20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Thomas Braun - Ga toch fietsen!

Thomas Braun als spreker boeken

Zoek je naar een spreker die niet alleen inspireert, maar ook herkenbaarheid en humor brengt in elk verhaal? Thomas Braun is jouw ideale keuze. Als ervaren redacteur, columnist en auteur heeft Braun een unieke kijk op het leven, zowel professioneel als persoonlijk. In deze pagina ontdek je waarom Thomas Braun een must-have is voor je volgende evenement en krijg je een inkijk in zijn fascinerende levensverhaal en expertise.

Thomas Braun

Ga toch fietsen!

Over vitaliteit en persoonlijke transformatie

Thomas Braun spreekt met passie over vitaliteit en persoonlijke transformatie, een onderwerp dat in deze tijden van snelle veranderingen relevanter is dan ooit. Hij deelt zijn eigen ervaringen met het overwinnen van verslavingen en het hervinden van motivatie, waardoor hij transformeerde van een ‘dikke veertiger’ tot een vitaal voorbeeld. Braun behandelt onderwerpen als Nieuw Persoonlijk Leiderschap en Vitaliteit op de werkvloer, essentieel voor iedereen die streeft naar een gezonder, productiever leven, zowel thuis als op het werk.

Thomas Braun inhuren voor een lezing

Het boeken van Thomas Braun voor een lezing is een eenvoudig, klantvriendelijk proces, dankzij Quality Bookings’ 20 jaar expertise en all-inclusive tarieven. Wij garanderen binnen 24 uur een offerte, met uitgebreide support en een tevredenheidsgarantie. Ons gemiddelde beoordelingscijfer van 9,0 spreekt voor zich – wij maken het inhuren van een inspirerende spreker als Braun moeiteloos en bevredigend.

Biografie van Thomas Braun

Thomas Braun, geboren in 1966, is een veelzijdig talent met een indrukwekkend traject. Als redacteur en verslaggever voor diverse publiekstijdschriften en columnist voor gerenommeerde dagbladen en magazines, heeft hij een scherpe pen en een unieke kijk op het leven ontwikkeld. Maar Braun is meer dan een schrijver; hij is een inspiratiebron.

+ lees meer

Zijn boek “Ga toch fietsen!” is niet alleen een hilarisch relaas vol zelfspot; het is een inspirerende gids voor iedereen die vastzit in een ongezonde levensstijl en een transformatie wenst. Braun, ooit ten prooi gevallen aan een leven vol sigaretten, bier en vet volees, besluit radicaal om te keren. Hij stopt met roken, gaat gezonder eten en omarmt het fietsen als nieuwe passie. Zijn doel: de hoogste en steilste bergen van Europa beklimmen.

Dit verhaal van transformatie weerspiegelt zich niet alleen in zijn persoonlijke leven, maar ook in zijn professionele carrière. Als spreker heeft Braun een unieke aanpak. Hij put niet alleen uit theorie, maar deelt levendige, uit het leven gegrepen verhalen die zijn publiek raken en motiveren. Hij spreekt over thema’s als Nieuw Persoonlijk Leiderschap, Vitaliteit op de werkvloer, het stellen en halen van doelen, doorzettingsvermogen en veranderprocessen.

Naast “Ga toch fietsen!”, dat genomineerd werd voor het beste sportboek van 2011, schreef Braun ook “Blijven genieten!” en “Tweede Adem”. Deze boeken, net als zijn eerste, zijn niet alleen verhalen over fysieke uitdagingen, maar ook metaforen voor persoonlijke en professionele groei.

Brauns verhaal is er een van herkenning, motivatie en verandering. Zijn boeken en lezingen hebben talloze mensen aangezet tot het omgooien van hun leefstijl. Hij wordt geroemd om zijn humor, ontroering en de directe impact die zijn verhalen hebben op zijn lezers en luisteraars. Dit maakt hem niet alleen een geliefde auteur, maar ook een veelgevraagd spreker bij bedrijven en evenementen.

Zijn optredens zijn uniek; soms vrolijk en bijna cabaret-achtig, andere keren diepgravend en inspirerend. Hij was te gast bij vooraanstaande bedrijven zoals ING, PON, Achmea, HP, ABN AMRO, Reed Business en Truphone, en maakte indruk met zijn verhalen die parallellen trekken met het bedrijfsleven: doelen stellen, omgaan met veranderingen, het onmogelijke presteren en de top behalen.

Braun wordt ook vaak gevraagd als dagvoorzitter of gesprekleider, een rol waarin hij zijn journalistieke scherpte en levendige persoonlijkheid ten volle benut. Zijn talent om complexe onderwerpen toegankelijk en boeiend te maken, gecombineerd met zijn persoonlijke verhaal van transformatie, maakt hem een uitzonderlijke keuze voor elk evenement.

De feedback op Brauns lezingen en boeken is overweldigend positief. Van Ronnie Overgoor, spreker en auteur, tot Gerard Dielessen, algemeen directeur NOC*NSF, de reacties benadrukken Brauns vermogen om te inspireren, te entertainen en te motiveren.

Thomas Braun is meer dan een spreker; hij is een verhaal van verandering, een bron van inspiratie en een voorbeeld van doorzettingsvermogen. Zijn lezingen zijn niet alleen vermakelijk, maar bieden ook diepe inzichten en praktische adviezen voor persoonlijke en professionele groei. Door Thomas Braun te boeken, kies je voor een unieke ervaring die je publiek zal boeien, motiveren en inspireren.

Prijsindicatie
€ 1.000 tot € 2.000
Te boeken als
 • Snel contact met Thomas Braun
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Thomas Braun

Meer informatie & boekingen

Thomas Braun inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Thomas Braun
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers