Info & boekingen
Jesse Bleekemolen
Exclusief bij
Quality Bookings

Jesse Bleekemolen als spreker boeken

Al op twaalfjarige leeftijd loopt hij succesvol stage bij tv-productiebedrijf Eyeworks. Het tekent het talent en de ambitie van Jesse Bleekemolen, die zeven jaar later zijn eerste speelfilm schrijft, regisseert en produceert. Hoe hij als tiener zo succesvol werd? Dat vertelt hij op bevlogen wijze aan organisaties die hem inhuren als spreker voor een lezing.

Prijsindicatie
Prijs op aanvraag
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Jesse Bleekemolen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jesse Bleekemolen

Al op twaalfjarige leeftijd loopt hij succesvol stage bij tv-productiebedrijf Eyeworks. Het tekent het talent en de ambitie van Jesse Bleekemolen, die zeven jaar later zijn eerste speelfilm schrijft, regisseert en produceert. Hoe hij als tiener zo succesvol werd? Dat vertelt hij op bevlogen wijze aan organisaties die hem inhuren als spreker voor een lezing.

Biografie van Jesse Bleekemolen

Jesse Bleekemolen wordt op 28 oktober 1997 geboren in Amstelveen. De liefde voor televisie en film is al in zijn kindertijd onmiskenbaar. Ook in het circus en theater kijkt de kleine Jesse zijn ogen uit. Daar waar de meeste kinderen hun passie volgen door nóg meer te kijken of bezoeken, besluit Jesse iets met zijn passie te gaan doen.

Op twaalfjarige leeftijd klopt hij aan bij het toenmalige Eyeworks (inmiddels Warner Bros) voor een stage. Een zeldzaam verschijnsel in een film- en televisiewereld die wordt gedomineerd door volwassenen met camera- en podiumervaring. Dankzij zijn doorzettingsvermogen en vastberadenheid weet Jesse echter al snel zijn plekje te veroveren.

Jesse Bleekemolen inhuren voor een inspirerende lezing

De stage op jonge leeftijd bij een grote productiemaatschappij zorgt ervoor dat Jesse snel volwassen wordt. Ook op vakinhoudelijk gebied ontwikkelt hij zich in razend tempo. Hij werkt mee aan uiteenlopende televisieprogramma’s en series draagt ook in maatschappelijk opzicht een steentje bij. Zo gaat hij aan de slag als vrijwilliger bij de Theaterproducties van het Crown Theater in Aalsmeer en wordt hij ambassadeur voor Stichting MOED.

De stichting, die zich hard maakt tegen zinloos geweld, maakt iets los in Jesse. Hij besluit het thema in een breder perspectief te plaatsen en begint op zestienjarige leeftijd aan zijn eerste filmproductie: Fataal. Hij schrijft, regisseert én produceert de film, die op zijn achttiende uitkomt en via Pathé Thuis een internationale release krijgt in maar liefst 70 landen.

Fataal krijgt gemiddeld 4 sterren en de recensies zijn lovend. Het is het moment waarop Jesse definitief doorbreekt bij het grote publiek. Vanaf dat moment willen steeds meer bedrijven hem boeken als spreker voor een lezing. Het verhaal van de twaalfjarige stagiair die uitgroeit tot tienerregisseur is immers bijzonder inspirerend!

Jesse Bleekemolen boeken als spreker voor een event

Na Fataal werkt Jesse aan diverse andere projecten. Zo regisseert hij de serie De Kameleon (KRO/ZAPP) en maakt hij een documentaire over een paralympisch snowboarder en zwemster. Daarna is het enige tijd stil rondom het veelzijdige multitalent. Een bewuste keuze, zo zegt hij zelf. “Ik wilde graag bij andere regisseurs in de keuken kijken en mijn horizon verbreden. Ik heb gewerkt met onder meer Will Koopman, Antoinette Beumer en Simone van Dusseldorp. Hierdoor heb ik me op vele andere vlakken kunnen ontwikkelen.”

Inmiddels is de stilteperiode voorbij en timmert de getalenteerde regisseur weer hard aan de weg met eigen producties. Een nieuwe speelfilm én documentairereeks liggen in het verschiet en ook het succes van Fataal kent een vervolg. Dit in de vorm van een schoolprogramma (ondersteund door de overheid en in samenwerking met Pathé) en een musical die al dit jaar in première is gegaan. Tijdens een lezing vertelt Jesse er alles over aan organisaties die hem inhuren als spreker.

Jesse Bleekemolen: altijd een presentatie op maat

Maar liever nog dan over zijn filmproducties en andere creaties, praat Jesse Bleekemolen tijdens lezingen over het op jonge leeftijd najagen van je passie. Dat is immers de drive die aan de basis ligt van zijn grote successen. Graag vertelt hij zijn publiek op inspirerende wijze over de uitdagingen waarmee een ambitieuze tiener worstelt en hoe je deze het beste kunt overwinnen.

Bedrijven die Jesse Bleekemolen boeken voor een lezing, zijn verzekerd van een presentatie op maat die geen enkel moment saai wordt. De jonge spreker neemt zijn toehoorders mee in een boeiend verhaal van creativiteit, durf en ondernemerschap. Een verhaal waaruit blijkt dat een diploma niet zaligmakend is. Zolang je gelooft in je eigen kwaliteiten, zijn er verschillende wegen naar succes.

Enkele quotes uit de lezingen van Jesse Bleekemolen:

 “Geloof in wat je maakt en wat je doet.”

“Je bent je eigen levende CV!”

“Als je jong bent mag je fouten maken.”

“Volg altijd je eigen intuïtie.”

“Je leert het snelst door gewoon te doen!”

“Zonder lef kom je niet verder.”

“Jong en onbezonnen is een voordeel!”

Contact opnemen met Jesse Bleekemolen

Wilt u Jesse Bleekemolen inhuren als spreker voor uw evenement? Deze jonge persoonlijkheid spreekt voor doelgroepen van uiteenlopende leeftijd en is een veelgevraagd spreker in de educatieve sector. Neem direct contact op met het team van Quality Bookings voor meer informatie over de voorwaarden. U kunt Jesse Bleekemolen snel en eenvoudig bij ons boeken voor een lezing op maat.

Meer informatie & boekingen

Jesse Bleekemolen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne Rook
 • Snel contact met Jesse Bleekemolen
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 19 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers