Organisatieadviseur en veranderingsdeskundige Albert Boswijk is gespecialiseerd in leiderschap- en teamontwikkeling, visie- en strategieontwikkeling, competentie- en performancemanagement. Hij begeleidt diepgaande veranderingsprocessen en innovaties in organisaties en coacht bestuurs- en directieteams om deze processen te helpen implementeren. Boswijk is te boeken als spreker.

Experience Economy

Na een studie andragologie aan de Universiteit van Amsterdam heef Albert Boswijk veel ervaring opgedaan met het coachen en begeleiden van topmanagement. Sinds 2001 is hij tevens oprichter en directeur van the European Centre for the Experience Economy. Dit centrum is jarenlang verbonden geweest aan de Universiteit van Amsterdam en is tegenwoordig gelieerd aan het Roskilde University Centre in Denemarken. Boswijk houdt zich in het bijzonder bezig met de begeleiding van ingrijpende veranderingsprocessen en zijn werkzaamheden bewegen zich hoofdzakelijk op het niveau van raden van bestuur en directieteams. Hij coacht deze teams om effectiever te opereren als leidinggevenden in de organisatie. Zijn ervaring strekt zich uit tot grote Nederlandse en internationale bedrijven.

Veranderingsprocessen

Albert Boswijk heeft diverse management development programma’s ontwikkeld, waaronder recentelijk de TUI Academy,  in samenwerking met de Universiteit van Amsterdam (Stichting Informatie en Management). In 2005 publiceert hij samen met Ed Peelen het boek Een nieuwe kijk op de Experience Economy. Ook schrijft hij in 2011 De Economie van Experiences, waarvan een jaar later ook een Engelstalige editie het licht ziet. In 2013 verschijnt een aantal bijdragen van zijn hand in het Handbook on the Experience Economy. Daarnaast publiceert Boswijk diverse artikelen. Hij is onder meer Associate bij het Institute for Positive Organizational Scholarship, bij de Prof. R.E. Quinn University of Michigan en de Dr. Andrew Gottschalk Group AG- London UK Commercial Negotiating. Verder is Boswijk Research Fellow van het PrimaVera researchprogramma van de Universiteit van Amsterdam en lid van het Experience Co-Creation Network rond professor Venkat Ramaswamy aan de Universiteit van Michigan. Zijn adviesorganisatie Albert Boswijk Consultants ondersteunt bedrijven bij het ontwikkelen en implementeren van ingrijpende veranderingsprocessen in termen van strategie, mensen, processen en output.

Wilt u Albert Boswijk boeken als dagvoorzitter, gastspreker of debatleider? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn

Biografie

Albert Boswijk spreekt graag over:

Albert Boswijk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Albert Boswijk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21