20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Albert Boswijk

Albert Boswijk als spreker boeken

Albert Boswijk staat bekend als een visionair en een inspirerende gastspreker, wiens expertise ligt op het snijvlak van economie, innovatie, en ervaringsgericht ondernemerschap. Wanneer je overweegt Albert Boswijk te boeken voor jouw evenement, kies je voor een spreker die jouw publiek niet alleen zal informeren, maar ook zal inspireren en activeren. Zijn unieke kijk op de ‘Experience Economy’ en hoe deze toegepast kan worden in diverse sectoren maakt hem een veelgevraagd spreker. Met zijn interactieve lezingen biedt hij praktische inzichten en stimuleert hij luisteraars om op een nieuwe manier naar hun bedrijf of organisatie te kijken.

Albert Boswijk

Experience Economy

Over de experience economy

De term ‘experience economy’ is meer dan een buzzwoord; het is een fundamenteel nieuwe kijk op economische waardecreatie. Albert Boswijk is een expert op dit gebied en zijn lezingen belichten hoe ervaringen steeds meer centraal staan in onze economie. Hij legt uit waarom het essentieel is voor bedrijven om over te gaan van het simpelweg verkopen van producten of diensten naar het creëren van memorabele ervaringen voor klanten. Hij behandelt onderwerpen zoals klantbeleving, merkidentiteit, en innovatie in dienstverlening. Door voor Albert Boswijk te kiezen, krijg je inzicht in hoe je jouw organisatie kunt transformeren om te excelleren in de experience economy.

Albert Boswijk inhuren voor een lezing

Het boeken van Albert Boswijk voor een lezing is een eenvoudig en transparant proces. Contacteer ons, en binnen 24 uur ontvang je een offerte met all-inclusive tarieven. We zorgen voor uitgebreide support tijdens het hele proces, van de eerste aanvraag tot aan de lezing zelf. Ons team helpt je met het afstemmen van de lezing op de specifieke behoeften van jouw evenement. Met onze tevredenheidsgarantie en gemiddelde beoordeling van 9,0, ben je verzekerd van een succesvolle en inspirerende lezing door Albert Boswijk.

Biografie van Albert Boswijk

Albert Boswijk, geboren en getogen in Nederland, heeft een indrukwekkende carrière die zich uitstrekt over meerdere decennia en sectoren. Hij begon zijn loopbaan in de financiële sector, waar hij een diep inzicht kreeg in de werking van de economie. Zijn interesse in innovatie en klantbeleving leidde hem naar de academische wereld, waar hij zich verder specialiseerde in de ervaringsgerichte economie.

Boswijk is niet alleen een gerespecteerd spreker, maar ook een auteur en adviseur. Hij heeft meerdere publicaties op zijn naam staan die diep ingaan op de transformatie van de economie en hoe bedrijven hierop kunnen inspelen. Zijn boeken zijn essentiële lectuur voor iedereen die geïnteresseerd is in economische innovatie en klantgericht ondernemen.

Zijn lezingen weerspiegelen zijn rijke ervaring en zijn vermogen om complexe concepten op een toegankelijke manier te presenteren. Albert Boswijk is niet alleen een theoreticus; hij is ook een praktijkman die begrijpt hoe theorie toegepast kan worden in de dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven. Zijn lezingen zijn doorspekt met praktijkvoorbeelden en case studies die zijn boodschap ondersteunen en verduidelijken.

In de loop van zijn carrière heeft Boswijk samengewerkt met een breed scala aan organisaties, van startups tot multinationals, en heeft hij hen geholpen bij het ontwikkelen van strategieën om te gedijen in de moderne, ervaringsgerichte economie. Hij is een veelgevraagd consultant en zijn adviezen worden hoog gewaardeerd in zowel de zakelijke als academische wereld.

Albert Boswijk is een spreker die niet alleen inzichten biedt, maar ook inspireert en aanzet tot actie. Zijn lezingen zijn een mix van diepgaande kennis, praktische tips, en inspirerende verhalen die zijn publiek motiveren om na te denken over hoe zij de principes van de experience economy kunnen toepassen in hun eigen context. Met zijn unieke combinatie van academische diepgang en praktische ervaring, is hij de ideale spreker voor evenementen die gericht zijn op innovatie, klantbeleving, en bedrijfsgroei.

Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Albert Boswijk

Schrijf een review

Video met Albert Boswijk

Meer informatie & boekingen

Albert Boswijk inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Albert Boswijk
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers