20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Cedric Dumont

Cedric Dumont als spreker boeken

Cedric Dumont is niet alleen een uitzonderlijke gastspreker, maar ook een avonturier en psycholoog die de kunst van het leven en presteren onder druk tot in de puntjes beheerst. Als u op zoek bent naar een spreker die uw publiek niet alleen inspireert, maar ook praktische inzichten geeft over hoe men obstakels kan overwinnen en persoonlijke groei kan bereiken, dan is Cedric Dumont de perfecte keuze. Met zijn ervaringen in extreme sporten en zijn achtergrond in de psychologie, brengt hij unieke verhalen en levenslessen naar uw evenement.

Cedric Dumont

Extreme sporten

Cedric Dumont als dagvoorzitter boeken

Cedric Dumont is een dagvoorzitter die zich onderscheidt door zijn vermogen om mensen te motiveren en te inspireren. Hij weet als geen ander hoe hij een evenement soepel kan laten verlopen, terwijl hij tegelijkertijd een diepgaande en blijvende impact achterlaat op het publiek. Zijn thema’s variëren van persoonlijke ontwikkeling en het overwinnen van angsten tot teambuilding en leiderschap. Met zijn dynamische persoonlijkheid en aanstekelijke energie is hij in staat om elk evenement naar een hoger niveau te tillen.

Over leven en presteren onder druk

Leven en presteren onder druk is een onderwerp dat relevant is voor iedereen die streeft naar persoonlijke en professionele groei. Cedric Dumont, als expert op dit gebied, deelt zijn inzichten over hoe men stress kan omzetten in een positieve kracht. Hij behandelt onderwerpen zoals het belang van mentale veerkracht, het stellen van doelen, en hoe men uitdagingen kan aangaan zonder verlamd te raken door angst. Zijn benadering is niet alleen theoretisch; het is ook praktisch en direct toepasbaar in het dagelijkse leven en op de werkvloer.

Cedric Dumont inhuren voor een lezing

Het boeken van Cedric Dumont voor een lezing is een eenvoudige en transparante procedure. U kunt beginnen door contact op te nemen met Quality Bookings, waar u binnen 24 uur een offerte ontvangt. Onze All-Inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, van de eerste aanvraag tot de dag van het evenement, om ervoor te zorgen dat uw ervaring met Cedric Dumont vlekkeloos verloopt.

Biografie van Cedric Dumont

Cedric Dumont, geboren in Brussel, heeft van jongs af aan een passie gehad voor avontuur en het overwinnen van grenzen. Hij groeide op met een fascinatie voor de natuur en extreme sporten. Deze passie leidde hem naar een carrière als professionele basejumper en wingsuit-piloot. Cedric heeft over de hele wereld gesprongen, van de Eiger in Zwitserland tot de skyscrapers in Kuala Lumpur.

Naast zijn sportieve prestaties heeft Cedric Dumont ook een academische achtergrond. Hij studeerde klinische psychologie aan de Universiteit van Brussel. Zijn unieke combinatie van academische kennis en persoonlijke ervaringen in extreme situaties stelt hem in staat om diepgaande inzichten te delen over het omgaan met stress, angst, en het bereiken van persoonlijke topprestaties.

Cedric’s avontuurlijke geest en zijn passie voor psychologie hebben hem ertoe gebracht om zijn ervaringen te delen als spreker en coach. Hij richt zich op thema’s als mentale veerkracht, leiderschap, teamdynamiek, en persoonlijke ontwikkeling. Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, wetenschappelijke inzichten, en praktische tips, waardoor ze niet alleen inspirerend, maar ook educatief zijn.

Zijn boek “Dare to Jump” is een reflectie van zijn filosofie waarin hij uitlegt hoe het overwinnen van je angsten en het uitdagen van jezelf de sleutel is tot persoonlijke ontwikkeling en succes. Cedric is ook actief als mentor en coach, waarbij hij individuen en teams helpt hun volledige potentieel te bereiken.

De combinatie van zijn indrukwekkende carrière als extreme sporter en zijn academische achtergrond maakt Cedric Dumont een unieke en boeiende spreker. Hij biedt waardevolle inzichten en inspiratie voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei, het overwinnen van obstakels, en het bereiken van succes, zowel in het persoonlijke als in het professionele leven.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Cedric Dumont

Schrijf een review

Video met Cedric Dumont

Meer informatie & boekingen

Cedric Dumont inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Cedric Dumont
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers