20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Dan LeFay - Magie & illusie

Dan LeFay als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een gastspreker die niet alleen inspireert maar ook een diepgaande expertise heeft in de wereld van magie, illusie, en de kunst van het mogelijk maken van het onmogelijke, dan is Dan LeFay de perfecte keuze. Met zijn unieke combinatie van betoverende magie, psychologisch inzicht en een betoverende presentatiestijl, biedt hij een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een educatieve sessie, of een speciale gelegenheid, Dan LeFay verrijkt je evenement met onvergetelijke momenten en levenslessen verpakt in magie.

Dan LeFay

Magie & illusie

Dan LeFay als dagvoorzitter boeken

Dan LeFay, als dagvoorzitter, brengt een zeldzame combinatie van charisma, humor en een diep begrip van menselijke interacties. Hij blinkt uit in thema’s als creatief denken, innovatie, en het doorbreken van traditionele denkpatronen. Zijn vermogen om het publiek te boeien en actief deel te nemen aan het programma maakt hem een ideale keuze voor conferenties, seminars en zakelijke bijeenkomsten. Zijn magische flair voegt een unieke dimensie toe aan elke bijeenkomst, waardoor de boodschap op een creatieve en blijvende manier wordt overgebracht.

Over magie en illusie

Magie en illusie zijn niet alleen vormen van entertainment, ze zijn ook krachtige metaforen voor persoonlijke en professionele groei. Dan LeFay is een expert op dit gebied en gebruikt deze kunstvormen om te spreken over thema’s als verandering, perceptie en het realiseren van het ogenschijnlijk onmogelijke. Hij behandelt onderwerpen als de kracht van perceptie, de invloed van overtuigingen op onze realiteit, en hoe we onze eigen ‘magie’ kunnen ontdekken en gebruiken in het dagelijks leven. Zijn lezingen zijn een mix van fascinerende verhalen, betoverende trucs en praktische inzichten.

Dan LeFay inhuren voor een lezing

Het boeken van Dan LeFay voor een lezing bij Quality Bookings is een eenvoudig en transparant proces. Neem contact op met ons team en we zullen binnen 24 uur een offerte op maat aanbieden. We bespreken graag je specifieke wensen en vereisten om ervoor te zorgen dat de lezing perfect aansluit bij je evenement. Ons all-inclusive tarief zorgt ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn. Met onze uitgebreide support en tevredenheidsgarantie, zorgen we voor een zorgeloze ervaring van begin tot eind.

+ lees meer

Biografie van Dan LeFay

Dan LeFay is een man van vele talenten en een diep begrip van de psychologie achter magie en illusie. Geboren en getogen in Nederland, ontwikkelde hij al op jonge leeftijd een fascinatie voor magie. Deze passie leidde hem naar een levenslange reis van leren, performen en het delen van zijn kennis met anderen. Hij heeft gestudeerd bij enkele van de grootste namen in de magische wereld, wat zijn vaardigheden en begrip van dit unieke vakgebied heeft verrijkt.

Zijn carrière als professionele illusionist en gastspreker begon in de vroege jaren 2000. Hij heeft opgetreden voor een breed scala aan publiek, van kleine intieme bijeenkomsten tot grote internationale evenementen. Zijn shows zijn niet alleen vermakelijk, maar ook doordrenkt met boodschappen over zelfontdekking, de kracht van perceptie, en het overstijgen van persoonlijke grenzen.

Naast zijn podiumcarrière is Dan LeFay ook een gerespecteerd auteur en mentor. Hij heeft verschillende boeken en artikelen geschreven over de kunst van magie, het belang van storytelling, en de psychologie achter illusie. Door zijn workshops en lezingen heeft hij honderden mensen geïnspireerd en geholpen om hun eigen creatieve en persoonlijke potentieel te ontdekken en te benutten.

Dan’s benadering van magie is uniek in de zin dat hij het ziet als een medium voor persoonlijke groei en zelfontdekking. Hij gelooft dat magie niet alleen iets is om naar te kijken, maar ook iets om van te leren. Zijn filosofie is dat door het begrijpen van de principes achter magie, mensen kunnen leren om meer bewust te zijn van hun eigen gedachten, overtuigingen en acties.

Als spreker en dagvoorzitter is Dan LeFay bekend om zijn vermogen om complexe concepten op een eenvoudige, boeiende en vaak humoristische manier over te brengen. Zijn presentaties zijn een mix van magie, verhalen vertellen, en praktische inzichten. Hij is in staat om zijn publiek zowel te vermaken als te onderwijzen, wat zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

Dan LeFay’s reis is er een van constante evolutie, niet alleen als artiest, maar ook als spreker en mentor. Hij blijft zijn vaardigheden aanscherpen en nieuwe manieren verkennen om zijn boodschappen over te brengen. Zijn passie voor magie en het vermogen om anderen te inspireren maken hem tot een van de meest gevraagde sprekers in Nederland.

Als je Dan LeFay boekt voor je evenement, kies je niet alleen voor een entertainer, maar voor iemand die echt een blijvende impact kan hebben op je publiek. Met zijn unieke vaardigheden, diepgaande kennis, en charismatische aanwezigheid, is hij de ideale keuze voor elk evenement dat op zoek is naar een vleugje magie en inspiratie.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Dan LeFay
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Dan LeFay inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Dan LeFay
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers