Karin Swerink is bekend als succesvolle bladenmaker en hoofdredacteur van modebladen Glamour en Vogue. Tevens  was zij jurylid van het programma Holland’s Next Top Model. Mensen die Karin Swerink inhuren als spreker ontmoeten iemand die alles weet over mode, lifestyle en bladen maken, maar ook over hoe je de juiste mensen aan elkaar kunt verbinden om tot groot succes te komen.

Yes
Swerink begon haar carrière, na haar modeopleiding aan de kunstacademie in Enschede, bij het tijdschrift Yes. Al snel werd zij hier chef mode, beauty en lifestyle. Vervolgens stapte zij in 1999 over naar het damesblad Libelle. Van 2002 tot 2004 fungeerde zij hier als plaatsvervangend hoofdredacteur.

Hierna zette zij de Nederlandse versie van het modeblad Glamour op. Onder haar leiding werd het tijdschrift een groot succes en groeide het met een oplage van 150.000 exemplaren uit tot het grootste modeblad van Nederland.

Toen Vogue, het meest invloedrijke modeblad van de wereld, het tijd vond om ook een Nederlandse versie uit te geven, werd Swerink gevraagd om het blad op te zetten en werd zij hoofdredacteur.

U kunt Karin Swerink inhuren als spreker? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Karin Swerink spreekt graag over:

Karin Swerink boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Karin Swerink. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21