Kick van der Pol

Kick van der Pol is een topman die onder andere directievoorzitter van Interpolis was. U kunt Kick van der Pol inhuren als spreker en dagvoorzitter. In zijn lezingen heeft hij het over onderwerpen als mens en maatschappij, ondernemen, pensioenen en beleid.

Wetenschappelijk medewerker
De loopbaan van Van der Pol begon met een functie als wetenschappelijk medewerker aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Vervolgens was hij een aantal jaar secretaris sociale zaken bij het Landbouwschap. Hier was hij onder ander verantwoordelijk voor de oprichting van de arbodienst Stigas.

In 1988 ging hij zich bezighouden met de uitvoering van sociale zekerheid en pensioenen. Hij was onder andere directievoorzitter bij organisaties als ASF, GUO, SGG en Relan.

Vervolgens werd hij in 2001 lid van de hoofddirectie van Interpolis. Na een jaar werd hij directievoorzitter bij dit bedrijf. Hierna werd hij vicevoorzitter van de raad van bestuur van Eureko.

Bestuurlijke functies
Van der Pol vervult sinds 2006 diverse bestuurlijke functies. Zo is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van Ortec Finance en van ASR. Ook is hij voorzitter van Baoborea en van de Baliegroep Sociale Zekerheid.

Wilt u Kick van der Pol inhuren als spreker? Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Kick van der Pol boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Kick van der Pol. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21