Boardroomsessie met Arvid Buit

Succesvol zijn als CEO, bestuursvoorzitter of manager, wie wil dat niet? Arvid Buit, specialist in executive coaching, wijst u de weg naar de meest effectieve methodieken voor leiderschapsontwikkeling. Hij doet dat als personal coach, als spreker en als presentator, maar ook in de vorm van inspirerende en aangenaam confronterende boardroomsessies. U kunt een boardroomsessie met Arvid Buit rechtstreeks bij ons boeken.

Dit mag u verwachten van een boardroomsessie van Arvid Buit

In kleinschalige, interactieve bijeenkomsten wordt u ondergedompeld in de wereld van effectief leiderschap. Samen gaat u de diepte in met thema’s als dominantie, daadkracht, visie, strategie en functioneel narcisme. Met praktische voorbeelden en uitdagende testen voegt Arvid extra dimensies toe aan uw leiderschapskwaliteiten.

Een boardroomsessie met Arvid Buit is zowel geschikt voor individuele bestuurders die hun kennis en vaardigheden willen toetsen, als voor kleine groepen bestuurders en directeuren die in de bestuurskamer met elkaar samenwerken. Een bijeenkomst met de inspirerende executive coach is ook bij uitstek geschikt als coachingsessie voor het hogere management.

Ook u kunt een boardroomsessie met Arvid Buit boeken

Buit is executive coach in hart en nieren. Hij is in die rol actief bij commerciële en non profit organisaties. Ook overheden kunnen hem inhuren voor uiteenlopende trajecten en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt. Als gediplomeerd professioneel coach is Buit aangesloten bij zowel Nederlandse als internationale federaties van beroepscoaches. Hij is bovendien geaccrediteerd als Master Practitioner Coach.

Kwaliteiten als creativiteit, daadkracht, openheid, originaliteit en authenticiteit zijn kenmerkend voor de aanpak van deze coach. Tijdens een boardroomsessie met Arvid Buit deelt hij zijn eigen kennis, vaardigheden en ervaringen met zijn deelnemers, maar gaat hij ook actief met u aan de slag. Hij zegt: “Ik beïnvloed leiders door impact te maken op hun zelfkennis, drive en daadkracht, vanuit specifieke leiderschapspsychologie en een specialisatie in narcisme-gerelateerde en strategische uitdagingen.”

Arvid Buit inhuren – wat kost dat?

Uiteraard wilt u weten welke kosten verbonden zijn aan het inhuren van Arvid Buit voor een onvergetelijke boardroomsessie. Omdat iedere bijeenkomst voor een groot deel uit specifiek maatwerk bestaat, afgestemd op uw strategische vraagstukken, kan de prijs sterk variëren. Kiest u voor een individuele sessie of een bijeenkomst voor meer deelnemers? Kiest u voor een dag- of dagdeel? Is er een voorgesprek gewenst en welke voorbereidingen zijn noodzakelijk?

De antwoorden op die en andere vragen zijn bepalend om vast te stellen tegen welke prijs u Arvid Buit kunt inhuren. Wij nemen die vragen graag met u door. Uiteraard kunnen wij deze executive coach direct voor u boeken – als coach tijdens een intensieve sessie, maar ook als spreker, presentator of dagvoorzitter. Ons Quality Bookings team zit voor u klaar.

Boardroomsessie met Arvid Buit spreekt graag over:

Boardroomsessie met Arvid Buit boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Boardroomsessie met Arvid Buit. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21