Info & boekingen
Nienke Helthuis
Exclusief bij
Quality Bookings

Nienke Helthuis als spreker boeken

Ze is in Nederland je buurmeisje of klasgenoot, maar in Brazilië wereldberoemd. Nienke Helthuis (online beter bekend als NiceNienke) heeft een eigen YouTube-kanaal met meer dan 3 miljoen abonnees, waarvan de populairste video meer dan 20 miljoen keer is bekeken.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Nienke Helthuis
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Nienke Helthuis

Ze is in Nederland je buurmeisje of klasgenoot, maar in Brazilië wereldberoemd. Nienke Helthuis (online beter bekend als NiceNienke) heeft een eigen YouTube-kanaal met meer dan 3 miljoen abonnees, waarvan de populairste video meer dan 20 miljoen keer is bekeken.

De razend populaire influencer heeft haar hobby uit weten te bouwen tot een succesvol merk en dient hiermee als inspirerend voorbeeld voor iedereen met online ambities. Steeds meer organisaties willen Nienke dan ook inhuren voor een boeiende lezing over YouTube, social media en het starten van een eigen bedrijf na een viral video.

Biografie van Nienke Helthuis

Nienke Helthuis woont in Almelo en kan daar nog gewoon over straat. Dat komt omdat haar fans vooral wonen in Brazilië, het grootste land van Zuid-Amerika. In 2016 gaat de Almelose viral met een ‘Trying to speak Portuguese’-video op YouTube. Die video slaat in het bijzonder aan in Brazilië en wordt binnen korte tijd miljoenen keren (inmiddels zelfs 20 miljoen keer) bekeken.

Voor Nienke is het onverwachte succes een reden om met extra passie te werken aan haar YouTube-kanaal. Ze weet haar fanbase vast te houden en zelfs verder uit te bouwen. Tegenwoordig telt haar kanaal NiceNienke ongeveer 3,2 miljoen abonnees en heeft ze op Instagram meer dan 775.000 trouwe volgers. Ze is uitgegroeid tot een belangrijk influencer in Brazilië.

Nienke Helthuis inhuren als spreker voor een lezing

Het grote succes zorgt ervoor dat steeds meer organisaties Nienke Helthuis willen boeken voor een presentatie. Achter de groei van haar bedrijf gaan hard werken en een slimme zakelijke strategie schuil. Nienke reist regelmatig af naar het land van haar fanbase om daar te netwerken en video’s op te nemen. Zo komt ze onder meer in Rio de Janeiro, São Paolo en Curitiba.

Inmiddels is Nienke uitgegroeid tot een ware expert op het gebied van business, social media en meertaligheid. Ze weet alles over de geschiedenis, mensen, het eten en de cultuur van Brazilië en specialiseert zich in het geven van voorlichting over de Engelse taal.

Ze ontdekt dat slechts weinig Brazilianen de Engelse taal goed beheersen en wil hier graag verandering in brengen voor de jeugd, de mensen en het land zelf. Ook in andere landen zoals Ierland willen organisaties haar inhuren als spreker voor een lezing over Engelstalige lessen.

Nienke Helthuis boeken voor een congres, seminar of ander evenement

De carrière van Nienke Helthuis bevindt zich momenteel in een stroomversnelling. Naast haar lezingen verzorgt ze ook optredens op televisie. Zo was ze eerder al te bewonderen in The Noite com Danilo Gentili (grote Braziliaanse talkshow) en RTL Late Night. Ook is de influencer het gezicht voor The Voice Global (een online platform van Talpa) en gaat ze aan de slag als presentator voor SBS6.

Nienke beleeft enorm plezier aan haar gevarieerde werkzaamheden, maar het succes is haar bepaald niet aan komen waaien. Na de eerste viral video heeft ze keihard gewerkt om het ritme en de continuïteit van haar video’s steeds verder op te schroeven.

Aan organisaties die haar inhuren voor een lezing, onthult Nienke graag hoe ze omgaat met het algoritme van YouTube. Ook vertelt ze haar publiek hoe je als YouTuber moet omschakelen om een bedrijf op te bouwen na het uitbrengen van een viral video. Ze legt hierbij uit hoe je een succesvol YouTube-kanaal beheert voor een land waarvan je de taal niet spreekt.

Contact opnemen met Nienke Helthuis

Wilt u Nienke Helthuis ook inhuren als spreker voor een lezing tijdens uw eerstvolgende evenement? Via Quality Bookings kunt u deze sympathieke influencer snel en eenvoudig boeken voor een presentatie op maat. Neem direct contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie & boekingen

Nienke Helthuis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Nienke Helthuis
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers