Koen Gonnissen is een voormalig toptrainer die toptennissers als Kim Clijsters coachte. Inmiddels heeft hij de overstap naar het bedrijfsleven gemaakt, waar hij de link met de sportwereld legt. U kunt Gonnissen inhuren als spreker. In zijn lezingen deelt hij zijn jarenlange ervaringen in de sportwereld en geeft hij de paralellen tussen de sport en het bedrijfsleven weer.

Kim Clijsters
Gonnissen had zelf een sportcarrière en hij ging vervolgens aan de slag al trainer van tennissers. Hij werkte met internationale toppers als Kim Clijsters, Xavier Malisse en Juan Carlos Ferrero.

In 2000 ging hij zich richten op het bedrijfsleven. Hij trainde en begeleidde managers, leidinggevenden en teams binnen bedrijven. Ook schreef hij samen met Alain Goudsmet het boek De Bedrijfsatleet. Hierin beschrijven zij de overeenkomsten tussen sport en het bedrijfsleven. Daarnaast haalde Gonnissen de titel Business en Executive Coach en het MBTI-certificaat. Later bemachtigde hij ook nog het certificaat Coach ICF.

Wielrennen
Toen Kim Clijsters na een jarenlange afwezigheid weer terugkeerde in het profcircuit, klopte zij weer aan bij Gonnissen, die haar ging helpen bij haar comeback. In 2010 werd Gonnissen tevens ingehuurd door de wielerploeg Omega Pharma Lotto, waar hij ging werken met toprenners André Greipel en Philippe Gilbert. Binnen het team introduceerde hij de filosofie ‘Riding as one’.

Wilt u Koen Gonnissen boeken als spreker? In zijn lezingen stimuleert hij individuen en teams met voorbeelden uit de sport. Neem voor meer informatie over Koen Gonnissen contact met ons op.

 

Koen Gonnissen spreekt graag over:

Koen Gonnissen boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Koen Gonnissen. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21