Andrea Wiegman is van huis uit historicus, maar heeft vooral naam gemaakt als trendwatcher. In die hoedanigheid stond zij als oprichter en uitgever aan de basis van het magazine en trendplatform Secondsight. U kunt Andrea Wiegman boeken als spreker. In haar lezingen kan zij trends duiden en verklaren.

Trendwatcher
Wiegman studeerde geschiedenis, maar al meer dan vijftien jaar is zij actief als trendwatcher. In 1997 stond zij aan de basis van het tijdschrift Secondsight, een platform voor trends. Wiegman is met Secondsight bovendien actief als uitgever van boeken en tijdschriften over studies naar de tijdsgeest. Daarnaast is Secondsight een denktank.

Als trendwatcher kan Wiegman bepaalde ontwikkelingen duiden en verklaren. Zij weet als geen ander wat er verandert in de wereld en wat voor invloed dat heeft op producten, organisaties, bedrijven en merken. Wiegman heeft altijd direct contact met trendsetters en mede daardoor kan zij helder uitleggen wat er verandert en waarom iets verandert en wat voor aanpassingen er daardoor gewenst zijn.

Verandering
Dat de wereld verandert is volgens Wiegman niet te voorkomen. Omdat deze veranderingen het leven van veel mensen op de kop zetten, zien veel mensen deze zaken als een crisis. De veranderingen die tussen 2000 en 2020 plaatsvinden zijn volgens Wiegman grote paradigma-verschuivingen die diverse crises veroorzaken, maar net zoveel kansen bieden.

Wiegman is een non-conformist en iemand met een visie. In haar lezingen kan zij onder andere vertellen over wat prominente trendwatchers voorspellen. Wilt u Andrea Wiegman inhuren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Andrea Wiegman spreekt graag over:

Andrea Wiegman boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Andrea Wiegman. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21