20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Boris Konrad

Boris Konrad als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een gastspreker die zowel informatief als inspirerend is, dan is Boris Konrad de ideale keuze. Bekend om zijn uitzonderlijke geheugen en vaardigheden op het gebied van hersenwetenschap, biedt Boris een unieke kijk op hoe we ons denken en geheugen kunnen optimaliseren. Hij combineert wetenschappelijke kennis met praktische tips, waardoor zijn lezingen niet alleen boeiend, maar ook direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk. Met zijn expertise en charismatische uitstraling weet Boris elk publiek te boeien, van academici tot professionals in het bedrijfsleven.

Boris Konrad

Neurowetenschapper

Boris Konrad inhuren voor een lezing

Het inhuren van Boris Konrad voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Bij Quality Bookings streven we ernaar om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het begint allemaal met jouw aanvraag, waarin je jouw wensen en de details van het evenement aangeeft. Binnen 24 uur ontvang je van ons een offerte. Onze All-Inclusive tarieven betekenen dat er geen verborgen kosten zijn. Na akkoord zorgen wij voor alle benodigde afstemming en ondersteuning, zodat je je kunt concentreren op het evenement zelf. Met onze Tevredenheidsgarantie kun je erop vertrouwen dat je een indrukwekkende lezing zal ervaren.

Biografie

Boris Konrad is een uitzonderlijke spreker met een fascinerende achtergrond. Met een doctoraat in de cognitieve neurowetenschap heeft hij zich gespecialiseerd in geheugentraining en hersenonderzoek. Zijn wetenschappelijke werk wordt gecombineerd met zijn ervaring als wereldrecordhouder in geheugenwedstrijden, wat hem een unieke positie geeft als expert op het gebied van geheugen en leren.

Geboren in Duitsland, ontdekte Boris al op jonge leeftijd zijn passie voor het geheugen. Hij begon zijn academische carrière met een focus op psychologie en neurowetenschappen, wat hem uiteindelijk leidde tot zijn promotieonderzoek aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Zijn onderzoek richt zich op de manieren waarop mensen informatie onthouden en hoe geheugentechnieken kunnen worden gebruikt om ons leren te verbeteren.

Naast zijn academische prestaties staat Boris bekend om zijn prestaties in geheugenwedstrijden. Hij heeft meerdere records gebroken en heeft zichzelf bewezen als een van de top geheugenatleten in de wereld. Zijn vaardigheden strekken zich uit tot het onthouden van ongelooflijke hoeveelheden informatie onder tijdsdruk, wat getuigt van zijn diepgaande begrip en praktische toepassing van geheugentechnieken.

Boris is niet alleen een wetenschapper en atleet, maar ook een begenadigd spreker. Hij combineert zijn uitgebreide kennis met een aanstekelijk enthousiasme om zijn publiek te boeien en te inspireren. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en vermakelijk, waardoor hij in staat is om complexe concepten op een begrijpelijke en toepasbare manier over te brengen. Zijn doel is om mensen te laten zien hoe ze hun geheugen en cognitieve vaardigheden kunnen verbeteren, wat leidt tot betere prestaties in zowel hun persoonlijke als professionele leven.

Als spreker bij Quality Bookings brengt Boris Konrad zijn expertise en charisma naar elk evenement. Zijn aanpak is op maat gemaakt om aan de behoeften en interesses van zijn publiek te voldoen, waardoor elke lezing uniek en persoonlijk is. Met zijn uitgebreide achtergrond, boeiende presentatiestijl en bewezen track record, is Boris een waardevolle aanwinst voor elk evenement dat streeft naar kennis, inspiratie en transformatie.

Te boeken als
Spreker
Talen
Duits, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Boris Konrad

Schrijf een review

Video met Boris Konrad

Meer informatie & boekingen

Boris Konrad inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

  • Snel contact met Boris Konrad
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers