Tom Vroemen is een pionier op het gebied van crowdfunding. Met zijn onderneming CrowdAboutNow maakt hij het mogelijk om kleine bedragen te investeren in bedrijven waar men dagelijks gebruik van maakt. Ook is hij regelmatig actief als spreker over crowdfunding, ondernemingsfinanciering en ondernemerschap.

Bouw
Vroemen studeerde werktuigbouwkunde aan de HTS in Heerlen en vervolgens organisatie en strategie aan de Universiteit van Maastricht. Na zijn studies ging hij bij een groot bouwbedrijf aan het werk met verandertrajecten.  Tevens studeerde hij af als onderzoeker bij TNO.

In 2011 verliet hij de bouwwereld om zich toe te leggen op zijn bedrijf CrowdAboutNow, dat zich bezighoudt met crowdfunding en netwerkfinanciering. De onderneming richt zich op financieringen onder de 150.000 euro.

Vrienden en familie
Volgens Vroemen liggen er kansen voor ondernemers bij klanten, vrienden, omwonenden, fans en familie van ondernemers. Zij kunnen de rol van banken volgens hem overnemen. Hij stelt dat ondernemers hun financiering veel dichterbij moeten zoeken. Waarom zou men niet investeren in de bakker om de hoek?

Als spreker weet Vroemen haarfijn uit te leggen hoe netwerkfinanciering en crowdfunding werken en in zijn lezingen gebuikt hij aansprekende verhalen en anekdotes. Wilt u Tom Vroemen boeken als spreker of dagvoorzitter? Neem voor meer informatie contact met ons op.

Tom Vroemen spreekt graag over:

Tom Vroemen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Tom Vroemen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21