20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Lidewij Edelkoort

Lidewij Edelkoort als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een visionaire en inspirerende gastspreker, dan is Lidewij Edelkoort de perfecte keuze. Met haar unieke blik op trends, mode, en design, brengt Lidewij een schat aan kennis en inzichten naar elk evenement. Als trendvoorspeller en stijlicoon is zij een autoriteit op het gebied van consumententrends en toekomstige ontwikkelingen. Haar lezingen bieden een diepgaand inzicht in de wijze waarop globale trends zich ontwikkelen en invloed hebben op onze maatschappij en cultuur.

Lidewij Edelkoort

Trendvoorspelling

Lidewij Edelkoort als dagvoorzitter boeken

Lidewij Edelkoort schittert niet alleen als spreker maar ook als dagvoorzitter. Met haar uitgebreide ervaring in de design- en modewereld weet zij elk evenement naar een hoger niveau te tillen. Haar vermogen om diepgaande gesprekken te leiden over onderwerpen als duurzaamheid, creativiteit en toekomstige trends maakt haar een uitmuntende keuze voor elk seminar of conferentie. Als dagvoorzitter zorgt Lidewij ervoor dat de thema’s niet alleen besproken, maar ook beleefd worden, waarbij ze altijd de verbinding zoekt tussen theorie en praktijk.

Over trendvoorspelling en toekomstvisie

Lidewij Edelkoort is een wereldwijd erkende expert op het gebied van trendvoorspelling en toekomstvisie. Haar lezingen over deze onderwerpen zijn niet alleen informatief, maar ook uiterst boeiend. Ze gaat in op hoe trends ontstaan, hoe ze onze wereld beïnvloeden, en hoe je ze kunt toepassen in verschillende sectoren, van mode tot technologie. Lidewij helpt haar publiek begrijpen hoe belangrijk het is om vooruit te kijken en zich aan te passen aan veranderende tijden. Haar visie biedt een uniek perspectief op de toekomst, iets wat elk bedrijf of organisatie kan gebruiken om toekomstbestendig te blijven.

Lidewij Edelkoort inhuren voor een lezing

Het inhuren van Lidewij Edelkoort voor een lezing is een eenvoudig en duidelijk proces. Quality Bookings, met meer dan 20 jaar expertise in de branche, biedt All-Inclusive tarieven en een tevredenheidsgarantie. Zodra je interesse toont in Lidewij als spreker, ontvang je binnen 24 uur een offerte. Ons uitgebreide supportteam staat klaar om je te begeleiden bij elke stap, van het eerste contact tot aan de uitvoering van het evenement. We zorgen ervoor dat het hele proces soepel verloopt, zodat je je kunt focussen op wat echt belangrijk is: een inspirerende en gedenkwaardige lezing van Lidewij Edelkoort.

Biografie van Lidewij Edelkoort

Lidewij Edelkoort is een van ’s werelds meest beroemde trendvoorspellers. Geboren in Wageningen, Nederland, heeft ze een indrukwekkende carrière opgebouwd die over de hele wereld erkenning heeft gevonden. Haar vermogen om maatschappelijke bewegingen en esthetische ontwikkelingen te herkennen en te voorspellen, heeft haar tot een invloedrijke figuur in de design-, mode- en lifestylewereld gemaakt.

Lidewij studeerde modeontwerp aan de Kunstacademie in Arnhem en begon haar carrière als modecoördinator bij de Bijenkorf, een toonaangevende Nederlandse warenhuisketen. Later verhuisde ze naar Parijs, waar ze het beroemde trendvoorspellingsbureau Trend Union oprichtte. Dit bureau werd al snel een leidende autoriteit op het gebied van trendvoorspelling, bekend om zijn diepgaande onderzoek en nauwkeurige voorspellingen.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
Prijs op aanvraag

Reviews over Lidewij Edelkoort

Schrijf een review

Video met Lidewij Edelkoort

Meer informatie & boekingen

Lidewij Edelkoort inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Lidewij Edelkoort
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers