Roberta Pagnier

Prijs indicatie
Prijs op aanvraag

Categorieën

Spreker: Roberta Pagnier

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Roberta Pagnier boeken als spreker

Roberta Pagnier is een bekende TV-chef die via Quality Bookings te boeken is als dagvoorzitter of spreker. Ze is een van de populairdere televisiekoks in ons land en verwierf haar faam onder meer met optredens in Carlo’s TV Café en programma’s van 24Kitchen. Ook als spreker is zij inmiddels zeer succesvol en wordt zij veelvuldig ingehuurd voor culinaire evenementen en workshops.

Robert Pagnier wordt in 1979 geboren in Amsterdam. Dankzij haar Italiaanse wortels van moeders kant ontwikkelt ze al in haar jonge jaren een voorliefde voor de Italiaanse keuken. Al tijdens haar studie Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam werkt ze in diverse uitstekende Italiaanse restaurants.

Roberta Pagnier inhuren als dagvoorzitter of spreker

Hier is het dat ze de smaak van het koken te pakken krijgt en haar kookkunsten steeds verder verfijnt. Ook komt ze in contact met de media. Ze begint werkt enige tijd voor iens.nl en begint kookvideo’s te maken voor Het Parool. Het blijkt het begin van een onstuitbare opmars in de culinaire wereld.

Al vanaf de start van de culinaire zender 24Kitchen is ze te bewonderen in het televisieprogramma De Makkelijke Maaltijd. Op typisch eigen wijze deelt ze de geheimen van de Italiaanse keuken en inspireert ze de kijker met haar smaakvolle gerechten. Bedrijven die haar inhuren als dagvoorzitter of spreker voor een lezing, kunnen rekenen op eenzelfde inspirerende ervaring.

Robert Pagnier: boeken, workshops en culinaire evenementen

Niet alleen als televisiechef, maar ook als spreker onderscheidt Roberta Pagnier zich met een temperamentvolle doch warme presentatiestijl. Deze warmte speelt een centrale rol in haar traditioneel Italiaanse benaderingswijze van eten. In haar sociale kijk op koken staat er altijd wel iets lekkers op het vuur voor kinderen, vrienden en familieleden.

In haar boek Heerlijk Italiaans laat ze de lezer kennismaken met dit soort authentieke Italiaanse gerechten. Want haar grootste missie is nog altijd om mensen blij te maken met eten. Deze positieve energie straalt de tv-kok ook uit in haar optredens als dagvoorzitter spreker tijdens culinaire workshops en andere evenementen. Het boeken van Roberta Pagnier staat garant voor een gezellige, leerzame en inspirerende ervaring.

Contact opnemen met Roberta Pagnier

Wilt u Roberta Pagnier inhuren als dagvoorzitter of spreker voor uw workshop, training of culinaire evenement? U kunt deze gerespecteerde televisiechef boeken door contact op te nemen met Quality Bookings. Op basis van uw specifieke wensen verzorgen wij een boeking op maat.

Biografie © Quality Bookings – Almere

Roberta Pagnier boeken

Voor prijzen het inhuren van Roberta Pagnier kunt u direct een offerte aanvragen. U kunt ook contact opnemen om de beschikbaarheid te checken of eventuele vragen te stellen.

Vrijblijvende offerte Beschikbaarheid checken Meer weten? Vraag informatie aan of bel 036 - 848 11 21

Terug naar het overzicht

Tags: boekingen Roberta Pagnier, boeken Roberta Pagnier, inhuren Roberta Pagnier, lezing Roberta Pagnier, workshop Roberta Pagnier, dagvoorzitter Roberta Pagnier, keynote Roberta Pagnier, boekingskantoor Roberta Pagnier, huren Roberta Pagnier, Roberta Pagnier contact, Roberta Pagnier adres