20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Workshop styling met Janice

Workshop styling met Janice als spreker boeken

De kleren maken de man. Het is een oud Nederlands gezegde dat zoveel uitdrukt als: hoe je je kleedt en presenteert, is van invloed op het aanzien dat je geniet. ‘Man’ kun je in dit spreekwoord gemakkelijk vervangen door ‘vrouw’. Een workshop styling met Janice is dan ook even interessant voor beide seksen. U kunt deze workshop boeken bij Quality Bookings.

Workshop styling met Janice

De kleren maken de man. Het is een oud Nederlands gezegde dat zoveel uitdrukt als: hoe je je kleedt en presenteert, is van invloed op het aanzien dat je geniet. ‘Man’ kun je in dit spreekwoord gemakkelijk vervangen door ‘vrouw’. Een workshop styling met Janice is dan ook even interessant voor beide seksen. U kunt deze workshop boeken bij Quality Bookings.

Wanneer is de workshop styling met Janice interessant voor mijn bedrijf?

Voor ieder bedrijf dat naar buiten toe sterk afhankelijk is van representatie is de workshop styling met Janice de moeite waard. Denk aan de indruk die account en sales managers maken tijdens hun klantcontacten, aan mediaoptredens en beursdeelname, maar ook aan alle activiteiten in de hospitalitysfeer. En bent u actief in de mode- en confectiewereld, dan is een interactieve bijeenkomst met deze ontwerper, spreker, coach en presentator eveneens uw investering waard.

Wat draag je wel en wat juist niet? Ga je mee met de laatste trends of vraagt je bedrijf juist om een klassieke stijl? Wat is het psychologische effect van kleuren? Hoe ontstaan trends en wat is de invloed van mode op ons dagelijkse leven en werk? Janice geeft op een even deskundige als creatieve manier antwoord op het hoe en waarom van ‘styling’ en de waarde van bewuste keuzes met betrekking tot je outfit en uitstraling.

U kunt de workshop styling met Janice direct boeken

In een tijd waarin vrijwel iedereen zichzelf ziet als ‘merk’, zijn algemene en individuele stylingadviezen nauwelijks weg te denken. Ook u kunt daar een specialist voor inhuren. Janice zelf is een schoolvoorbeeld van hoe je als gepassioneerde coupeur en ontwerper tot merk kunt uitgroeien. Geboren als Jan Bosmans, in 1985, was hij al op jonge leeftijd in de ban van kleding maken.

Na zijn ambachtelijke opleiding en een stage liet hij zich inhuren door confectieatelier Fion. Daar maakt hij twee keer per jaar de inmiddels vermaarde Janice prêt-à-porter collectie. De bijbehorende modeshows halen steevast de redactionele kolommen van vooraanstaande modemagazines als Cosmopolitan. Het werk van Janice staat bekend als feestelijk. Eén van zijn stijlkenmerken is de toepassing van verrassende stoffencombinaties.

Janice inhuren voor een workshop – wat kost dat?

Het ‘merk Janice’ breekt pas echt door als tv-zenders de ontwerper inhuren voor programma’s als Project Catwalk. De modeontwerper ontpopt zich tot prima presentator en bezield spreker tijdens mode- en lifestyle-events. Hij is veel te zien als spreker over mode en trends en Shownieuws van SBS6 en verzorgt de kleding en styling van Echte Gooische Meisjes.

De workshop styling met Janice is niet alleen een goede investering om functionele redenen, maar levert ook een bijeenkomt met een enorme funfactor op. De workshop kan een origineel cadeau zijn voor medewerkers of teams die bijzondere prestaties neerzetten. Ook kunt u de ontwerper en lifestyle-expert inhuren voor een exclusief relatie-event. De exacte kosten hangen af van uw specifieke wensen, want de inhoud, het doel en de duur van de bijeenkomst zijn grotendeels maatwerk. Ons Quality Bookings team zit klaar voor een advies en offerte en kunnen deze workshop desgewenst direct voor u boeken.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Workshop styling met Janice

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Workshop styling met Janice inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Workshop styling met Janice
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers