20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Leo Blokhuis

Leo Blokhuis als spreker boeken

Leo Blokhuis, bekend als dé muziekkenner van Nederland, is een inspirerende keuze voor uw evenement. Met zijn ongeëvenaarde kennis van muziekgeschiedenis en zijn aanstekelijke enthousiasme is hij de ideale spreker voor een breed scala aan onderwerpen binnen de muziekwereld. Zijn lezingen bieden een unieke mix van verhalen, anekdotes en diepgaande analyses die zowel muziekliefhebbers als professionals in vervoering brengen. Als u op zoek bent naar een spreker die uw publiek kan meenemen op een muzikale ontdekkingsreis, dan is Leo Blokhuis de perfecte keuze.

Leo Blokhuis

Muziekgeschiedenis en -cultuur

Over muziekgeschiedenis en -cultuur

Leo Blokhuis neemt zijn publiek mee op een reis door de muziekgeschiedenis, waarbij hij de ontwikkelingen in muziekgenres, de impact van culturele bewegingen en de verhalen achter iconische artiesten belicht. Zijn expertise strekt zich uit van de vroege blues en rock-‘n-roll tot hedendaagse popmuziek. Hij biedt inzicht in hoe muzikale stromingen sociale en culturele veranderingen weerspiegelen. Blokhuis behandelt onderwerpen als de invloed van muziek op maatschappelijke ontwikkelingen en de veranderende rol van muziek in het digitale tijdperk, wat essentiële kennis is voor iedereen met interesse in muziek, cultuur en geschiedenis.

Leo Blokhuis inhuren voor een lezing

Het boeken van Leo Blokhuis voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Na uw aanvraag via Quality Bookings, ontvangt u binnen 24 uur een offerte met all-inclusive tarieven. Ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele traject, van het eerste contact tot de succesvolle afronding van de lezing. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, verzekeren wij een vlekkeloze ervaring. Uw publiek zal gegarandeerd geïnspireerd en geënthousiasmeerd worden door de lezing van Leo Blokhuis.

Biografie van Leo Blokhuis

Leo Blokhuis, geboren op 2 november 1961, is een Nederlands muziekjournalist, schrijver en presentator die bekendstaat om zijn uitgebreide kennis van met name popmuziek. Hij groeide op in een muzikaal gezin, wat de basis legde voor zijn levenslange passie voor muziek. Na zijn studie begon hij zijn carrière als journalist en ontwikkelde zich al snel tot een gerespecteerde autoriteit op het gebied van muziek.

Blokhuis’ expertise is niet alleen breed, maar ook diepgaand. Hij heeft meerdere boeken geschreven over muziekgeschiedenis en is een graag geziene gast in televisieprogramma’s zoals ‘Top 2000 a gogo’. Zijn vermogen om complexe muzikale thema’s op een toegankelijke manier te presenteren, heeft hem een loyale schare fans opgeleverd.

Zijn bijdragen aan de muziekjournalistiek zijn erkend met diverse onderscheidingen, waaronder de Pop Media Prijs. Zijn enthousiasme en kennis maken hem tot een unieke en boeiende spreker.

Zijn lezingen zijn een mix van persoonlijke anekdotes, historische context en diepgaande analyses van muzikale ontwikkelingen. Blokhuis’ vermogen om zijn passie voor muziek over te brengen, maakt elke lezing tot een onvergetelijke ervaring voor zijn publiek. Hij verweeft verhalen over artiesten, albums en liedjes met bredere culturele en historische trends, waardoor zijn presentaties zowel educatief als vermakelijk zijn.

Als spreker biedt Leo Blokhuis meer dan alleen een lezing; hij biedt een muzikale beleving die het publiek raakt en inspireert. Zijn lezingen zijn geschikt voor een breed scala aan evenementen, van bedrijfsbijeenkomsten en conferenties tot culturele festivals en educatieve seminars. Met zijn rijke ervaring en diepgaande kennis van muziek kan hij elke gelegenheid verrijken met inzichten en verhalen die nergens anders te vinden zijn.

Leo Blokhuis is meer dan een muziekkenner; hij is een verteller die de kracht van muziek gebruikt om mensen te verbinden en te inspireren. Zijn lezingen zijn niet alleen informatief, maar ook een viering van muziek als een universele taal die culturen, generaties en achtergronden overstijgt. Met Leo Blokhuis als spreker bent u verzekerd van een evenement dat nog lang zal nazinderen bij uw publiek.

Prijsindicatie
€ 5.000 tot € 10.000
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Leo Blokhuis
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Video met Leo Blokhuis

Meer informatie & boekingen

Leo Blokhuis inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Leo Blokhuis
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers