Arnoud Boot is een econoom die onder andere lid was van Sociaal Economische Raad (SER) en voorzitter was van de Bankraad van De Nederlandsche Bank. U kunt Arnoud Boot inhuren als spreker. In zijn lezingen heeft hij het over thema’s als economie en financiën, maar ook over bestuur, beleid en politiek, Europa en public governance.

Financiële markten
Boot is hoogleraar corporate finance en financiële markten en was verbonden aan de J.L. Kellog Graduate School of Management van de Northwestern University in Chicago. Ook was hij co-director van het Amsterdam Center for Law & Economics aan de Universiteit van Amsterdam.

Hij was voorzitter van de Bankraad en lid van de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid. In 2004 werd hij Kroonlid van de Sociaal Economische Raad (SER). Deze functie hield hij tot 2014. Boot is tevens commissaris van de Amerikaanse Reinsurance Group en lid van het Advisory Scientific Committee of the European Systemic Risk Board.

Adviseur
Daarnaast is Boot actief als spreker en adviseur. Hij deelt regelmatig zijn visie in het publiek debat en wordt zo nu en dan gevraagd als deskundige in de media. Hij geeft onder andere advies over wet- en regelgeving voor de financiële sector, pensioenvraagstukken, mededingingskwesties en de financiële structuur van bedrijven.

 

Wilt u Arnoud Boot boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Arnoud Boot spreekt graag over:

Arnoud Boot boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Arnoud Boot. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21