Mediatechnoloog Bart Boonstra is actief op vele terreinen. Hij is docent aan de hogeschool Utrecht en daarnaast acteur, zanger en presentator van diverse televisieprogramma’s. Bart Boonstra is te boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter.

Veelzijdig
Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft Bart Boonstra al een indrukwekkende staat van dienst. Zo heeft Boonstra een studie Mediatechnologie afgerond en is hij werkzaam als docent. Als acteur heeft hij onder meer gespeeld in de soapseries Onderweg naar Morgen en Goede Tijden, Slechte Tijden.  Daarnaast was Boonstra een van de finalisten in de talentenjacht Popstars van SBS 6. Verder is hij prominent te zien in verscheidene reclamecampagnes. Ook op journalistiek vlak ontplooit hij activiteiten, onder andere als V-Reporter bij The Voice of Holland.

Presentator
In 2011 presenteert Bart Boonstra bij Net 5 het programma Secret Story en in 2012 is hij bij SBS 6 presentator van Lekker Leuk Leven. Sinds 2013 is Boonstra  een van de gezichten van Nickelodeon en presenteert hij voor deze kinderzender wekelijks het programma Nick Battle.

.

Wilt u Bart Boonstra boeken voor een kinderfeest, congres, bedrijfsfeest of ander evenement? Neem dan contact om met ons boekingsbureau.

Biografie

Bart Boonstra spreekt graag over:

Bart Boonstra boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bart Boonstra. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21