20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Dennis Wilt

Dennis Wilt als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een spreker die zowel intrigerend als informatief is, dan is Dennis Wilt uw ideale keuze. Met zijn uitgebreide kennis en expertise op het gebied van meteorologie, klimaatverandering, en duurzaamheid, weet Dennis zijn publiek steeds weer te boeien. Het boeken van Dennis Wilt als gastspreker staat garant voor een lezing die niet alleen educatief, maar ook inspirerend is. Hij neemt zijn publiek mee op een reis door de fascinerende wereld van het weer, het klimaat en de impact daarvan op ons dagelijks leven.

Dennis Wilt

Duurzaamheid & weer

Over klimaatverandering en meteorologie

Dennis Wilt is een autoriteit op het gebied van klimaatverandering en meteorologie. Zijn presentaties gaan niet alleen over de dagelijkse weerpatronen, maar duiken dieper in de impact van klimaatverandering op onze wereld. Hij behandelt onderwerpen zoals duurzaamheid, de gevolgen van klimaatverandering op ons dagelijks leven, en hoe we naar een duurzamere toekomst kunnen streven. Als je kiest voor een lezing van Dennis, krijg je niet alleen een deskundige uitleg over deze cruciale onderwerpen, maar ook inzichten in hoe we positieve veranderingen kunnen bewerkstelligen.

Dennis Wilt inhuren voor een lezing

Het boeken van Dennis Wilt voor een evenement of conferentie is een gestroomlijnd proces bij Quality Bookings. Met onze all-inclusive tarieven en 24-uurs offerte service, zorgen we ervoor dat het boeken van Dennis snel en zonder gedoe verloopt. We nemen je stap voor stap mee door het proces, van de eerste aanvraag tot de uiteindelijke presentatie. Onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support zorgen ervoor dat je met vertrouwen Dennis kunt boeken voor je volgende evenement.

Biografie van Dennis Wilt

Dennis Wilt heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd als meteoroloog en presentator. Zijn loopbaan begon bij Talpa Network, waar hij 15 jaar geleden zijn landelijke tv-carrière startte. Bij Talpa ontwikkelde Dennis zich van een achter-de-schermen meteoroloog naar een mediapersoonlijkheid, waarbij hij ook artikelen en radioweersverwachtingen verzorgde.

Een hoogtepunt in zijn carrière was de kans om te werken voor John de Mol’s zender Talpa, later Tien genoemd, waar hij deel uitmaakte van het team dat de innovatieve 3D-weersverwachtingen presenteerde. Ondanks de korte levensduur van de zender, markeerde deze periode een belangrijk moment in Dennis’ loopbaan.

Dennis’ expertise werd verder versterkt bij Meteo Consult, later MeteoGroup, in Wageningen, waar hij deel uitmaakte van een team dat regionale weersverwachtingen verzorgde voor diverse omroepen. Hij was ook een vroege ochtendweerpresentator voor het programma Goede Morgen Nederland en verzorgde Europese vakantieweerberichten voor RTL.

Zijn overstap naar RTL 4 in 2008 was een belangrijke mijlpaal. Hier werkte hij naast bekende namen als Helga van Leur en Peter Timofeeff. Hij speelde een cruciale rol in het uitbreiden van het weerteam van RTL, waar hij tot maart 2019 chef was van de Nieuwsdienst Weer en Verkeer.

Buiten zijn televisiecarrière is Dennis een gepassioneerde spreker over klimaatverandering en duurzaamheid. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waarbij hij zijn publiek meeneemt op een reis door de uitdagingen en oplossingen rondom klimaatverandering.

Terug bij Talpa Network sinds maart 2019, heeft Dennis samen met Amara Onwuka een nieuwe weerdienst opgezet die 24/7 actuele en regionale weersvoorspellingen biedt via verschillende kanalen, waaronder SBS6, 538, Radio 10, Sky Radio, Veronica en weer.nl.

Dennis Wilt’s carrière getuigt van zijn diepgaande kennis en ervaring in meteorologie en klimaatwetenschappen. Zijn vermogen om complexe wetenschappelijke concepten op een begrijpelijke en boeiende manier te presenteren, maakt hem tot een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een inspirerende spreker over deze belangrijke onderwerpen. Met Dennis Wilt haal je niet alleen een expert in huis, maar ook een boeiende verteller die je evenement onvergetelijk zal maken.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Dennis Wilt

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Dennis Wilt inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Dennis Wilt
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers