Dennis Wilt is meteoroloog en werkt sinds 2001 voor Meteo Consult.  Hij brengt de weersverwachting via diverse kanalen: tv, radio en internet. Daarnaast geeft Wilt workshops en lezingen over het weer, klimaatverandering en duurzaam ondernemen.

Radio, tv en internet
Wilt presenteert sinds 2005 het weer op televisie. Aanvankelijk deed hij dat bij Talpa en sinds 2008 bij RTL4. Daarnaast verzorgt hij weerpresentaties op regionale zenders als RTV Noord-Holland, RTV-Utrecht en TV Gelderland. Ook is hij te horen op Radio2, SkyRadio, BNR Nieuwsradio en 538. Verder heeft hij een leidende rol bij het ontwikkelen van weerpresentaties op tv en is hij betrokken bij de opleiding en begeleiding van nieuw talent.

Klimaatverandering
Klimaatverandering is een hot topic. Zeker ook voor het bedrijfsleven. Wilt geeft workshops en lezingen over de effecten van het veranderende klimaat voor  ondernemingen. Op een toegankelijke en enthousiaste manier brengt hij ingewikkelde natuurkundige en weerkundige begrippen over op zijn publiek, spreekt over duurzame ontwikkeling en kansen en bedreigingen van het veranderende klimaat.

Officier bij de Luchtmacht
Presenteren deed Wilt al voordat hij in de media werkte. Van 1994 tot 2001 was hij luchtvaartmeteoroloog in binnen- en buitenland voor de Koninklijke Landmacht. Hij verzorgde de briefings voor vliegeniers en gaf lezingen over weerkundige verschijnselen. Met zijn enorme kennis van het weer is er geen vraag over dit onderwerp waar Wilt het antwoord schuldig op moet blijven. En door zijn ruime ervaring in spreken in het openbaar weet hij goed in te spelen op zijn publiek.

Wilt u Dennis Wilt als spreker inhuren? Neem dan gerust contact op met één van onze accountmanagers voor aanvullende informatie. Zij informeren u graag over de mogelijkheden en bijbehorende tarieven.

Dennis Wilt spreekt graag over:

Dennis Wilt boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Dennis Wilt. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21