Illusionist Dan LeFay werkte, voordat hij magisch entertainer werd, jarenlang als fysiotherapeut. Inmiddels is hij tweemaal Nederlands kampioen close-up magic geworden en verzorgt hij magische optredens voor het bedrijfsleven. Organisaties, instellingen en bedrijven kunnen Dan LeFay inhuren als spreker en dagvoorzitter. LeFay verzorgt maatwerk en neemt zijn publiek mee in een show met een magische vorm, maar een inhoudelijk karakter.

Magic
LeFay werkte negen jaar lang als fysiotherapeut, toen hij het roer drastisch omgooide en aan de slag ging als illusionist. In 1995 werd hij uitgeroepen tot Nederlands kampioen close-up magic. Deze titel wist hij in 2002 nog een keer te veroveren.

Inmiddels wordt hij veelvuldig ingehuurd door het bedrijfsleven. In zijn shows speelt hij de rol van perceptueel manipulator. In deze hoedanigheid presenteert hij enkele keynotes en koppelt deze aan herkenbare psychologische thema’s. Op deze manier laat hij mensen de passie in hun werk ontdekken.

Hij maakt in zijn lezingen veelvuldig gebruikt van sociale beïnvloedingsprincipes die overal om ons heen te vinden zijn. Iedereen maakt zelf gebruik van deze principes en tegelijkertijd worden wij allemaal beïnvloed, door kinderen, elkaar, de politiek en in de supermarkt.

Braingames
Doormiddel van herkenbare voorbeelden en interactieve braingames worden de toehoorders van LeFay geconfronteerd met de fascinerende wereld van invloed en overtuiging.

Het is confronterend en inspirerend om te ontdekken hoe emoties kunnen worden gestuurd en niet voor niets zit het publiek van LeFay altijd op het puntje van de stoel.

Wilt u Dan LeFay boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Dan LeFay spreekt graag over:

Dan LeFay boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Dan LeFay. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21