Lidewij Edelkoort

Lidewij Edelkoort is een Nederlandse trendgoeroe op het gebied van mode- en lifestyle. Wie wil weten wat de nieuwe trends voor de toekomst zijn kan Lidewij Edelkoort inhuren als spreker.

Trends
Edelkoort deed een modeopleiding aan de kunstacademie in Arnhem en ging vervolgens aan de slag als modecoördinator en stylist bij de Bijenkorf. Hier ontdekte zij al snel haar talent om opkomende trends te voorspellen.

In 1975 ging Edelkoort in Parijs werken voor een trendconsultant, om later haar eigen bureau Trend Union op te zetten. Met deze onderneming richt zij zich op het voorspellen van trends en het geven van advies op het gebied van kleuren en lifestyle.

Grote bedrijven uit de modewereld, de schoonheidsbranche en de textielindustrie kloppen regelmatig bij Edelkoort aan voor advies. Maar niet alleen in de wereld van mode en lifestyle is zij populair, ook overheden en bijvoorbeeld de autosector roepen haar hulp in.

Tussen 1999 en 2008 fungeerde Edelkoort tevens als voorzitter van het college van bestuur van de Design Academy in Eindhoven en ontwikkelde zij zich verder in de wereld van de vormgeving.

Denktank
Edelkoort werkt tegenwoordig vanuit haar eigen denktank Studio Edelkoort en geeft hiermee over de hele wereld lezingen. Daarnaast heeft zij diverse trendboeken gepubliceerd.

Wilt u Lidewij Edelkoort boeken als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Lidewij Edelkoort spreekt graag over:

Lidewij Edelkoort boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Lidewij Edelkoort. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21