20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte
Jochem van Gelder: Verandermanagement is kinderspel Copyright foto: Jean Pierre Heijmans

Jochem van Gelder: Verandermanagement is kinderspel als spreker boeken

“Praatjes vullen wel gaatjes”

Jochem van Gelder: Verandermanagement is kinderspel

“Praatjes vullen wel gaatjes”

Peuters en kleuters leven in een magische wereld waarin alles kan. Als ze iets op de televisie zien of op de plaatjes uit een sprookjesboek, is dat voor hen net zo echt als wat ze om zich heen zien. Het is nog moeilijk om fantasie en werkelijkheid van elkaar te onderscheiden. Soms kan een kind nog niet begrijpen wat er in de omgeving gebeurt en hoe dingen werken. Daarvoor gebruikt een kind fantasie: het verzint zelf oplossingen en geeft betekenissen aan dingen die hij of zij nog niet begrijpt.

Moet u als bedrijf veranderen?
Als bedrijf loop je continu aan tegen veranderprocessen. Omdat de wereld om ons heen razendsnel verandert, moet u als bedrijf ook razendsnel kunnen veranderen. Maar dat is in de praktijk niet altijd zo eenvoudig. Dat komt omdat wij, volwassenen, niet meer ECHT kunnen communiceren. We praten wel, maar we communiceren niet. Dat vertraagt elk veranderproces. De kunst is om onbevangen met elkaar problemen aan te pakken. Geen keuzes maken op basis van je rugzak, die vol zit met onzekerheid, vooroordelen, opvoeding, angst en misgunnen. Nee, net als kinderen de wereld bekijken zoals hij op dit moment werkelijk is, in jouw ogen.

+ lees meer

Wat houd de show precies in?
Jochem van Gelder is al jaren de grootste kindervriend van Nederland. Hij weet als geen ander dat als je problemen van volwassenen laat belichten door kinderen, daar vaak heel verrassende oplossingen uit komen. Hebt u een ingewikkelde bedrijfsuitdaging of wilt u weten hoe kinderen tegen veranderprocessen aan kijken? Dan is de show Verandermanagement is kinderspel, echt wat voor u.

Beelden uit Praatjesmakers
Praatjesmakers was een amusementsprogramma van de NCRV, gepresenteerd door Jochem van Gelder. In dit programma gaat Jochem van Gelder in gesprek met kinderen. Live op het podium gebruikt Jochem veel materiaal uit Praatjesmakers en gebruikt hij ook nieuw materiaal van ontwapende kids die hun visie op uw business geven. Dat kan toch alleen maar leuke momenten opleveren?

Over Jochem van Gelder
Entertainen lijkt televisiepresentator Jochem van Gelder in het bloed te zitten. In zijn carrière heeft hij van alles en nog wat gedaan, van kinderprogramma’s en het razend populaire Praatjesmakers tot een programma waarin wordt gewaarschuwd voor oplichterspraktijken. Die veelzijdigheid demonstreert hij ook bij optredens tijdens bedrijfsevenementen in het land.

Verandermanagement is kinderspel is exclusief te boeken via Quality Bookings.

Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000
Onderwerpen
Te boeken als
Talen
 • Snel contact met Jochem van Gelder: Verandermanagement is kinderspel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA

Meer informatie & boekingen

Jochem van Gelder: Verandermanagement is kinderspel inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
 • Snel contact met Jochem van Gelder: Verandermanagement is kinderspel
 • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
 • Scherpe marktconforme prijzen
 • Meer dan 20 jaar ervaring
 • Begeleiding tot na het evenement
 • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers