Jan-Hein Jesse is een internationaal gerespecteerd expert op het gebied van energie, fossiele brandstoffen, geopolitiek en financiële markten. Over deze onderwerpen houdt hij boeiende lezingen en u kunt hem inhuren als spreker.

Loopbaan
Jesse werkte gedurende zijn loopbaan als ingenieur bij Heerema. Later in zijn carrière werd hij corporate bankier bij ING en de Chase Manhattan Bank. Ook was hij strateeg en acquisition and divestment manager bij Shell. Hij keerde terug bij Heerema om CFO te worden.

Sinds 2000 is hij een senior expert van het International Energy Agency in Parijs en verbonden aan het Clingendael International Energy Programme. Ook is hij sinds het uitbreken van de financiële crisis lid van de Chief Econimist Roundtable van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

Lezingen
Door zijn omvangrijke staat van dienst in verschillende functies is Jesse een uitermate boeiend spreker. Hij kan in zijn lezingen vertellen over energie, fossiele brandstoffen, geopolitiek en financiële markten. Hij is in staat om complexe zaken duidelijk uit te leggen en om inzichten te geven, die zijn luisteraars verder kunnen helpen met hun dagelijkse bezigheden.

Jesse heeft het zowel over de geschiedenis, als over de huidige situatie en de toekomst. Hij kan het onder andere hebben over de totstandkoming van de olieprijs, diverse scenario’s op het gebied van energie en over leiderschapsvraagstukken. Wilt u Jan-Hein Jesse boeken als spreker? Neem voor meer informatie en boekingen contact met ons op.

 

Jan-Hein Jesse spreekt graag over:

Jan-Hein Jesse boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan-Hein Jesse. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21