20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lucas Noordhoorn

Lucas Noordhoorn als spreker boeken

Lucas Noordhoorn is een uitzonderlijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een gastspreker met een grondige kennis van digitale marketing en innovatie. Als Head of Sales voor Blis in de Benelux en DACH-regio’s, brengt Lucas een schat aan ervaring in privacy-first, location-powered programmatic advertising. Met een beginnende carrière als management consultant in digitale transformatie en een significante commerciële rol bij Dept, heeft Lucas een diepgaande kennis van data-gedreven adverteren. Zijn expertise, gecombineerd met zijn passie voor het podium, maakt hem een ideale spreker om echt te verbinden met zijn publiek, hen te informeren en een energieke ervaring te bieden.

Lucas Noordhoorn

Mentor voor start-ups

Over innovatie in digital marketing

Lucas Noordhoorn is een expert op het gebied van innovatie in digitale marketing, met een speciale focus op data en marketing op mobiele apparaten. Zijn ervaring als Managing Director Benelux voor Adello, een Zwitserse specialist in mobile programmatic advertising, heeft hem een uniek inzicht gegeven in de snel evoluerende digitale wereld. Lucas benadrukt in zijn lezingen het belang van innovatie binnen de marketingsector en hoe bedrijven effectief kunnen navigeren in de complexe wereld van digitale advertenties. Met actuele casestudy’s en toegankelijke uitleg maakt Lucas complexe onderwerpen begrijpelijk en boeiend voor zijn publiek.

Lucas Noordhoorn inhuren voor een lezing

Het boeken van Lucas Noordhoorn voor uw evenement bij Quality Bookings garandeert een vlekkeloze ervaring. Van de eerste aanvraag tot de uitvoering van de lezing, ons team zorgt voor een gestroomlijnd proces. Wij bieden all-inclusive tarieven en snelle, betrouwbare service. Onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support zorgen ervoor dat uw evenement een succes wordt. Het proces omvat persoonlijke aanpassing aan uw behoeften, duidelijke communicatie over de beschikbaarheid en inhoud van de lezing, en ondersteuning in alle logistieke aspecten.

Biografie van Lucas Noordhoorn

Lucas Noordhoorn, een gerespecteerde figuur in de wereld van digitale marketing en innovatie, heeft een indrukwekkend carrièrepad. Na een start als management consultant in digitale transformatie, ontwikkelde hij zich verder in een commerciële rol bij Dept, Europa’s snelst groeiende onafhankelijke bureau. Hier verdiepte hij zijn kennis in data-gedreven adverteren. Als Managing Director Benelux voor Adello, een toonaangevende specialist in mobiele programmatic advertising, breidde hij zijn expertise verder uit.

Daarnaast is Lucas al ruim acht jaar verbonden aan de Universiteit Leiden, waar hij innovatie en marketing doceert. Zijn rol als mentor voor start-ups onderstreept zijn toewijding aan het ondersteunen van de volgende generatie marketeers en ondernemers.

Lucas’ passie voor het podium en zijn vermogen om een echte connectie te maken met zijn publiek maken hem een begeerde spreker. Hij zorgt ervoor dat elke lezing niet alleen informatief is, maar ook een positieve en energieke ervaring voor het publiek. Met zijn uitgebreide kennis en ervaring in de wereld van digitale marketing en innovatie, biedt Lucas inzicht en inspiratie voor een breed scala aan publiek.

Te boeken als
Dagvoorzitter, Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Lucas Noordhoorn

Schrijf een review

Video met Lucas Noordhoorn

Meer informatie & boekingen

Lucas Noordhoorn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Anne
  • Snel contact met Lucas Noordhoorn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers