Workshop Hoe word ik een Miss Nederland met Zoey Ivory

Het winnen van een missverkiezing is een droom van tienduizenden meisjes. Helemaal als het een prestigieuze titel als Miss Nederland betreft. Iemand die hier alles over kan vertellen, is natuurlijk een voormalig winnares. Speciaal om deze reden biedt Quality Bookings de workshop Hoe word ik een Miss Nederland met Zoey Ivory aan.

Workshop Hoe word ik een Miss Nederland met Zoey Ivory boeken

Zoey Ivory is een populair Nederlands model dat een grote inspiratiebron vormt voor de jongere generatie. Duizenden aspirerende modellen kijken naar haar op en willen niets liever dan horen hoe zij haar pad naar succes heeft bewandeld. In haar unieke workshop Hoe word ik een Miss Nederland deelt ze graag de inzichten die ze heeft opgedaan in haar nu al rijke carrière.

De workshop Hoe word ik een Miss Nederland met Zoey Ivory koppelt een toegankelijk karakter aan waardevolle informatie. Want hoewel op internet en in magazines tal van tips te vinden zijn voor ambitieuze modellen, zijn er maar weinig professionals die hun geheimen delen. Deze training vormt een positieve uitzondering op die regel.

Training door topmodel en getalenteerd presentatrice

Hoe word ik een Miss Nederland is een vraag die bij talloze meisjes leeft. Ze zijn bereid alles op te geven om dit doel te bereiken, maar weten niet waar ze het beste kunnen beginnen. In haar workshop legt Zoey Ivory uit op welke zaken zij het beste kunnen letten en wat de traditionele valkuilen zijn. Ondanks haar nog jonge leeftijd heeft zij zelf immers alles al meegemaakt.

De modellenwereld is een harde wereld en het modellenbestaan is zeker niet altijd gemakkelijk. Een goede voorbereiding is dan ook noodzakelijk om bij opdrachten en in andere situaties goed beslagen ten ijs te komen. Zoey Ivory inhuren voor een workshop is een garantie voor onmisbare adviezen, waardoor het publiek ademloos aan haar lippen hangt.

Zoey Ivory inhuren voor workshop Hoe word ik een Miss Nederland

De workshop Hoe word ik een Miss Nederland met Zoey Ivory is geschikt voor iedereen die meer wil weten over het leven van een model of over de kunst van het presenteren. Als voormalig deelneemster aan Miss Universe weet dit getalenteerde topmodel immers als geen ander hoe ze zich voor groot publiek moet presenteren.

Van aspirerende modellen tot bedrijfsafdelingen met representatieve doeleinden; deze training staat garant voor een inspirerende en leerzame ervaring die ook nog eens een gezellig uitje is. Wilt u direct de workshop Hoe word ik een Miss Nederland met Zoey Ivory boeken? Benader Quality Bookings vrijblijvend voor meer informatie over de mogelijkheden.

Workshop Hoe word ik een Miss Nederland met Zoey Ivory spreekt graag over:

Workshop Hoe word ik een Miss Nederland met Zoey Ivory boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Workshop Hoe word ik een Miss Nederland met Zoey Ivory. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21