20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Yoeri Albrecht

Yoeri Albrecht als spreker boeken

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker die je evenement naar een hoger niveau kan tillen? Overweeg dan om Yoeri Albrechts als gastspreker te boeken. Yoeri Albrechts is een vooraanstaand Nederlands journalist en de algemeen en artistiek directeur van cultureel centrum De Balie in Amsterdam. Met zijn jarenlange ervaring in de wereld van journalistiek, cultuur, en politiek, weet hij als geen ander hoe hij een boeiende en informatieve toespraak kan geven.

Yoeri Albrecht

Journalist

Wie is Yoeri Albrecht?

Yoeri Albrecht werd geboren in Amsterdam in 1967. Hij heeft een brede academische achtergrond, met studies in geschiedenis, filosofie, internationaal recht, en European Politics aan gerenommeerde universiteiten. Zijn academische reis bracht hem zelfs naar de Universiteit van Oxford, waar hij college gaf en in contact kwam met vooraanstaande denkers.

Albrecht begon zijn carrière als journalist en werkte ruim vijftien jaar voor Vrij Nederland, waar hij zich specialiseerde in politieke verslaggeving. Hij interviewde bekende persoonlijkheden en schreef columns, reportages en onderzoeksjournalistieke stukken. Zijn scherpe pen en diepgaande inzichten maakten hem al snel een gerespecteerde naam in de Nederlandse journalistiek.

De kracht van Yoeri Albrecht als dagvoorzitter

Naast zijn rol als spreker, is Yoeri Albrecht ook een uitstekende dagvoorzitter voor congressen en seminars. Zijn scherpe analytische geest en ruime ervaring in debatteren en interviewen maken hem de perfecte keuze om evenementen te modereren. Hij weet de juiste vragen te stellen, de discussie op gang te houden, en deelnemers te inspireren.

Biografie

Yoeri heeft een rijke en gevarieerde loopbaan achter de rug. Hij studeerde geschiedenis, filosofie en internationaal recht, en zijn academische reis bracht hem naar prestigieuze universiteiten. Als journalist werkte hij voor gerenommeerde publicaties en interviewde hij invloedrijke figuren uit verschillende domeinen. Hij was betrokken bij diverse culturele en maatschappelijke initiatieven en heeft een passie voor kunst en debat.

In 2010 trad hij aan als directeur van De Balie, waar hij het centrum transformeerde tot een internationaal platform voor debat en kunst. Onder zijn leiderschap groeide De Balie uit tot een culturele spil in Amsterdam en ver daarbuiten.

Met zijn uitgebreide kennis en ervaring is Yoeri Albrecht een veelgevraagde spreker en dagvoorzitter op evenementen. Hij brengt diepgang, scherpzinnigheid en inspiratie naar elke gelegenheid waar hij spreekt.

Kortom, als je op zoek bent naar een inspirerende spreker of een ervaren dagvoorzitter voor je evenement, is Yoeri Albrecht de juiste keuze. Neem vandaag nog contact op met Quality Bookings om hem te boeken en je evenement tot een groot succes te maken.

 

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Yoeri Albrecht

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Yoeri Albrecht inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Yoeri Albrecht
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers