20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Marga Hoek

Marga Hoek als spreker boeken

Als u op zoek bent naar een gastspreker die een brug slaat tussen ondernemerschap en duurzaamheid, dan is Marga Hoek de perfecte keuze. Met een rijke ervaring als CEO, bestuurder en adviseur, en als een erkende autoriteit op het gebied van duurzaam ondernemen, biedt zij een schat aan kennis en inzichten. Deze pagina biedt u een diepgaande blik op haar expertise en de waarde die zij kan toevoegen aan uw evenement of organisatie.

Marga Hoek

Duurzaam ondernemerschap

Over duurzaam ondernemen en de nieuwe economie

Duurzaam ondernemen is niet langer een keuze, maar een noodzaak. Marga Hoek, als een expert in dit veld, belicht de essentie van duurzaam ondernemen en de transitie naar een nieuwe, duurzame economie. Zij bespreekt hoe organisaties kunnen bijdragen aan de Sustainable Development Goals (SDGs), terwijl ze tegelijkertijd zakelijk succes behalen. Tijdens haar lezingen worden deelnemers uitgedaagd om na te denken over innovatieve businessmodellen die zowel economisch rendabel als duurzaam zijn.

Marga Hoek inhuren voor een lezing

Het boeken van Marga Hoek voor een lezing is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring met Quality Bookings. Ons team ondersteunt u bij elke stap, van het eerste contact tot het afronden van de boeking. We bieden duidelijkheid over tarieven, beschikbaarheid en de specifieke eisen voor uw evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support, zorgen we ervoor dat uw ervaring met het inhuren van Marga Hoek naadloos en bevredigend is.

Biografie van Marga Hoek

Marga Hoek heeft zich in de afgelopen twintig jaar ontpopt als een veelzijdige en invloedrijke figuur in het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid. Haar loopbaan is gemarkeerd door leiderschapsrollen als CEO en adviseur voor zowel nationale als internationale organisaties, waarbij zij steeds een voorloper is geweest in het stimuleren van de overgang naar een duurzame economie.

Haar inzichten in duurzaam ondernemen en de financiering van duurzame bedrijfsontwikkeling hebben haar tot een gerespecteerde autoriteit in het veld gemaakt. Marga’s unieke benadering van het creëren van synergetische verbanden tussen verschillende sectoren heeft bijgedragen aan een versnelde transitie naar duurzaamheid.

In 2010 richtte ze De Groene Zaak op, een baanbrekende netwerkorganisatie die CEO’s samenbrengt om duurzaamheid in het bedrijfsleven te bevorderen. Als algemeen directeur tot 2016, speelde ze een cruciale rol in de groei en impact van de organisatie. Dit werd gevolgd door Het Groene Brein, een uniek netwerk van meer dan 80 wetenschappers, gericht op het ontwikkelen en delen van kennis omtrent duurzaamheid.

Marga’s leiderschapsrol werd verder versterkt toen ze in oktober 2016 CEO werd van Business for Good. Deze organisatie richt zich op het ondersteunen van duurzame scale-up bedrijven om hun groei te versnellen en toegang te krijgen tot nieuwe markten wereldwijd.

Haar boek ‘Zakendoen in de Nieuwe Economie’, bekroond tot Managementboek van het Jaar 2014, en de internationale versie ‘New Economy Business’, weerspiegelen haar diepgaande inzicht in hoe succesvol ondernemen en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. ‘The Trillion Dollar Shift’, winnaar van de Axiom Business Book Award in 2019, benadrukt de kansen die de SDGs bieden voor bedrijven en kapitaal.

Als internationale keynote spreker staat Marga bekend om haar vermogen om haar publiek te inspireren en te motiveren met haar passie, heldere visie en gefundeerde kennis. Zij brengt de urgentie en het potentieel van duurzaamheid in het bedrijfsleven overtuigend over, en moedigt haar publiek aan om duurzaamheid als een strategisch uitgangspunt te hanteren.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Marga Hoek

Schrijf een review

Video met Marga Hoek

Meer informatie & boekingen

Marga Hoek inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Marga Hoek
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers