Op diverse plekken in de wereld heeft dramadocent en yogaleraar Johan Noorloos zich verdiept in de wereld van yoga en meditatie.

Professioneel
Nadat hij in 1999 in Kampen is afgestudeerd als dramadocent, verdiept de geboren Fries Johan Noorloos zich in verschillende oosterse filosofieën en behaalt hij in 2004 in Thailand zijn lesbevoegdheid als yogaleraar. Later richt hij met twee collega’s Yogagarden op, een yogastudio in hartje Amsterdam. Noorloos leidt ook nieuwe leraren op, via het opleidingsinstituut ‘YogaTeacher’, waarbij het als zijn missie beschouwt om de ware kracht van yoga en meditatie te laten zien door deze te ontdoen van hun soms wat zweverige imago. In Amsterdam beoefent Johan Noorloos yoga en meditatie op integere en professionele wijze en biedt hij een grote diversiteit aan workshops, lezingen en opleidingen aan.

Auteur en docent
Johan Noorloos heeft enkele boeken over yoga gepubliceerd, waaronder Hoe yoga je leven kan veranderen en Het Inzicht.  Met zijn ‘ Yoga in Company’ brengt hij het bedrijfsleven in contact met yoga, en maakt hij iedereen vertrouwd met instrumenten  als Lichaamswerk, mindfulness en hartcoherentie. In de yogalessen van Noorloos speelt de dynamiek tussen adem en beweging een bepalende rol. Zelf noemt hij het meditatie door beweging. Noorloos wijst zijn leerlingen op het leren voelen van grenzen. Hij stimuleert hen om in plaats van onbewust te reageren, bewust in actie te komen. Daarbij vormen wilskracht, gelijkmoedigheid en zelfcompassie belangrijke pijlers.

Wilt u Johan Noorloos boeken als dagvoorzitter, of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Johan Noorloos spreekt graag over:

Johan Noorloos boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Johan Noorloos. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21