Jan Jonker is een hoogleraar die wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke Nederlanders op het gebied van duurzaamheid. U kunt Jan Jonker boeken als spreker over een van de belangrijkste vraagstukken van deze tijd.

Hoogleraar
Jonker is hoogleraar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en schrijver van de bestseller Duurzaam Denken Doen. Door dagblad Trouw werd hij verkozen in De Groene Top 100. Daarnaast is hij sinds 1 januari 2014 voor twee jaar benoemd op de prestigieuze wisselleerstoel Chair d’excellence Pierre de Fermat. Hiermee kan hij in de regio Midi-Pyrenees in Zuid-Frankrijk onderzoek doen naar de ontwikkeling van nieuwe regionale business-modellen. Daarnaast probeert hij de kennisuitwisseling tussen student, wetenschappers en bedrijven te bevorderen.

Duurzaam
Jonker zet zich met veel passie in voor duurzaam ondernemen en innovatieve en gedurfde projecten die met dit onderwerp te maken hebben. Volgens hem komt het duurzaamheidsvraagstuk kijken bij alles wat wij in de maatschappij doen. Het is volgens hem dan ook niet alleen een bedrijfskundige, maar vooral een maatschappelijke kwestie.

Wilt u Jan Jonker inhuren als spreker? Hij geeft met verve en veel humor lezingen. Zijn presentaties zijn leerzaam voor zowel bedrijven, universiteiten als nationale en internationale koepelorganisaties. Neem voor meer informatie over Jan Jonker contact met ons op.

 

Jan Jonker spreekt graag over:

Jan Jonker boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Jan Jonker. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21