20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Mark Robinson

Mark Robinson als spreker boeken

Mark Robinson heeft zich ontpopt van een introverte software-ingenieur tot een geroemde publieke spreker, bekend om zijn vermogen om publiek te boeien en te inspireren. Als gastspreker op congressen en seminars, deelt Mark niet alleen zijn reis van terughoudendheid naar het podium, maar onthult hij ook de technieken die hem hebben geholpen zijn boodschap authentiek, inspirerend en overtuigend over te brengen.

Mark Robinson

Presentatie professional

Mark Robinson heeft zich ontpopt van een introverte software-ingenieur tot een geroemde publieke spreker, bekend om zijn vermogen om publiek te boeien en te inspireren. Als gastspreker op congressen en seminars, deelt Mark niet alleen zijn reis van terughoudendheid naar het podium, maar onthult hij ook de technieken die hem hebben geholpen zijn boodschap authentiek, inspirerend en overtuigend over te brengen. Zijn populaire TEDx-lezing, “How to present to keep your audience’s attention”, en zijn Amazon-bestseller, “Speak Inspire Empower: How To Give Persuasive Presentations To Boost Your Confidence And Career”, vormen de basis van zijn presentaties. Marks unieke eigenschap is zijn focus op het opbouwen van vertrouwen bij zijn publiek, waarbij hij positieve feedback benadrukt, een aanpak die zijn sessies niet alleen leerzaam maar ook uiterst motiverend maakt.

Over presentatievaardigheden

Presentatievaardigheden zijn cruciaal voor iedere professional, ongeacht het vakgebied. Het vermogen om ideeën duidelijk en overtuigend over te brengen, kan carrières vormgeven en kansen creëren. Mark Robinson heeft zich gespecialiseerd in het verbeteren van deze vaardigheden, met een bijzondere focus op technische professionals. Zijn workshops behandelen essentiële aspecten zoals het grijpen en vasthouden van de aandacht van het publiek, storytelling, en het overtuigend overbrengen van je boodschap. Wat Marks aanpak onderscheidt, is zijn nadruk op positieve feedback, wat de leerervaring toegankelijk en verrijkend maakt voor alle deelnemers. Kiezen voor een workshop bij Mark betekent investeren in de kracht van overtuiging en zelfvertrouwen, essentiële elementen voor succes in elke presentatie.

Mark Robinson inhuren voor een lezing

Het inhuren van Mark Robinson voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Bij Quality Bookings begrijpen we het belang van efficiëntie en ondersteuning gedurende het hele boekingsproces. Van het eerste contact tot aan de dag van het evenement, ons team staat klaar om u te begeleiden. Met onze all-inclusive tarieven, snelle offerte binnen 24 uur, en uitgebreide support, zorgen we ervoor dat elke stap moeiteloos verloopt. Mark is niet alleen een expert in presentatievaardigheden, maar ook een inspirator die laat zien dat iedereen indrukwekkende presentaties kan geven. Laat ons de drempels wegnemen en u helpen een evenement te creëren dat nog lang zal resoneren bij uw publiek.

Biografie van Mark Robinson

Mark Robinson was oorspronkelijk een introverte software-ingenieur die ver verwijderd leek van het pad van publiek spreken. Zijn reis naar het worden van een inspirerende spreker begon met de realisatie dat effectieve communicatie een cruciale vaardigheid is, ongeacht het beroep. Door zichzelf onder te dompelen in de kunst van het spreken, leerde Mark een verscheidenheid aan technieken om zijn boodschap op een authentieke en overtuigende manier over te brengen. Deze transformatie culmineerde in zijn populaire TEDx-lezing “How to present to keep your audience’s attention” en zijn boek “Speak Inspire Empower”, dat snel een Amazon-bestseller werd.

Marks boodschap, “Als ik het kan, kan iedereen het!”, weerspiegelt zijn geloof in het potentieel van elke persoon om een krachtige spreker te worden. Zijn workshops en trainingen hebben meer dan 1000 professionals bereikt, van senior managers tot andere TEDx-sprekers, waarbij hij zich vooral richt op technische professionals. Marks aanpak, die uniek is door zijn focus op het bouwen van vertrouwen door positieve feedback, heeft zijn workshops een gemiddelde beoordeling van 9,4 op 10 opgeleverd.

Mark als spreker

Naast zijn werk als individuele coach en trainer, heeft Mark ook workshops Advanced Presentation Skills gegeven voor grote multinationale bedrijven zoals ASML, bol.com, Amadeus, en Rabobank. Zijn workshops zijn zowel online als persoonlijk beschikbaar, waarbij elke deelnemer gegarandeerd meerdere keren presenteert om zo de geleerde vaardigheden in praktijk te brengen. Wat Marks sessies onderscheiden, is niet alleen de focus op essentiële presentatievaardigheden zoals aandacht grijpen, storytelling, en overtuigen, maar ook de nadruk op positieve feedback, wat een veilige en ondersteunende leeromgeving creëert. Deze aanpak heeft niet alleen de individuele spreker vaardigheden verbeterd, maar wordt ook ervaren als een krachtige teambuilding activiteit.

De reis van Mark Robinson van een terughoudende spreker naar een inspirerende publieke figuur is een getuigenis van transformatie door toewijding en het juiste mentorship. Zijn verhaal inspireert velen en biedt een krachtig voorbeeld van hoe het overwinnen van persoonlijke barrières kan leiden tot significante professionele en persoonlijke groei.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Mark Robinson

Schrijf een review

Video met Mark Robinson

Meer informatie & boekingen

Mark Robinson inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Mark Robinson
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers