20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Jan Jonker - Duurzaam ondernemen

Jan Jonker als spreker boeken

Wanneer je Jan Jonker als spreker boekt, haal je niet alleen een ervaren professional in huis, maar ook een inspirator op het gebied van duurzaam ondernemen en circulaire economie. In dit artikel krijg je een inkijk in de wereld van Jan Jonker: zijn expertise, de redenen om hem te boeken, en wat hij jou en je publiek te bieden heeft. Je leest hier alles over het unieke perspectief dat Jan biedt op de transitie naar een duurzamere toekomst, zijn aanpak om dit concreet te maken in businessmodellen, en de rijke ervaring die hij deelt uit zijn schat aan kennis.

Jan Jonker

Duurzaam ondernemen

Over duurzaam en circulair ondernemen

Duurzaam en circulair ondernemen is niet alleen een nobel streven, het is een noodzaak voor bedrijven die toekomstbestendig willen zijn. Jan Jonker staat bekend als een voorloper op dit gebied, met een scherpe blik op hoe bedrijven deze transitie niet alleen kunnen overleven maar ook kunnen gebruiken om te floreren. Hij bespreekt onderwerpen variërend van het ontwikkelen van duurzame strategieën tot het implementeren van circulaire businessmodellen. Als je kiest voor Jan Jonker, kies je voor een spreker die praktische inzichten combineert met visionaire ideeën, en die jouw publiek zal uitdagen en inspireren om actie te ondernemen.

Jan Jonker inhuren voor een lezing

Het inhuren van Jan Jonker voor een lezing bij Quality Bookings staat gelijk aan het in huis halen van expertise en inspiratie. Het proces is eenvoudig en transparant: na je aanvraag ontvang je binnen 24 uur een scherpe offerte. We ondersteunen je bij elke stap, van het eerste contact tot na de boeking, en bieden een boekingsgarantie ter garantie van je evenement. Onze jarenlange ervaring in spreker management garandeert dat je de beste match krijgt voor jouw evenement.

Biografie van Jan Jonker

Professor dr. Jan Jonker, nu emeritus, heeft zich onderscheiden als een invloedrijk denker en doener op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Zijn loopbaan strekt zich uit over meer dan drie decennia, met significante bijdragen aan de academische wereld en het bedrijfsleven. Als hoofddocent en hoogleraar aan de Nijmegen School of Management van de Radboud Universiteit Nijmegen, heeft hij talrijke studenten begeleid en inspiratie geboden aan professionals.

+ lees meer

Jan’s academische reis heeft hem naar prestigieuze posities over de grenzen gevoerd, zoals de leerstoel Pierre de Fermat in Toulouse en de leerstoel Emilie Francqui in Brussel. Hij heeft met passie leiding gegeven aan de PhD-school van zijn faculteit en internationale conferenties geïnitieerd die als katalysator hebben gefungeerd voor de verspreiding van duurzame businessmodellen.

Zijn inzet voor duurzaamheid heeft hem een plek opgeleverd in de Top 100 van invloedrijkste ‘groene’ Nederlanders voor zeven opeenvolgende jaren en een officierschap in de Orde van Oranje-Nassau. Deze erkenningen benadrukken zijn bijdrage aan het bevorderen van duurzaamheid en circulariteit in de samenleving.

Professor Jonker is een strateeg die zich richt op de kern van duurzaamheid en circulariteit, met het ‘Business Model Template’ als één van zijn bekendste instrumenten. Hij heeft de Nederlandse overheid voorzien van een classificatie van duurzame en circulaire businessmodellen, die organisaties in staat stelt om hun bedrijfsvoering te transformeren.

Met een indrukwekkend aantal van 35 boeken, meer dan 150 artikelen, en vele optredens in media en op conferenties, is Jan Jonker een stem van betekenis in de duurzame gemeenschap. Zijn publicaties, zoals de ‘Duurzame Troonrede’ en ‘Duurzaam Organiseren’, evenals het internationaal succesvolle ‘Organizing for Sustainability’, hebben professionals wereldwijd bereikt en beïnvloed.

Na zijn emeritaat blijft Jan Jonker actief met advieswerk, lezingen, en hij geniet van persoonlijke projecten zoals de restauratie van zijn historische huis in Frankrijk. Zijn aanstaande boek over transitiemanagement, gepland voor publicatie in het voorjaar van 2024, wordt met anticipatie verwacht.

Jan Jonker brengt een combinatie van gedegen kennis, praktische toepasbaarheid en inspirerende inzichten naar je evenement. Met zijn ervaring en toewijding aan duurzaamheid en circulariteit is hij een spreker die niet alleen informeert, maar ook motiveert en transformeert. Boek Jan Jonker nu via Quality Bookings en breng een stukje duurzame toekomst naar je evenement.

 

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
 • Snel contact met Jan Jonker
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Jan Jonker

Meer informatie & boekingen

Jan Jonker inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jan Jonker
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers