20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Bart Kiers
Exclusief bij
Quality Bookings

Bart Kiers als spreker boeken

Zoekt u een unieke toevoeging aan uw congres of seminar? Dan is Bart Kiers de ideale keuze. Als ervaren Standup Musician en muzikant brengt hij meer dan alleen een lezing; hij combineert muzikale talenten met scherpe observaties in op maat gemaakte liedjes. Zijn vermogen om complexe thema’s te vertalen in muzikale, humoristische en pakkende songs, maakt hem een favoriet bij grote bedrijven in binnen- en buitenland. Op deze pagina ontdekt u waarom Bart Kiers de perfecte spreker is voor uw evenement en hoe zijn optredens een onvergetelijke ervaring vormen.

Bart Kiers

Standup Musician

Bart Kiers als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter biedt Bart Kiers meer dan alleen muziek. Zijn jarenlange podiumervaring en zijn unieke vermogen om de essentie van diverse gesprekken en presentaties te vatten in boeiende muziekstukken, maakt hem een uitstekende keuze voor elk congres of seminar. Zijn scherpe inzichten en humoristische benadering zorgen voor een ontspannen, maar toch diepgaande atmosfeer, waarbij deelnemers zich verbonden en geïnspireerd voelen.

Over standup musician

Standup Musician is een unieke vorm van entertainment waarbij de kunstenaar niet alleen optreedt, maar ook interactief de inhoud van een evenement vertaalt in muziek. Bart Kiers is een pionier in dit vakgebied in Nederland, bekend om zijn vermogen om snel en accuraat de kern van presentaties, discussies en workshops te vangen in boeiende liedjes. Deze sectie belicht het belang van deze vorm van entertainment en hoe Bart Kiers’ optredens een toegevoegde waarde kunnen zijn voor uw evenement.

Bart Kiers inhuren voor een lezing

Het inhuren van Bart Kiers voor uw evenement is een eenvoudige en duidelijke procedure. Deze sectie leidt u door het boekingsproces, van het eerste contact tot de daadwerkelijke uitvoering van het optreden. U krijgt informatie over de verschillende mogelijkheden en opties, en hoe Quality Bookings u ondersteunt in elk stadium, met garanties voor tevredenheid en een gemiddelde beoordeling van 9,0.

Biografie van Bart Kiers

Bart is een muzikant met een passie en heeft meer dan 25 jaar ervaring op podia over de hele wereld. Hij begon zijn carrière in bands als BUSTED en The Pianohouse, maar in 2008 besloot hij zijn talenten te verbreden door zich te ontwikkelen als Standup Musician. Deze keuze maakte hem tot een unieke artiest, gespecialiseerd in het vertalen van inhoudelijke thema’s naar muzikale composities. Zijn optredens kenmerken zich door humor, scherpte en een diep begrip van de onderwerpen die hij behandelt. Zijn klantenkring bestaat uit vooraanstaande organisaties en bedrijven, zowel nationaal als internationaal. In deze sectie verkennen we de diepten van Bart’s carrière, zijn ontwikkeling als artiest en de impact die hij heeft op elk evenement waar hij optreedt.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Bart Kiers

"De samenwerking met Quality Bookings verliep uitstekend. Er wordt altijd snel gereageerd en ze zijn flexibel als het gaat om uitzonderingen/maatwerk. Daarnaast is het gewoon een professioneel bedrijf (mag je natuurlijk ook wel verwachten maar altijd fijn als ze het ook waarmaken)."

― Marjan

"Het voorstel van Quality Booking om Bart Kiers in te zetten om op een ludieke manier ons festival af te sluiten was een schot in de roos. Hij heeft de dag op een relativerende en vrolijke manier voor ons muzikaal samengevat."

― Charlotte
Schrijf een review

Video met Bart Kiers

Meer informatie & boekingen

Bart Kiers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Bart Kiers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers