeien en te betrekken.

+ lees meer

In hun voorstellingen speelt interactie met het publiek een centrale rol. Zo kunnen zij een sprookje creëren met jouw organisatie in de hoofdrol of improviseren over jouw meest bizarre vakantie-ervaring. Hun vermogen om snel en scherp te reageren maakt elke voorstelling uniek en persoonlijk. Dit talent zetten ze ook in als dagvoorzitters, waarbij ze discussies, debatten en interviews leiden met respect, directheid en veel humor. Met één dagvoorzitter in de zaal en één op het podium zorgen ze ervoor dat het publiek constant betrokken blijft.

Het duo heeft een bijzonder talent om in elke situatie snel en adequaat te reageren. Hun optredens zijn niet alleen vermakelijk, maar ook verrijkend, omdat ze op een unieke manier inhoudelijke thema’s aan de orde stellen. Deze combinatie van entertainment en inhoud maakt MiER tot een veelgevraagd duo voor allerlei soorten evenementen, van zakelijke bijeenkomsten tot educatieve seminars.

MiER’s ervaring strekt zich uit over een breed spectrum van bedrijven en evenementen. Ze hebben aan ontelbaar veel vergadertafels gezeten en kunnen daardoor op bijna elk onderwerp inspelen. Hun vermogen om een veilige en ontspannen sfeer te creëren, waarin mensen zich open durven te stellen, maakt hen uitermate geschikt voor uiteenlopende gelegenheden.

Het inhuren van MiER betekent kiezen voor een ervaring die verder gaat dan een standaard lezing of voorstelling. Het is een interactieve reis waarbij het publiek niet alleen toeschouwer is, maar ook deelnemer. Met hun jarenlange ervaring, unieke stijl en vermogen om elk onderwerp op een boeiende manier te benaderen, zijn Michel Verheijden en Erik Kuperus, oftewel MiER, een uitstekende keuze voor elk evenement.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met MiER
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

MiER inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met MiER
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers