20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Rens Kroes

Rens Kroes als spreker boeken

Voedingscoach Rens Kroes is te boeken als spreker over gezonde voeding. Zij geeft adviezen over het aanpassen van voedingspatronen en lifestyle.

Rens Kroes

Voedingscoach Rens Kroes is te boeken als spreker over gezonde voeding. Zij geeft adviezen over het aanpassen van voedingspatronen en lifestyle.

Gezonde voeding

Rens Kroes is geboren en getogen in Friesland. Mede dankzij haar ouders, die haar biologische en eerlijke voeding voorschotelen, ontwikkelt zij een passie voor gezonde voeding. Het wordt Rens letterlijk met de paplepel ingegoten. Haar grootvader is de eerste biologische boer in Friesland en haar grootmoeder is een kruidenvrouw. Ook haar moeder is voedingsdeskundige. Tijdens haar puberteit wordt de interesse almaar groter en gaat zij zich er steeds meer in verdiepen.

Hormoontrainer

Rens Kroes heeft een paar inspirerende jaren in New York doorgebracht en is nog met regelmaat in die bruisende stad te vinden. Zij heeft ook enige tijd in een obesitaskliniek gewerkt. Daarna woont Rens in Amsterdam, waar zij een opleiding tot voedingsdeskundige en hormoontrainer volgt. In de hoofdstad adviseert zij als voedingscoach mensen met betrekking tot het aanpassen van hun voedingspatroon en lifestyle.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Rens Kroes

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Rens Kroes inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Rens Kroes
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers