20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Koos van Plateringen Copyright foto: Elvin Boer

Koos van Plateringen als spreker boeken

Ben je op zoek naar een gastspreker die niet alleen informeert, maar ook inspireert en verbindt? Koos van Plateringen is jouw ideale keuze. Met zijn rijke ervaring in de mediawereld, waar hij als presentator en interviewer voor SBS6 furore maakte, brengt Koos een schat aan kennis en inzichten. Op deze pagina ontdek je meer over de unieke stijl en onderwerpen waar Koos over spreekt, en hoe zijn bijdrage jouw evenement onvergetelijk maakt.

Koos van Plateringen

Dagvoorzitter & presentator

Koos van Plateringen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter tilt Koos van Plateringen elk congres of seminar naar een hoger niveau. Zijn vermogen om snel vertrouwen te winnen en echte verhalen naar boven te halen, zorgt voor diepgang en authenticiteit in elke sessie. Koos’ ervaring met diverse evenementen, van de Huishoudbeurs tot het Nationaal COC Songfestival, maakt hem veelzijdig en aanpasbaar aan verschillende thema’s en publieken.

Over media en entertainment

Koos van Plateringen is een autoriteit op het gebied van media en entertainment. Hij deelt zijn inzichten over de dynamische wereld van televisie, interviews en live-events. Ontdek waarom deze industrieën zo fascinerend en invloedrijk zijn, en hoe ze zich blijven ontwikkelen. Koos behandelt onderwerpen zoals het belang van storytelling, de kracht van live-events en de evolutie van media. Kies voor een lezing van Koos en krijg een unieke kijk achter de schermen van de entertainmentindustrie.

Koos van Plateringen inhuren voor een lezing

Het boeken van Koos van Plateringen voor een lezing is een eenvoudige en transparante ervaring. Bij Quality Bookings staan we klaar met all-inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie. Binnen 24 uur ontvang je een offerte en ons supportteam staat altijd klaar om je te helpen. We leggen je graag uit hoe je Koos kunt boeken en hoe we samen een succesvolle lezing kunnen organiseren.

Biografie van Koos van Plateringen

Geboren in 1974 in Harderwijk, begon Koos van Plateringen zijn indrukwekkende carrière na zijn studie Communicatie aan de Hogeschool Inholland in Diemen. Al tijdens zijn studie was hij betrokken bij verschillende televisieprogramma’s en na zijn afstuderen in 2000 werkte hij voor RTL Nederland als producer en redacteur bij populaire shows als ‘Koffietijd’ en ‘All You Need Is Love.’

Koos maakte zijn televisiedebuut in 2002 als sterreporter in een lifestyle programma van Net5. Vanaf 2003 werkte hij achter de schermen bij ‘Shownieuws’ en in 2009 werd hij een van de vaste presentatoren. Zijn werk bracht hem over de hele wereld, waar hij interviews afnam met prominente figuren. Zijn deelname aan het Eurovisiesongfestival als verslaggever voor SBS6 maakte hem een expert in dit veld.

In 2019 maakte Koos een carrièreswitch en stopte hij bij Shownieuws om zich op nieuwe uitdagingen te richten. Dit omvatte het presenteren van zijn zelfbedachte programma ‘De Dag Van Je Leven.’ Naast televisie heeft Koos zich ook bewezen in de reality-tv-wereld, met deelnames aan ‘Expeditie Robinson’ in 2016 en ‘Dance Dance Dance’ in 2017. Buiten de tv-studio’s is hij een veelgevraagd presentator voor evenementen zoals de finale van Miss Nederland en het Nationaal COC Songfestival.

Koos van Plateringen is meer dan een mediafiguur; hij is een verhalenverteller, een inspirator en een expert in het creëren van echte verbindingen. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar bieden ook een uniek perspectief op de wereld van media en entertainment. Boek Koos voor jouw evenement en ervaar zelf de kracht van zijn woorden.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Koos van Plateringen

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Koos van Plateringen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Koos van Plateringen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers