20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tom Vroemen

Tom Vroemen als spreker boeken

Zoek je een spreker die niet alleen inspireert, maar ook daadwerkelijk impact heeft gemaakt? Tom Vroemen is die persoon. Met zijn unieke benadering van ondernemerschap en innovatie heeft hij de wereld van ondernemingsfinanciering en publieke interactie op congressen hervormd. In deze sectie leer je meer over Tom en waarom hij de perfecte keuze is voor jouw event.

Tom Vroemen

Finance & crowdfunding

Tom Vroemen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter brengt Tom Vroemen een mix van scherpte en interactie naar elk congres of seminar. Zijn ervaring als medeoprichter van BuzzMaster en zijn achtergrond in zowel techniek als economie stellen hem in staat om diepgaande, relevante discussies te leiden. Ontdek hier hoe Tom elk evenement naar een hoger niveau tilt.

Over innovatief ondernemerschap

Tom Vroemen spreekt gepassioneerd over innovatief ondernemerschap, een cruciaal onderwerp in de snel veranderende zakenwereld. Deze sectie verkent de diverse aspecten van innovatief ondernemerschap, waarom het essentieel is, en welke onderwerpen Tom kan behandelen in zijn lezingen. Ontdek de verschillende benaderingen en strategieën die Tom deelt om bedrijven en ondernemers vooruit te helpen.

Tom Vroemen inhuren voor een lezing

Het boeken van Tom Vroemen voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. In deze sectie wordt uitgelegd hoe het boekingsproces verloopt, van eerste aanvraag tot de dag van het evenement. We nemen alle mogelijke drempels weg, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot de expertise en inspiratie die Tom te bieden heeft.

Biografie

Tom Vroemen is een van de meest invloedrijke jonge serieondernemers in Nederland. Zijn reis van ingenieur en econoom tot een toonaangevende pionier in de wereld van ondernemingsfinanciering en interactieve evenementen is niets minder dan inspirerend. Deze uitgebreide biografie van meer dan 500 woorden duikt in het leven, de prestaties en de filosofie van Tom. Lees meer over zijn unieke benadering van problemen oplossen, zijn ervaringen met startups, en hoe hij telkens weer innovatieve oplossingen brengt in verschillende sectoren.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Tom Vroemen

Schrijf een review

Video met Tom Vroemen

Meer informatie & boekingen

Tom Vroemen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tom Vroemen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers