20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Jesse Bleekemolen
Exclusief bij
Quality Bookings

Jesse Bleekemolen als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een inspirerende gastspreker die zowel jong als oud aanspreekt, is Jesse Bleekemolen een uitstekende keuze. Deze jonge filmmaker en spreker heeft op indrukwekkende wijze naam gemaakt in de Nederlandse filmindustrie. Zijn passie voor film en zijn vermogen om krachtige verhalen te vertellen, maken hem een boeiende en inspirerende spreker. Jesse Bleekemolen spreekt over onderwerpen zoals jong ondernemerschap, het volgen van je passie, en de kracht van storytelling. Zijn unieke inzichten en ervaringen bieden waardevolle lessen voor iedereen die geïnspireerd wil worden door een jonge, dynamische en succesvolle professional.

Jesse Bleekemolen

Regisseur en ondernemer

Over jong ondernemerschap en storytelling

Jong ondernemerschap en storytelling zijn essentiële onderwerpen in de hedendaagse zakenwereld en maatschappij. Jesse Bleekemolen, een expert op beide gebieden, deelt zijn kennis en ervaringen om anderen te inspireren. Hij belicht hoe jong ondernemerschap kan leiden tot innovatie en verandering, en hoe effectieve storytelling kan worden ingezet om een boodschap krachtig over te brengen. Of je nu geïnteresseerd bent in het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden, het verbeteren van communicatie, of het leren over de impact van storytelling in zowel persoonlijke als professionele settings, Jesse biedt inzichtelijke en praktische adviezen.

Jesse Bleekemolen inhuren voor een lezing

Het boeken van Jesse Bleekemolen voor een lezing is een eenvoudige en duidelijke procedure. Bij Quality Bookings begrijpen we dat tijd kostbaar is, daarom zorgen we voor een snelle en efficiënte afhandeling. Neem contact met ons op en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Onze all-inclusive tarieven zorgen ervoor dat er geen onverwachte kosten zijn. Onze ervaren team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces, van boeking tot de dag van de lezing. Met onze tevredenheidsgarantie en hoge klantbeoordelingen kun je vertrouwen op een succesvolle en inspirerende ervaring.

Biografie van Jesse Bleekemolen

Jesse Bleekemolen, geboren in 1998, is een jonge Nederlandse filmmaker en spreker die opvalt door zijn vroegrijpe talent en passie voor de filmindustrie. Op zestienjarige leeftijd regisseerde hij zijn eerste lange speelfilm, ‘Fataal’, die landelijke aandacht trok en lof oogstte voor zijn volwassen benadering van een ernstig sociaal thema: zinloos geweld.

Zijn interesse in film ontstond al op jonge leeftijd. Als kind was Jesse vaak te vinden met een camera in de hand, experimenteerend en verhalen creërend. Deze vroege ervaringen vormden de basis voor zijn latere werk en succes. Jesse’s vermogen om diepgaande onderwerpen aan te snijden en deze op een toegankelijke manier te presenteren, heeft hem onderscheiden van zijn leeftijdsgenoten.

Naast filmmaken is Jesse ook actief als spreker. Hij deelt zijn ervaringen als jonge ondernemer in de creatieve industrie, zijn reis in de filmwereld, en het belang van het volgen van je passie. Zijn verhalen en inzichten inspireren vooral jonge mensen om hun dromen na te jagen en obstakels te overwinnen.

Jesse’s benadering van filmmaken en spreken is uniek door zijn focus op maatschappelijke kwesties. Zijn werk weerspiegelt zijn toewijding aan het creëren van bewustzijn en het teweegbrengen van verandering. Zijn films en lezingen moedigen kijkers en luisteraars aan om na te denken over hun eigen rol in de samenleving en hoe ze positieve veranderingen kunnen stimuleren.

In de loop der jaren heeft Jesse zich ontwikkeld tot een gerespecteerde stem in zowel de filmindustrie als het sprekerscircuit. Zijn vermogen om jonge en volwassen publieken aan te spreken met zijn boeiende verhalen en authentieke perspectieven maakt hem een gewaardeerd lid van elke bijeenkomst of evenement. Jesse Bleekemolen blijft een bron van inspiratie en een voorbeeld van wat mogelijk is als je je passie volgt en je talenten gebruikt om een positieve invloed op de wereld te hebben.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Jesse Bleekemolen

Schrijf een review

Video met Jesse Bleekemolen

Meer informatie & boekingen

Jesse Bleekemolen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Jesse Bleekemolen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers