20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Denice Dest Copyright foto: Hadewych

Denice Dest als spreker boeken

Denice Dest, bekend van haar charismatische verschijning als maître in het BNN VARA programma First Dates, is een ideale gastspreker voor evenementen die authenticiteit en warmte vereisen. Met haar ervaring in het Amsterdamse nachtleven en als stand-up comedian, brengt Denice een unieke mix van humor en scherpe inzichten. Haar vaardigheid om snel een connectie te maken met diverse mensen maakt haar niet alleen een boeiende spreker, maar ook een expert in het creëren van een ontspannen en open sfeer. Als je Denice boekt, haal je niet alleen een professional in huis, maar ook iemand die elk evenement persoonlijker en memorabel maakt.

Denice Dest

Bekend van First Dates

Denice Dest als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter biedt Denice Dest een combinatie van professionaliteit, inlevingsvermogen en entertainment. Haar ervaring in de horeca en het entertainmentveld stelt haar in staat om soepel met onverwachte situaties om te gaan en de aandacht van het publiek vast te houden. Denice weet hoe ze een ruimte moet vullen met energie en houdt de dynamiek gaande, of het nu een formeel zakelijk evenement is of een luchtiger bijeenkomst. Haar vermogen om mensen op hun gemak te stellen en een positieve sfeer te creëren maakt haar een uitstekende keuze voor elke gelegenheid.

Over persoonlijke ontwikkeling en communicatieve skills

Denice Dest is een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatieve vaardigheden. Door haar ervaring als trainer en coach, gecombineerd met haar achtergrond in de entertainment- en horecasector, brengt ze waardevolle inzichten en praktische adviezen. Denice’s sessies zijn gericht op het stimuleren van zelfbewustzijn, het verbeteren van interpersoonlijke vaardigheden en het ontwikkelen van een effectieve communicatiestijl. Haar aanpak is zowel praktisch als inspirerend, ideaal voor organisaties die streven naar verbetering van teamdynamiek en persoonlijke groei van medewerkers.

Denice Dest inhuren voor een lezing

Het boeken van Denice Dest voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. Bij Quality Bookings geniet je van een all-inclusive tarief en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Ons uitgebreide supportteam staat klaar om alle vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Met onze tevredenheidsgarantie en een gemiddelde beoordeling van 9,0, kun je erop vertrouwen dat het boekingsproces soepel en professioneel verloopt.

Biografie van Denice Dest

Denice Dest, 43 jaar oud, heeft in korte tijd naam gemaakt als de charmante en innemende maître van het populaire BNN VARA programma First Dates. Met haar kenmerkende vuurrode pak en aanstekelijke lach weet ze elke kandidaat een warm welkom te heten. Maar er is veel meer achter deze fascinerende persoonlijkheid.

Denice’s carrière begon in het Amsterdamse nachtleven, waar ze werkte als ‘door bitch’. Deze unieke rol gaf haar een diep inzicht in menselijk gedrag en interpersoonlijke communicatie. Haar vermogen om met diverse mensen om te gaan, werd verder versterkt door haar werk als host bij verschillende evenementen en als stand-up comedian. Deze ervaringen hebben Denice gevormd tot de boeiende spreker die ze vandaag is.

Naast haar televisiewerk, is Denice ook een gerespecteerde trainer en coach. Ze beschikt over een groot inlevingsvermogen en een scherp inzicht in persoonlijke ontwikkeling. Haar benadering is gericht op het stellen van duidelijke doelen en het bieden van praktische strategieën om deze te bereiken. Dit maakt haar een gewilde professional voor zowel individuele coaching als groepstrainingen.

In haar samenwerking met echtgenoot Tim, combineert Denice haar expertise met zijn creatieve achtergrond. Samen bieden ze positioneringstrajecten aan, waarbij Tim zich richt op merkidentiteit en Denice op persoonlijke ontwikkeling en communicatieve vaardigheden. Deze unieke combinatie van vaardigheden maakt hun aanpak bijzonder effectief en gewild.

Denice’s veelzijdige achtergrond en uitgebreide ervaring maken haar een uitstekende keuze voor een breed scala aan evenementen. Van persoonlijke ontwikkelingsworkshops tot zakelijke conferenties, Denice brengt een unieke mix van humor, warmte en professionaliteit. Haar lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook inspirerend, waardoor ze een blijvende indruk achterlaat op haar publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Denice Dest

Schrijf een review

Video met Denice Dest

Meer informatie & boekingen

Denice Dest inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Denice Dest
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers