Workshop ondernemerschap met Annemarie van Gaal

Hoe maakt u als ondernemer uw ambities waar? Hoe creëren u en uw team nieuwe kansen en geeft u vorm aan transities, waarmee uw onderneming futureproof blijft? Spiegel uw ideeën en doe inspiratie op tijdens een workshop ondernemerschap met Annemarie van Gaal. Zij neemt u mee in haar eigen wereld van succesvol ondernemen en investeren.

Voor wie is een workshop ondernemerschap met Annemarie van Gaal interessant?

Een workshop ondernemerschap met Annemarie van Gaal is interessant als u van uw medewerkers en managers echte ondernemers wilt maken. Met een kleine groep gaat u onder leiding van Van Gaal praktisch aan de slag met tal van vraagstukken en opdrachten die met ondernemen in deze dynamische tijd samenhangen.

Deze sessie is ook zeer inspirerend als kleinschalige relatiebijeenkomst. Denk aan een uitdagende sparringsessie met collega-ondernemers of een verrassende masterclass met een selecte groep klanten. Annemarie van Gaal inhuren levert altijd nieuwe inzichten op. Met haar bijzondere talent als bevlogen spreker en charismatische presentator, maakt ze van iedere workshop ondernemerschap een belevenis.

Workshop ondernemerschap met Annemarie van Gaal – ook voor u

De ondernemerssuccessen van Annemarie van Gaal begonnen in Rusland, in de jaren negentig van de vorige eeuw. Ze zette er de grootste onafhankelijke uitgeverij van het land op. Die verkocht ze in 2000, waarna ze diverse nieuwe bedrijven opzette en leidde en zich als investeerder manifesteerde. Ze schreef een indrukwekkende reeks boeken over ondernemerschap en verscheen in diverse tv-programma’s als Dragon’s Den, Ten Einde Raad en Een dubbeltje op zijn kant. Hiermee werd ze bekend bij het grote publiek.

Ook u kunt Van Gaal boeken voor haar workshop ondernemerschap. Gaat u haar daadwerkelijk inhuren, dan is er – in overleg – ruimte om onderdelen van de workshop op maat in te vullen en af te stemmen op de vragen die leven binnen uw onderneming en op de deelnemers. Annemarie zal daar zelf ook suggesties voor doen.

Wat kost deze workshop?

De kosten hangen af van factoren als aantal deelnemers, de beoogde duur van de bijeenkomst, de eventuele reistijd en de voorbereidingstijd. Als u uw plannen en ambities deelt met het team van Quality Bookings, krijgt u gedetailleerde informatie over de mogelijkheden en een offerte op maat. Vervolgens kunnen wij Annemarie van Gaal rechtstreeks voor u boeken. Via ons bureau kunt u haar ook inhuren als spreker, presentator of dagvoorzitter.

Workshop ondernemerschap met Annemarie van Gaal spreekt graag over:

Workshop ondernemerschap met Annemarie van Gaal boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Workshop ondernemerschap met Annemarie van Gaal. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21