20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Danny Jansen
Exclusief bij
Quality Bookings

Danny Jansen als spreker boeken

Op zoek naar een inspirerende gastspreker die culinaire passie combineert met een rijke ervaring? Maak kennis met Danny Jansen, een naam die synoniem staat voor culinaire innovatie en expertise. In deze pagina ontdek je waarom Danny de perfecte keuze is voor je volgende evenement. Van zijn ontluikende passie voor pâtisserie tot zijn avonturen als chef en televisiepersoonlijkheid, Danny brengt een smaakvol verhaal dat iedereen zal aanspreken. Lees verder en laat je meenemen op een culinaire reis vol inspiratie en inzichten.

Danny Jansen

TV-kok

Over culinaire kunst en passie

De wereld van culinaire kunst is veelzijdig en boeiend, en niemand kent dit beter dan Danny Jansen. Als expert in pâtisserie en met jaren ervaring in diverse keukens, deelt Danny zijn diepgaande kennis over de kunst van koken. Wil je je publiek inspireren met thema’s als culinaire innovatie, de geschiedenis van koken, of de fijne kneepjes van de pâtisserie? Danny behandelt deze onderwerpen met enthousiasme en expertise. Kies je voor Danny als spreker, dan kies je voor een interactieve ervaring waarbij je publiek meer leert over de rijke wereld van gastronomie.

Danny Jansen inhuren voor een lezing

Het boeken van Danny Jansen voor je evenement is een eenvoudige en soepele ervaring met Quality Bookings. Ons proces garandeert een snelle, efficiënte afhandeling en persoonlijke ondersteuning. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, wij staan voor je klaar om je te helpen bij elke stap. Onze All-Inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie zorgen ervoor dat je met vertrouwen Danny kunt boeken voor een onvergetelijke lezing of presentatie.

Biografie van Danny Jansen

Geboren op 2 augustus 1979 in Raamsdonksveer, ontwikkelde Danny Jansen al vroeg een passie voor de culinaire wereld. Zijn carrière begon bescheiden in een steengrill-restaurant, waarna hij zich ontwikkelde tot leerlingkok in verschillende hotels en sterrenzaken. Zijn talent en toewijding brachten hem naar de positie van chefpâtissier, waar zijn liefde voor pâtisserie hem naar nationale erkenning leidde.

Danny’s culinaire reis is er een van constante ontwikkeling en ontdekking. Zijn rol als redacteur voor een culinair tijdschrift bracht hem over de hele wereld, van Barcelona tot Londen, waar hij topchefs interviewde en unieke inzichten verkreeg in de culinaire industrie. Deze ervaringen hebben zijn perspectief op koken en gastronomie verrijkt, iets wat hij graag deelt tijdens zijn presentaties.

Op 17-jarige leeftijd maakte Danny zijn televisiedebuut in “Koken met Sterren”. Nu, jaren later, staat hij zelf voor de camera en deelt zijn passie voor Aziatische en andere culinaire heerlijkheden. Of het nu gaat om traditionele recepten of gerechten met een moderne twist, Danny’s creaties zijn altijd een genot voor de zintuigen.

Naast zijn televisiewerk is Danny een fervent verzamelaar van antieke kookboeken. Zijn verzameling biedt een fascinerende inkijk in de geschiedenis van de gastronomie, een onderwerp dat hij met veel enthousiasme bespreekt tijdens zijn lezingen en presentaties.

Danny’s expertise strekt zich uit tot verschillende gebieden, waaronder kookworkshops, masterclasses, productdemonstraties, en zelfs niet-kookgerelateerde presentaties. Zijn veelzijdigheid maakt hem een ideale keuze voor een breed scala aan evenementen, van bedrijfsbijeenkomsten tot culinaire festivals.

Naast zijn kookkunsten is Danny ook actief in reclamecampagnes, tv/radio commercials, als gezicht van producten, en in voice-over werkzaamheden. Zijn ervaring met productvernieuwing en innovatie maakt hem een waardevolle toevoeging aan elk evenement dat zich richt op de culinaire industrie of daarbuiten.

Danny Jansen is niet alleen een getalenteerde chef en pâtissier, maar ook een charismatische en boeiende spreker. Met zijn rijke ervaring en unieke inzichten is hij een perfecte keuze voor elk evenement dat op zoek is naar een spreker die zowel informeert als inspireert. Boek Danny vandaag nog en geef je publiek een smaakvolle ervaring die ze niet snel zullen vergeten.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Danny Jansen

Schrijf een review

Video met Danny Jansen

Meer informatie & boekingen

Danny Jansen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Danny Jansen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers