20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Arnoud Boot

Arnoud Boot als spreker boeken

Arnoud Boot, een gerenommeerde expert op het gebied van bedrijfsfinanciën en financiële markten, biedt Arnoud Boot inzichten die elke luisteraar zullen boeien. Op deze pagina ontdek je alles over deze vooraanstaande spreker en waarom hij een must-have is voor je volgende evenement.

Arnoud Boot

Hoogleraar corporate finance

Financiële markten en bedrijfsfinanciën zijn constant in beweging. Arnoud Boot, als expert op dit gebied, biedt onmisbare inzichten in deze dynamische wereld. Hij spreekt over belangrijke thema’s zoals de financiële sector, de invloed van financiële maatstaven op besluitvorming, en de impact van de FinTech-revolutie. Kies je voor een lezing door Arnoud Boot, dan kies je voor een verdieping in onderwerpen die essentieel zijn voor elke moderne organisatie.

Arnoud Boot inhuren voor een lezing

Het boeken van Arnoud Boot voor een lezing is een eenvoudig proces. Contacteer ons, en binnen 24 uur ontvang je een offerte. Ons team biedt uitgebreide support en staat garant voor jouw tevredenheid. Met onze all-inclusive tarieven zijn er geen verborgen kosten. Wij nemen alle drempels weg om deze topexperts te boeken.

Biografie van Arnoud Boot

Arnoud Boot, een toonaangevende naam in de wereld van bedrijfsfinanciën en financiële markten, is niet alleen professor aan de Universiteit van Amsterdam maar ook lid van de prestigieuze Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). Zijn loopbaan, gekenmerkt door academische en professionele hoogtepunten, vormt de basis van zijn lezingen. Boot’s expertise strekt zich uit van het onderwijs aan toonaangevende instellingen zoals de Kellogg Graduate School of Management en de Stockholm School of Economics tot zijn invloedrijke rol in diverse adviescommissies en denktanks zoals de European Systemic Risk Board en de Bruegel Scientific Council.

Zijn bijdragen aan het academische veld zijn aanzienlijk, met publicaties in vooraanstaande tijdschriften zoals de American Economic Review en het Journal of Finance. Boot’s focus ligt op de ‘financialization of society’, een thema dat hij verkent in zijn werken zoals ‘De ontwortelde onderneming‘ en diverse wetenschappelijke artikelen. Deze inzichten bieden een unieke kijk op hoe financiële maatstaven besluitvorming beïnvloeden en hoe de FinTech-revolutie de sector transformeert.

In zijn recente werk onderzoekt hij ‘sunflower-capitalism’, waarbij hij de afhankelijkheid van de private sector van overheidssteun onder de loep neemt. Dit onderwerp, cruciaal voor hedendaagse economische en maatschappelijke discussies, maakt zijn lezingen bijzonder relevant voor een breed scala aan luisteraars.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000

Reviews over Arnoud Boot

"Zeldzame fijne gast Arnoud Boot, luister ik altijd graag naar!"

Schrijf een review

Video met Arnoud Boot

Meer informatie & boekingen

Arnoud Boot inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Arnoud Boot
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers