20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Tibor Olgers

Tibor Olgers als spreker boeken

Tibor Olgers is een spreker die je publiek kan meenemen in de wereld van topprestaties, strategische innovatie en persoonlijke groei. Tibor Olgers is dé keuze voor je volgende evenement. Tibor combineert de ongeëvenaarde tactieken van special forces met de flexibele strategieën van start-ups en de diepe inzichten van het stoïcisme. Deze pagina biedt je een blik op wat Tibor als spreker te bieden heeft, van zijn unieke benadering tot het boekingsproces.

Tibor Olgers

Businesscoach

Tibor Olgers is niet zomaar een spreker; hij is een expert op het gebied van het bereiken van duurzame topprestaties. Met een unieke mix van militaire precisie, zakelijk inzicht en filosofische wijsheid biedt hij een nieuwe kijk op succes – zowel in het bedrijfsleven als in het persoonlijke leven. Zijn lezingen duiken diep in hoe je een balans kunt vinden tussen werk en privé, en hoe je succes kunt bereiken zonder voldoening op te offeren. Tibor biedt praktische, toepasbare strategieën die zijn toegespitst op het creëren van een duidelijke structuur, meer creativiteit en uiteindelijk: winst op alle fronten.

Tibor Olgers inhuren voor een lezing

Het boeken van Tibor Olgers voor je evenement is eenvoudig en transparant, dankzij de all-inclusive tarieven en uitgebreide support van Quality Bookings. Het proces begint met een aanvraag, waarna je binnen 24 uur een offerte ontvangt. Ons team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, zodat je zeker kunt zijn van een soepele ervaring en een succesvolle lezing. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, ben je verzekerd van een inspirerende en waardevolle toevoeging aan je evenement.

Biografie van Tibor Olgers

Tibor Olgers’ reis naar het worden van een gerespecteerde spreker is even uniek als inspirerend. Zijn ervaringen bij de special forces vormden de basis van zijn filosofie over duurzaam succes en persoonlijke groei. Tibor’s benadering is gebaseerd op het stellen van harde kaders om meer vrijheid te creëren, en het bieden van een duidelijke structuur voor meer creativiteit. Dit heeft niet alleen geleid tot tastbare resultaten in termen van ‘cash op de bank’, maar ook tot innerlijke rust en een hernieuwd enthousiasme voor het leven.

Tibor’s zakelijke retreats, zowel in Nederland als in Spanje, zijn een fysieke manifestatie van zijn filosofie. Ze combineren de principes van special forces, de strategieën van start-ups en de wijsheid van het stoïcisme. Deze retreats zijn meer dan alleen zakelijke bijeenkomsten; ze zijn transformatieve ervaringen die deelnemers leren hoe ze op alle fronten kunnen winnen – zowel thuis als op de zaak.

De kern van Tibor’s boodschap is dat succes zonder voldoening geen echt succes is. Zijn lezingen bieden praktische inzichten en strategieën om dit evenwicht te bereiken. Tibor’s aanpak is direct en ongefilterd, maar altijd met het doel om zijn publiek te inspireren en te motiveren om hun eigen pad naar succes te vinden.

Met 20 jaar expertise in het veld, weet Tibor precies hoe hij zijn publiek kan boeien en betrekken. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook interactief en afgestemd op de specifieke behoeften en uitdagingen van zijn publiek. Of het nu gaat om een groot bedrijfsevenement of een intieme workshop, Tibor’s aanwezigheid op jouw evenement garandeert een ervaring die nog lang zal resoneren bij je publiek.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Tibor Olgers

Schrijf een review

Video met Tibor Olgers

Meer informatie & boekingen

Tibor Olgers inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Tibor Olgers
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers