20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Nienke Helthuis
Exclusief bij
Quality Bookings

Nienke Helthuis als spreker boeken

Nienke Helthuis is een uniek fenomeen in de wereld van social media en YouTube. Bekend als NiceNienke, heeft ze een enorm bereik opgebouwd, met name in Brazilië, waar ze een ware beroemdheid is. Haar YouTube-kanaal, met meer dan 3 miljoen abonnees en een recordbrekende video met meer dan 20 miljoen views, is een testament van haar impact. Organisaties die Nienke boeken, halen een spreker in huis die een diepgaand inzicht biedt in de kracht van social media, het opbouwen van een succesvol merk online, en de dynamiek van virale content. Haar lezingen zijn bijzonder relevant voor iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van YouTube, social media marketing, en het starten van een eigen bedrijf na een virale doorbraak.

Nienke Helthuis

Influencer in Brazilië

Nienke Helthuis als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Nienke Helthuis haar unieke ervaring als internationale influencer naar elk evenement. Ze combineert haar kennis van social media en content creatie met een natuurlijk charisma en een vermogen om met diverse publieksgroepen te verbinden. Haar expertise in het opbouwen van een succesvol merk en het navigeren in de complexe wereld van online media maken haar een ideale moderator voor discussies over digitale marketing, merkontwikkeling, en internationale communicatie. Nienke’s ervaring in het opbouwen van een aanzienlijke aanwezigheid in zowel Nederland als Brazilië biedt een uniek perspectief dat waardevol is voor elk evenement.

Over YouTube, social media en internationale branding

Nienke Helthuis heeft zich bewezen als een expert op het gebied van YouTube, social media en internationale branding. Haar succesverhaal begon met een virale video die haar op de kaart zette in Brazilië. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van een krachtige online aanwezigheid en een solide merk. In haar lezingen deelt Nienke de sleutels tot haar succes: hoe om te gaan met het algoritme van YouTube, het beheren van een kanaal gericht op een buitenlands publiek, en het transformeren van een virale sensatie in een duurzaam en succesvol bedrijf. Haar inzichten zijn van onschatbare waarde voor iedereen die geïnteresseerd is in het effectief gebruiken van social media en het ontwikkelen van een sterk merk in een internationale context.

Nienke Helthuis inhuren voor een lezing

Het inhuren van Nienke Helthuis voor een lezing biedt een unieke kans om waardevolle inzichten te verkrijgen in de wereld van online content en internationale merkstrategieën. Het boekingsproces bij Quality Bookings is eenvoudig en transparant, met all-inclusive tarieven en een snelle service. We bieden uitgebreide ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw evenement vlekkeloos verloopt en dat Nienke’s presentatie perfect aansluit bij jouw doelen en publiek.

Biografie van Nienke Helthuis

Nienke Helthuis, beter bekend als NiceNienke, is een fenomeen in de wereld van YouTube en social media. Ondanks haar bescheiden achtergrond in Almelo, heeft Nienke een indrukwekkende internationale carrière opgebouwd. Ze werd in 2016 wereldberoemd in Brazilië met haar ‘Trying to speak Portuguese’-video op YouTube, die nu meer dan 20 miljoen keer bekeken is. Haar kanaal telt ongeveer 3,2 miljoen abonnees, en ze heeft meer dan 775.000 volgers op Instagram.

Nienke heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke influencer en expert op het gebied van social media, meertaligheid en internationale communicatie. Ze speelt een cruciale rol in het verspreiden van de Engelse taal in Brazilië en wordt gezien als een bruggenbouwer tussen culturen. Haar succesverhaal is niet alleen inspirerend, maar ook een praktische gids voor iedereen die geïnteresseerd is in het benutten van de mogelijkheden van social media en het opbouwen van een internationaal merk.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Nienke Helthuis

Schrijf een review

Video met Nienke Helthuis

Meer informatie & boekingen

Nienke Helthuis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Nienke Helthuis
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers