Hoogleraar Age Bakker is een voormalig bewindvoerder van het Internationale Monetair Fonds (IMF).  U kunt hem inhuren als spreker. Age Bakker is een bevlogen spreker over de nieuwe wereldeconomie en gebruikt in zijn lezingen zijn uitgebreide ervaring.

Buitenland
De econoom studeerde in Amsterdam, Grenoble en Stanford en bracht vervolgens een groot deel van zijn loopbaan door in het buitenland, waar hij een schat aan internationale praktijkervaring opdeed.

Als internationale man bij de Nederlandsche Bank was hij architect van het eurosysteem en belast met de Nederlandse deviezenreserves. Tevens werkte hij 12 jaar lang als kroonlid van de Sociaal-Economische Raad (SER).

Tevens was hij tijdens de financiële crisis bewindvoerder bij het Internationale Monetaire Fonds en zodoende betrokken het verstrekken van miljardenleningen aan landen die in de problemen waren geraakt.

Bakker is hoogleraar Financial Markets en Institutians aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarnaast werkt hij als financieel toezichthouder voor Curaçao, Sint Maarten en de overzeese gemeenten.

Deskundige
Als expert op het gebied van de wereldeconomie verschijnt Bakker regelmatig op televisie in programma, als Buitenhof. Ook is hij zo nu en dan te horen bij Met het oog op morgen en BNR Business News.

Daarnaast geeft hij regelmatig boeiende lezingen over financieel-economische onderwerpen en weet daarin ingewikkelde onderwerpen op een toegankelijke manier uit te leggen.

Wilt u Age Bakker boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Age Bakker spreekt graag over:

Age Bakker boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Age Bakker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21