20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Alex Hes
Exclusief bij
Quality Bookings

Alex Hes als spreker boeken

Bent u op zoek naar een gastspreker die niet alleen inspireert, maar ook een verhaal heeft van internationaal zakelijk succes? Alex Hes is de ideale kandidaat voor uw evenement. Met zijn achtergrond in het organiseren van internationale evenementen, zoals in ’s werelds grootste club Privilege op Ibiza, brengt Alex een unieke mix van ervaring, passie en kennis. In deze sectie ontdekt u waarom het boeken van Alex als spreker uw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Alex Hes

Succesvol internationale zakendoen

Alex Hes als dagvoorzitter boeken

Als u op zoek bent naar een dagvoorzitter die energie en expertise combineert, dan is Alex Hes uw perfecte keuze. Alex is bekend om zijn vermogen om evenementen naadloos te leiden, of het nu gaat om een congres of seminar. Zijn ervaring met het managen van grote festivals en evenementen zoals Kingsland Festival en Valhalla Festival stelt hem in staat om elk evenement met finesse te orkestreren. Ontdek hier hoe Alex uw bijeenkomst kan transformeren met zijn charismatische en deskundige aanpak.

Over internationale evenementenorganisatie

Internationale evenementenorganisatie is een dynamisch en uitdagend vakgebied, dat perfect wordt belichaamd door Alex Hes. Van het organiseren van evenementen op Ibiza tot het werken met wereldberoemde artiesten zoals Martin Garrix, Alex heeft een schat aan kennis en ervaring. Deze sectie duikt diep in de wereld van internationale evenementen en belicht de vaardigheden en inzichten die Alex met zich meebrengt. U leert waarom het kiezen voor deze niche van evenementenorganisatie uw evenement uniek kan maken.

Alex Hes inhuren voor een lezing

Het boeken van Alex Hes voor een lezing is een gestroomlijnd en transparant proces. Deze sectie loodst u door de stappen heen, van het eerste contact tot de uiteindelijke boeking. Ontdek hoe u met de ondersteuning van Quality Bookings, bekend om hun all-inclusive tarieven en tevredenheidsgarantie, gemakkelijk Alex kunt inhuren. We nemen eventuele twijfels weg en zorgen ervoor dat uw ervaring soepel en bevredigend is.

Biografie van Alex Hes

Alex Hes is een fenomeen in de wereld van evenementenorganisatie. Op 22-jarige leeftijd maakte hij al de overstap naar internationale evenementen, waarmee hij een trendzetter werd in de industrie. Zijn bedrijf, E&A Events, is verantwoordelijk voor enkele van de meest spraakmakende evenementen in de muziekwereld. Deze uitgebreide biografie duikt in het leven van Alex, van zijn eerste stappen in de evenementenindustrie tot zijn huidige rol als organisator van wereldklasse. Leer meer over zijn reis, de uitdagingen die hij onderweg tegenkwam, en de successen die hij heeft behaald.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Alex Hes

Schrijf een review

Video met Alex Hes

Meer informatie & boekingen

Alex Hes inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Robert
  • Snel contact met Alex Hes
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers