20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Judith Osborn

Judith Osborn als spreker boeken

Stel je voor: een evenement waar jouw publiek niet alleen geïnformeerd, maar ook oprecht geïnspireerd wordt. Judith Osborn, een veelzijdige kunstenaar en spreker, brengt dit tot leven. Van haar eerste artistieke invloeden als kind tot het presenteren van haar eigen TV-programma, Judith’s reis is een getuigenis van de kracht van creativiteit. Op deze pagina ontdek je waarom Judith Osborn de ideale keuze is voor jouw evenement en hoe haar lezingen de vonk van creativiteit kunnen ontsteken.

Judith Osborn

Creativiteit en kunst

Judith Osborn als dagvoorzitter boeken

Wil je jouw congres of seminar naar een hoger niveau tillen? Judith Osborn, met haar achtergrond als programmamaker en presentator, is een meester in het verbinden van gesprekken en het leiden van evenementen. Haar ervaring zorgt voor een soepele en dynamische dag, vol creatieve en inspirerende momenten.

De kunst van succes

In een wereld waar kennis overal beschikbaar is, benadrukt Judith Osborn het belang van creatief denken en innovatie. Haar lezingen, zoals ‘De Kunst van Succes’, onderstrepen het belang van een creatieve samenleving waar kunst, wetenschap, politiek en bedrijfsleven elkaar versterken. Judith’s inzichten bieden een frisse kijk op hedendaagse uitdagingen.

Judith Osborn inhuren voor een lezing

Het proces om Judith Osborn te boeken is gestroomlijnd en eenvoudig. Met Quality Bookings’ all-inclusive tarieven en snelle service, wordt elke stap van het boekingsproces efficiënt afgehandeld, zodat je je kunt concentreren op het succes van je evenement.

Biografie van Judith Osborn

Judith Osborn’s reis begint in Den Helder, waar ze opgroeit met een passie voor kunst en creativiteit. Na haar VWO-opleiding, volgt ze haar hart naar de Koninklijke Academie in Den Haag. Haar vroege carrière kenmerkt zich door diverse rollen in de kunstwereld, van galerie adviseur tot onafhankelijk curator.

In de vroege jaren ’90 maakt Judith de overstap naar marketing, waar ze een innovatieve campagne voor Hewlett Packard leidt. Haar huwelijk met Robert Osborn brengt een nieuwe wending, waarin ze een actieve rol speelt in zijn bedrijf. Maar de creatieve wereld blijft roepen, en in de vroege jaren 2000 vindt ze haar ware roeping in de mode-industrie met haar label ‘Judith Osborn Originals’.

Haar televisieoptredens en -producties, zoals ‘Iedereen een Kunstenaar’, getuigen van haar veelzijdigheid en vermogen om een breed publiek te bereiken. Haar deelname aan programma’s als ‘De Slimste Mens’ en ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’, tonen haar veelzijdigheid en charisma.

Tegenwoordig is Judith een gerenommeerd spreker en ambassadeur voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Haar lezingen zoals ‘Creativiteit Werkt’ en ‘De Kunst van Succes’ zijn een weerspiegeling van haar levenslange toewijding aan kunst en creativiteit.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Judith Osborn

Schrijf een review

Video met Judith Osborn

Meer informatie & boekingen

Judith Osborn inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Judith Osborn
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers