20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bobbie Bodt

Bobbie Bodt als spreker boeken

Zoek je een dynamische en inspirerende gastspreker voor jouw evenement? Maak kennis met Bobbie Bodt, een veelzijdige presentatrice en YouTuber met een passie voor media en entertainment. In dit artikel ontdek je waarom Bobbie de ideale keuze is voor jouw evenement en krijg je een voorproefje van haar boeiende onderwerpen en unieke stijl van presenteren.

Bobbie Bodt

Influencer

Bobbie Bodt als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Bobbie Bodt een unieke combinatie van enthousiasme en professionaliteit naar jouw congres of seminar. Met haar achtergrond in media en entertainment en haar natuurlijke flair voor presenteren, weet Bobbie elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hoe zij als dagvoorzitter jouw bijeenkomst onvergetelijk kan maken.

Over media en entertainment

Bobbie Bodt is een expert op het gebied van media en entertainment. In deze sectie duiken we dieper in de fascinerende wereld van media en ontdekken we waarom dit onderwerp relevanter is dan ooit. Bobbie deelt haar inzichten over uiteenlopende onderwerpen binnen deze branche, van content creatie tot de impact van nieuwe media op onze dagelijkse levens.

Bobbie Bodt inhuren voor een lezing

Geïnteresseerd in het boeken van Bobbie Bodt voor een lezing? Hier leggen we stap voor stap uit hoe het boekingsproces bij Quality Bookings verloopt. We nemen alle drempels weg en zorgen voor een soepele en transparante ervaring, van het eerste contact tot aan de dag van het evenement.

Biografie van Bobbie Bodt

Geboren op 18 november 1992 in Arnhem, wist Bobbie al vroeg dat haar hart bij de televisiewereld lag. Haar reis naar succes begon met de verhuizing naar Haarlem om Media & Entertainment Management te studeren. Tijdens haar studie deed ze niet alleen aan productie- en redactiewerkzaamheden maar ontdekte ze ook haar liefde voor het staan voor de camera.

Haar doorbraak kwam met haar deelname aan het BNN programma ‘3 op Reis Backpack’, waar ze haar talent voor presenteren in de finale in Hongkong tentoonspreidde. Terug in Nederland werd ze het gezicht van het online platform Concentrate en zette ze stappen in content creatie. Ook op YouTube is Bobbie een bekend gezicht, met optredens op het kanaal Ferzuz en plannen voor haar eigen kanaal.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Bobbie Bodt

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Bobbie Bodt inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Bobbie Bodt
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers