20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Spreker Marc Jellema - Digitale marketing

Marc Jellema als spreker boeken

Bent u op zoek naar een uitzonderlijke gastspreker die uw evenement onvergetelijk maakt? Dan is Marc Jellema dé keuze voor u. Marc Jellema, bekend om zijn expertise in digitale marketing en e-commerce, brengt een schat aan ervaring en inzicht mee naar uw podium. Met zijn boeiende lezingen over de dynamische wereld van online marketing, trekt hij de aandacht van zijn publiek en levert hij waardevolle lessen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Zijn onderwerpen variëren van effectieve digitale strategieën tot innovatieve marketingtechnieken, waardoor hij een ideale spreker is voor bedrijven die voorop willen blijven lopen in de digitale wereld.

Marc Jellema

Digitale marketing

Over digitale marketing en e-commerce

Digitale marketing en e-commerce zijn onmisbare elementen in de hedendaagse zakenwereld. Marc Jellema behandelt in zijn lezingen de cruciale aspecten van deze thema’s. Hij legt uit waarom het essentieel is om in dit digitale tijdperk een sterke online aanwezigheid te hebben en biedt concrete strategieën om uw merk te versterken. Marc duikt diep in onderwerpen zoals SEO-optimalisatie, effectief gebruik van sociale media, en het maximaliseren van online verkoop. Door zijn expertise kunt u inzichten verwachten die uw bedrijf kunnen transformeren en u een voorsprong geven in de competitieve digitale markt.

Marc Jellema inhuren voor een lezing

Het inhuren van Marc Jellema voor uw evenement is een eenvoudige en gestroomlijnde ervaring. Ons boekingsproces bij Quality Bookings is ontworpen om alle drempels weg te nemen. U kunt binnen 24 uur een offerte verwachten en profiteren van onze all-inclusive tarieven en uitgebreide support. Wij begrijpen de waarde van uw tijd en streven ernaar om het proces zo efficiënt mogelijk te maken. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, kunt u erop vertrouwen dat u de beste service en een inspirerende spreker krijgt.

Biografie van Marc Jellema

Marc Jellema, een gerenommeerde naam in de wereld van digitale marketing en e-commerce, heeft een indrukwekkend traject afgelegd om te komen waar hij nu is. Met een carrière die meer dan twee decennia beslaat, heeft Marc zich gevestigd als een toonaangevende expert in zijn veld.

+ lees meer

Geboren en getogen in Nederland, toonde Marc al vroeg interesse in technologie en ondernemerschap. Na zijn studie Bedrijfskunde aan een vooraanstaande Nederlandse universiteit, begon hij zijn carrière bij een klein marketingbureau. Hier ontwikkelde hij een passie voor digitale marketing en leerde hij de kneepjes van het vak. Zijn natuurlijke nieuwsgierigheid en drang om te innoveren leidden hem naar grotere projecten en meer prominente rollen binnen de industrie.

Marc’s grote doorbraak kwam toen hij mede-oprichter werd van een start-up in e-commerce. Onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot een van de meest succesvolle online winkels in Nederland, bekend om zijn innovatieve marketingstrategieën en klantgerichte benadering.

Naast zijn zakelijke successen, is Marc ook een gepassioneerd spreker en mentor. Hij deelt zijn ervaringen en inzichten graag met anderen, in de hoop dat hij anderen kan inspireren en begeleiden op hun eigen pad naar succes. Zijn presentaties zijn niet alleen informatief, maar ook boeiend en motiverend, waardoor hij een veelgevraagde spreker is op conferenties en bedrijfsevenementen.

Zijn expertise op het gebied van digitale marketing en e-commerce is niet onopgemerkt gebleven. Marc is regelmatig te zien als gastexpert in verschillende media en is een gerespecteerd adviseur voor verschillende start-ups en gevestigde bedrijven. Zijn bijdragen aan het vakgebied worden erkend door zowel zijn collega’s als door de industrie in het algemeen.

Als spreker onderscheidt Marc Jellema zich door zijn vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, praktijkvoorbeelden, en actuele markttrends, waardoor hij een unieke en waardevolle ervaring biedt aan zijn publiek. Met zijn rijke ervaring en diepgaande kennis is hij in staat om zijn luisteraars te inspireren en hen praktische tools te bieden om hun eigen digitale marketing- en e-commerce-activiteiten naar een hoger niveau te tillen.

Of u nu een gevestigd bedrijf leidt of een startende ondernemer bent, Marc Jellema’s lezingen bieden inzichten en inspiratie die van onschatbare waarde zijn in het snel veranderende digitale landschap. Met Marc Jellema als uw gastspreker, bent u verzekerd van een evenement dat zowel leerzaam als inspirerend is, en dat uw gasten nog lang zal bijblijven.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Marc Jellema
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Marc Jellema

Meer informatie & boekingen

Marc Jellema inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Marc Jellema
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers