20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bart Boonstra

Bart Boonstra als spreker boeken

Bent u op zoek naar een unieke, inspirerende gastspreker die een verhaal vertelt zoals niemand anders? Maak dan kennis met Bart Boonstra. Van een gameverslaafde nerd naar een nationale popster en veelzijdige televisiepersoonlijkheid, Bart’s reis is niets minder dan opmerkelijk. Op deze pagina ontdekt u waarom Bart Boonstra de ideale keuze is voor uw evenement en krijgt u een inkijkje in de diverse onderwerpen waarover hij spreekt.

Bart Boonstra

Regisseur en programmamaker

Bart Boonstra als dagvoorzitter boeken

Bart Boonstra blinkt niet alleen uit als gastspreker, maar ook als dagvoorzitter. Met zijn ervaring in de televisiewereld, waar hij verschillende rollen heeft vervuld, van een rol in de serie ONM tot backstage reporter bij The Voice Of Holland, is Bart een meester in het leiden van congressen en seminars. Zijn charisma, gecombineerd met een vleugje humor, maakt elk evenement levendig en boeiend.

Over transformatie en zelfontwikkeling

Bart Boonstra is een expert in transformatie en zelfontwikkeling. Zijn eigen verhaal is het perfecte voorbeeld van hoe je je dromen kunt najagen, ongeacht de obstakels die je tegenkomt. Tijdens zijn lezingen deelt hij inzichten over hoe je zelfvertrouwen kunt opbouwen, omgaat met teleurstellingen en hoe je uitdagingen kunt omzetten in kansen. Hij biedt praktische tips en inspirerende verhalen die uw publiek zullen motiveren en empoweren.

Bart Boonstra inhuren voor een lezing

Het boeken van Bart Boonstra voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. We bieden binnen 24 uur een offerte aan en garanderen uw tevredenheid met onze service. Ontdek hoe u Bart kunt inhuren en neem vandaag nog contact met ons op voor een onvergetelijke lezing.

Biografie van Bart Boonstra

Bart Boonstra’s verhaal is een fascinerende reis van een jonge nerd met een passie voor gamen naar een veelzijdige persoonlijkheid in de Nederlandse entertainmentindustrie. Hij begon zijn carrière met een onverwachte overwinning in een zangwedstrijd, wat hem niet alleen vrouwelijke aandacht bracht, maar ook een nieuwgevonden zelfvertrouwen.

Dit zelfvertrouwen leidde hem naar honderden audities, wat uiteindelijk resulteerde in een rol in de serie ONM en later in GTST. Zijn doorbraak kwam met zijn deelname aan Popstars, waar hij ondanks matige optredens de halve finale bereikte. Na deze korte periode van roem, vond Bart een nieuwe uitdaging als backstage reporter bij The Voice Of Holland. Zijn talent werd snel opgemerkt door John de Mol, die hem uitnodigde voor een opleidingstraject bij Talpa.

Echter, Bart koos voor een andere weg en werd de presentator van de liveshow Secret Story op NET5. Ondanks de teleurstelling van deze show, vond hij zijn weg naar Nickelodeon, waar hij meerdere programma’s presenteerde, waaronder de Kids’ Choice Awards. Zijn tijd bij Nickelodeon werd afgesloten met het programma ‘Bart leert vissen’, een ervaring die hem deed inzien dat het tijd was voor een nieuwe fase in zijn carrière.

Buiten zijn televisiewerk, heeft Bart zich ook gericht op de videoproductiebusiness. Hij merkte een gat in de markt op en richtte Grow Media B.V. op, een bedrijf dat zich richt op het helpen van bedrijven en stichtingen om te groeien door middel van impactvolle video’s.

Bart Boonstra’s verhaal is er een van constante transformatie, zelfontwikkeling en het najagen van nieuwe kansen. Zijn lezingen zijn een bron van inspiratie en praktische inzichten, perfect voor elk evenement of seminar. Boek Bart Boonstra nu en laat uw publiek zich inspireren door zijn unieke verhaal.

Te boeken als
Presentator, Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bart Boonstra

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Bart Boonstra inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bart Boonstra
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers