20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Karin Swerink

Karin Swerink als spreker boeken

Karin Swerink is niet alleen een begenadigd spreker, maar ook een uitzonderlijke dagvoorzitter. Haar vermogen om discussies te leiden en thema’s aan te snijden die resoneren met een breed publiek maakt haar een ideale keuze voor elke conferentie of evenement. Als dagvoorzitter brengt Karin haar rijke ervaring in de mediawereld, gecombineerd met haar scherpe inzicht in actuele maatschappelijke trends. Ze is bijzonder bedreven in het bespreken van onderwerpen zoals de evolutie van de media, de impact van mode op cultuur, en de rol van vrouwen in de hedendaagse samenleving.

Karin Swerink

Media- en modewereld

Karin Swerink als dagvoorzitter boeken

Karin Swerink is niet alleen een begenadigd spreker, maar ook een uitzonderlijke dagvoorzitter. Haar vermogen om discussies te leiden en thema’s aan te snijden die resoneren met een breed publiek maakt haar een ideale keuze voor elke conferentie of evenement. Als dagvoorzitter brengt Karin haar rijke ervaring in de mediawereld, gecombineerd met haar scherpe inzicht in actuele maatschappelijke trends. Ze is bijzonder bedreven in het bespreken van onderwerpen zoals de evolutie van de media, de impact van mode op cultuur, en de rol van vrouwen in de hedendaagse samenleving.

Over media en mode

De wereld van media en mode is voortdurend in beweging en biedt een schat aan onderwerpen voor boeiende discussies en inzichten. Karin Swerink, met haar uitgebreide ervaring in deze sectoren, is de perfecte persoon om deze dynamische en boeiende wereld te ontleden. Zij kan spreken over uiteenlopende onderwerpen zoals de toekomst van printmedia, de invloed van sociale media op mode, duurzaamheid in de mode-industrie, en de veranderende rol van vrouwen in media en mode. Haar lezingen bieden niet alleen diepgaande kennis, maar ook praktische inzichten die relevant zijn voor professionals in de branche.

Karin Swerink inhuren voor een lezing

Het inhuren van Karin Swerink voor een lezing is een eenvoudig en gestroomlijnd proces. Het team van Quality Bookings staat klaar om je te begeleiden bij elke stap. Van het initiële contact tot de uiteindelijke bevestiging, wij zorgen ervoor dat alle details worden verzorgd. Ons All-Inclusive tarievenbeleid en onze tevredenheidsgarantie garanderen dat je volledig tevreden zult zijn met je keuze. Binnen 24 uur na je aanvraag ontvang je een offerte, en ons team biedt uitgebreide ondersteuning gedurende het hele proces.

Biografie van Karin Swerink

Karin Swerink is een naam die synoniem staat voor succes en innovatie in de Nederlandse media- en modewereld. Met een carrière die zich uitstrekt over meerdere decennia, heeft Karin zich bewezen als een van de meest invloedrijke figuren in deze industrieën.

Geboren en getogen in Nederland, begon Karin haar carrière in de journalistiek. Haar scherpe inzicht en passie voor schrijven leidden haar naar de wereld van de modejournalistiek. Haar eerste grote doorbraak kwam toen ze werd aangesteld als hoofdredacteur van Glamour Nederland, waar ze een frisse wind liet waaien en het tijdschrift een nieuwe richting gaf.

Haar succes bij Glamour bleef niet onopgemerkt, en al snel werd ze de hoofdredacteur van Vogue Nederland, een positie die ze met verve bekleedde. Bij Vogue was ze verantwoordelijk voor het lanceren van de Nederlandse editie, een mijlpaal in haar carrière. Onder haar leiding groeide het tijdschrift uit tot een toonaangevend mode- en lifestylemagazine, bekend om zijn scherpe en elegante benadering van mode, cultuur en maatschappelijke kwesties.

Na haar tijd bij Vogue, nam Karin de rol van hoofdredacteur bij LINDA.meiden op zich, waar ze haar expertise in media en mode verder uitbreidde. Haar werk bij LINDA.meiden was gericht op het bereiken van een jonger publiek, en ze slaagde erin het merk te transformeren tot een platform dat jonge vrouwen inspireert en motiveert.

Karin’s bijdrage aan de media- en modewereld gaat verder dan alleen haar redactionele werk. Ze is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter, bekend om haar vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke en boeiende manier te presenteren. Haar lezingen en panels zijn altijd goed bezocht, niet alleen vanwege haar expertise, maar ook vanwege haar charismatische en inspirerende aanwezigheid.

Haar invloed strekt zich uit tot maatschappelijke kwesties, met name op het gebied van vrouwenrechten en gendergelijkheid. Als een krachtige stem in de discussie over de rol van vrouwen in de media en mode, heeft Karin zich ingezet voor het bevorderen van diversiteit en inclusiviteit binnen de industrie.

Naast haar professionele prestaties is Karin ook een rolmodel voor velen. Haar pad toont aan dat met hard werken, toewijding, en een passie voor wat je doet, je barrières kunt doorbreken en een blijvende impact kunt maken in je vakgebied.

Karin Swerink blijft een prominente en gerespecteerde figuur in de Nederlandse media- en modewereld. Haar verhaal, van een ambitieuze jonge journalist tot een van de meest invloedrijke personen in de modejournalistiek, is een bron van inspiratie voor velen. Met haar uitgebreide ervaring, diepgaande kennis, en aanstekelijke passie, is Karin Swerink een uitstekende keuze voor elk evenement of conferentie die op zoek is naar een spreker die zowel informatief als inspirerend is.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Karin Swerink

Schrijf een review

Video met Karin Swerink

Meer informatie & boekingen

Karin Swerink inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Karin Swerink
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers