20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
De activerende concepten van The Right Place
9 januari 2017

De activerende concepten van The Right Place

Altijd al een bekende televisiepersoonlijkheid of populaire presentatrice willen boeken als spreker voor uw evenement? U doet het via Quality Bookings, hét boekingskantoor in Nederland met een uitgebreid aanbod getalenteerde personalities. Kies onder meer uit begenadigde sprekers, vlotte presentatoren en ervaren discussieleiders om uw bijeenkomst een extra dimensie te geven.

De vele Bekende Nederlanders die u via Quality Bookings kunt inhuren, worden begeleid door verschillende managementkantoren. Dit helpt deze talenten niet alleen om vruchtbare samenwerkingsverbanden op te bouwen met merken, maar zorgt er ook voor dat hun veelbelovende carrière zorgvuldig wordt uitgestippeld door specialisten.

Creatieve activatieconcepten en aansprekende persoonlijkheden

Een van de managementkantoren waar Quality Bookings regelmatig mee samenwerkt, is The Right Place. Dit relatief jonge en ambitieuze management- en activatiebureau realiseert de doelstellingen van zowel (televisie)personalities, merken, adverteerders en mediapartijen en koppelt al deze partijen met veel succes aan elkaar. Het fullservice bureau houdt zich daarnaast bezig met unieke en creatieve activatieconcepten en aanvullende dienstverlening zoals consultancy op maat.

Het grote aanbod talenten in combinatie met de expertise op het gebied van onderscheidende concepten, zorgt ervoor dat The Right Place elk evenement, personeelsfeest of productpresentatie van een extra impuls kan voorzien. De aanwezigheid van een aansprekende Nederlander prikkelt de aanwezigen en is daarmee altijd van grote toegevoegde waarde.

The Right Place begeleidt niet alleen vele televisiepersoonlijkheden, maar vertegenwoordigt ook sporters, muziekidolen en andere Bekende Nederlanders met uiteenlopende talenten. Deze populaire persoonlijkheden spreken zowel merken als consumenten aan en kunnen worden ingezet als spreker, discussieleider, dagvoorzitter, inspirator of voor het geven van een workshop.

Bekende Nederlanders als spreker of dagvoorzitter

Een goed voorbeeld van een populaire televisiepersonality uit de stal van The Right Place is Herman den Blijker, een van de beste en meest bekende chef-koks in ons land. Als gevierd ondernemer en presentator van diverse succesvolle televisieprogramma’s weet hij elk publiek te boeien met zijn geanimeerde lezingen en fascinerende praktijkverhalen. Wilt u meer weten over zijn rijke televisiecarrière, het ondernemerschap of de geheimen van de keuken? Dan is het inhuren van Herman den Blijker iets waar u zeker geen spijt van zult krijgen.

Een ander bekend gezicht is Marlayne Sahupala, de televisiepresentatrice die al jarenlang het vaste gezicht is van televisieprogramma Hart van Nederland en daarnaast faam verwierf door als zangeres mee te doen aan het Eurovisie Songfestival. De gelouterde presentatrice was in de loop der jaren te bewonderen in uiteenlopende programma’s waaronder Shownieuws, Afvallers XXL en Huizenjacht. Tegenwoordig wordt ze veelvuldig gevraagd als presentatrice of dagvoorzitter tijdens bijeenkomsten en evenementen.

Herman den Blijker en Marlayne Sahupala zijn slechts enkele voorbeelden van de vele getalenteerde persoonlijkheden die worden vertegenwoordigd door The Right Place. Denk hierbij onder meer aan namen als Vajèn van den BoschMark Labrand, Evelyn Struik, Guy van der Reijden, Koert-Jan de Bruijn en Joëlle Witschge. Wilt u een van deze bekende Nederlanders boeken voor een lezing of dagvoorzitterschap? Laat het ons weten via 036 848 11 21 of stuur een mail naar info@quality-bookings.nl.