Op jonge leeftijd droomt Bobbie Bodt (1992) al van televisie maken en in de schijnwerpers staan. Haar droom komt uit, onder meer dankzij BNN. Bobbie laat zich door de jongerenzender inhuren voor het avontuurlijke programma 3 op Reis Backpack. Nog steeds is de ‘stoere’ mediaster voor en achter de camera actief. Daarnaast laat zij zich met plezier inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Bobbie Bodt inhuren als spreker of presentator

Met haar energieke uitstraling, gulle lach en aanstekelijke enthousiasme voegt Bobby Bodt waarde toe aan uw seminar of bedrijfsevent. Als spreker is zij  buitengewoon veelzijdig inzetbaar; als presentator brengt ze haar natuurtalent en spontaniteit mee. Ze voelt zich als een vis in het water in de schijnwerpers, wat maakt dat bedrijven haar graag als spreker of presentator inhuren.

Ook op het internet is Bobby Bodt een bekende en graag geziene verschijning. Ze is onder mee presentator van het online platform Concentrate, een door RTL opgezette broedplaats voor YouTube creators, social influencers en nieuw talent. Bobbie zit ook in de redactie van het platform dat zich sterk maakt voor authentieke content die zich vooral op jongeren richt.

De ‘stoere’ doorbijter Bobbie Bodt

Haar vriendinnen noemen haar een ‘sportieve en stoere doorbijter’. Uit haar vele activiteiten blijkt inderdaad dat Bobbie Bodt nergens bang voor is en een geheel eigen stijl heeft, zowel als spreker als presentator. Wilt u haar eens ‘live’ aan het werk zien voor u besluit haar te boeken? Dan kan dat onder meer op het populaire YouTube-kanaal Ferzuz.

Contact opnemen met Bobbie Bodt

Wil u de veelzijdige Bobbie Bodt inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter van uw event of bedrijfsbijeenkomst? Wij zijn u graag van dienst met meer informatie. Ook hoort u van ons wanneer zij beschikbaar is om te boeken. Neem als u geïnteresseerd bent in deze spreker contact op met het Quality Bookings team.

Bobbie Bodt spreekt graag over:

Bobbie Bodt boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bobbie Bodt. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21