Anne Walraven doet er alles aan om haar generatie in beweging te krijgen op het gebied van duurzaamheid, energie, het tegengaan van de klimaatverandering en nieuwe economie. U kunt Anne Walraven inhuren als spreker.

Vraagstukken
Walraven is de oprichter van FutureFuel, een zoektocht naar antwoorden op de belangrijkste vragen van deze tijd. Op die manier zet zij zich in voor een duurzame toekomst. Walraven wil de kracht van jonge mensen gebruiken als brandstof voor de toekomst.

Daarom reist zij over vier continenten om de vijftien meest inspirerende denkers en doeners van deze tijd te ontmoeten. Zij is aan dit avontuur begonnen zonder dat zij enig netwerk of budget had. Ook had zij geen enkele journalistieke ervaring. Toch interviewt zij CEO’s, visionairs en economen, maar ook een Groenlandse sjamaan, een milieuactiviste die twee jaar lang in een boom bivakkeerde en tal van andere inspirerende jonge mensen. Op de website futurefuel.nu schrijft zij over haar ontmoetingen.

Boek
Tevens is zij van plan een boek te publiceren en is er een documentaire in de maak. Ook is Walraven oprichter van de Duurzame Jonge 100, waarin zij de 100 meest innovatieve, inspirerende en baanbrekende initiatieven, ideeën en start-ups op het gebied van duurzaamheid heeft opgenomen.

Zelf werd Walraven opgenomen in de Duurzame 100 van dagblad Trouw. Ook ontving zij als jongste Nederlander ooit een Duurzaam Lintje uit handen van de minister van VROM.

Wilt u Anne Walraven boeken als spreker? In haar lezingen vertelt zij over haar visie op duurzaamheid, nieuwe economie en klimaatverandering. Neem voor meer informatie over Anne Walraven contact met ons op. 

Anne Walraven spreekt graag over:

Anne Walraven boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Anne Walraven. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21