20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Koen Gonnissen

Koen Gonnissen als spreker boeken

Koen Gonnissen is een inspirerende gastspreker die je evenement naar een hoger niveau tilt. Met zijn unieke ervaring als coach en mentor weet hij zijn publiek te boeien en te motiveren. Koen spreekt over thema’s als persoonlijke ontwikkeling, teamdynamiek en leiderschap, onderwerpen die hij door zijn uitgebreide ervaring als coach van topsporters en leidinggevenden tot in de kern begrijpt. Zijn sessies zijn interactief, energiek en altijd op maat gemaakt, waardoor elke luisteraar zich persoonlijk aangesproken voelt.

Koen Gonnissen

Voormalig toptrainer tennis

Koen Gonnissen als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter staat Koen Gonnissen bekend om zijn vermogen om inhoudelijk diepgang te bieden met een lichte, toegankelijke toon. Hij is een meester in het betrekken van het publiek, het stimuleren van discussies en het verbinden van de diverse thema’s op de agenda. Koen’s expertise in leiderschapsontwikkeling, teambuilding en persoonlijke groei komen sterk naar voren, waardoor hij elk evenement een meerwaarde biedt. Zijn aanpak is altijd op maat en afgestemd op de specifieke behoeften en thema’s van jouw evenement.

Over leiderschapsontwikkeling

Leiderschapsontwikkeling is een cruciaal onderwerp in de huidige snel veranderende wereld. Koen Gonnissen, met zijn rijke achtergrond in coaching en persoonlijke ontwikkeling, is een autoriteit op dit gebied. Hij bespreekt hoe je effectief leiderschap kunt ontwikkelen in jezelf en binnen je team. Onderwerpen zoals emotionele intelligentie, besluitvorming, en het bouwen van een cohesieve teamcultuur zijn slechts enkele voorbeelden van wat Koen kan behandelen. Zijn sessies bieden praktische inzichten en strategieën die direct toepasbaar zijn in zowel professionele als persoonlijke settings.

Koen Gonnissen inhuren voor een lezing

Het boeken van Koen Gonnissen voor een lezing is een gestroomlijnd proces. Het begint met een eenvoudige aanvraag bij Quality Bookings, waar je je wensen en de details van het evenement deelt. Vervolgens ontvang je binnen 24 uur een all-inclusive offerte. Ons team ondersteunt je tijdens elke stap, van het eerste contact tot na de lezing, zodat je ervaring soepel en zorgeloos verloopt. We werken nauw samen om ervoor te zorgen dat Koen’s lezing perfect aansluit bij je evenement en doelstellingen.

Biografie van Koen Gonnissen

Koen Gonnissen is een veelgevraagde spreker, coach en auteur met een indrukwekkende staat van dienst. Zijn carrière begon in de wereld van topsport, waar hij werkte als coach voor diverse nationale en internationale teams en atleten. Deze ervaringen legden de basis voor zijn inzichten in teamdynamiek, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Na zijn tijd in de sportwereld, breidde Koen zijn expertise uit naar het bedrijfsleven. Hij werd een veelgevraagde coach en consultant voor leidinggevenden en teams binnen een breed scala aan organisaties. Zijn benadering combineert de principes van topsport met moderne leiderschapstheorieën, wat resulteert in krachtige strategieën voor persoonlijke en professionele groei.

Koen is ook auteur van verschillende boeken over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, waarin hij zijn kennis en ervaring deelt. Zijn schrijfstijl is toegankelijk en praktisch, waardoor zijn boeken populair zijn onder een breed publiek.

Zijn lezingen en workshops worden gekenmerkt door een dynamische mix van persoonlijke verhalen, praktische inzichten en interactieve elementen. Koen’s vermogen om complexe concepten te vertalen naar eenvoudige, actiegerichte stappen maakt hem een effectieve en inspirerende spreker.

In zijn vrije tijd is Koen gepassioneerd over reizen en het ontdekken van nieuwe culturen, wat hem een breder perspectief geeft op zijn werk. Zijn levenservaringen, gecombineerd met zijn professionele expertise, maken hem tot een unieke en waardevolle aanwinst voor elk evenement.

Te boeken als
Spreker
Talen
Engels, Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Koen Gonnissen

Schrijf een review

Video met Koen Gonnissen

Meer informatie & boekingen

Koen Gonnissen inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Koen Gonnissen
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers