20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte
Hilde Roothart

Hilde Roothart als spreker boeken

Als je op zoek bent naar een gastspreker die zowel vernieuwend als inspirerend is, is Hilde Roothart de perfecte keuze. Hilde, bekend om haar expertise in trendanalyse en toekomstverkenning, brengt een schat aan kennis en inzichten mee naar elk evenement. Haar presentaties zijn niet alleen informatief maar ook boeiend, waardoor ze een brede doelgroep aanspreekt. Haar vermogen om complexe trends te vertalen naar praktische toepassingen maakt haar een ideale spreker voor organisaties die voorop willen lopen in hun sector.

Hilde Roothart

Trendwatcher

Hilde Roothart als dagvoorzitter boeken

Als dagvoorzitter onderscheidt Hilde Roothart zich door haar scherpe inzicht in maatschappelijke en zakelijke trends. Ze weet gesprekken vakkundig te leiden en zorgt voor een dynamische interactie met het publiek. Haar expertise in toekomstverkenning en trendanalyse komt hierbij uitstekend van pas, waardoor ze diepgang en relevantie toevoegt aan elke discussie. Hilde is bijzonder vaardig in het verbinden van thema’s en het belichten van verschillende perspectieven, wat haar tot een veelgevraagde dagvoorzitter maakt.

Over trendanalyse en toekomstverkenning

Trendanalyse en toekomstverkenning zijn cruciale onderwerpen in een snel veranderende wereld. Hilde Roothart is een autoriteit op dit gebied en biedt waardevolle inzichten in hoe trends zich ontwikkelen en wat ze betekenen voor bedrijven en organisaties. Haar lezingen behandelen onderwerpen zoals duurzaamheid, technologische innovaties en maatschappelijke veranderingen. Ze biedt praktische handvatten voor het anticiperen op toekomstige trends en het maken van strategische keuzes. Het kiezen voor lezingen van Hilde betekent kiezen voor een vooruitziende blik en praktische toepasbaarheid in jouw organisatie.

Hilde Roothart inhuren voor een lezing

Het boeken van Hilde Roothart voor een lezing bij Quality Bookings is een eenvoudig en transparant proces. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en zorgt ervoor dat het boekingsproces soepel verloopt. Van het eerste contact tot de dag van het evenement, wij zorgen voor een zorgeloze ervaring. Met onze All-Inclusive tarieven en 24-uurs offerteservice nemen we alle drempels weg. Onze tevredenheidsgarantie en uitgebreide support zorgen ervoor dat jouw evenement met Hilde Roothart een gegarandeerd succes wordt.

Biografie van Hilde Roothart

Hilde Roothart is een gerenommeerd trendanalist en toekomstverkenner. Ze begon haar carrière in de vroege jaren ’90, waar ze al snel naam maakte met haar scherpe analyses en vooruitstrevende inzichten. Hilde richtte in 1997 haar eigen trendbureau op, waarmee ze een pionier werd op het gebied van trendanalyse en toekomstverkenning in Nederland.

Haar werk is gericht op het identificeren van maatschappelijke en consumententrends en het vertalen daarvan naar strategieën en innovatieve concepten voor bedrijven en organisaties. Hilde’s benadering is uniek in de zin dat ze een diepgaand begrip van culturele, sociale en technologische ontwikkelingen combineert met praktische toepasbaarheid.

Gedurende haar carrière heeft Hilde meerdere boeken geschreven over trends en toekomstverkenning. Deze publicaties worden gezien als essentiële lectuur voor professionals die zich bezighouden met strategische planning en innovatie. Haar boeken worden gekenmerkt door een heldere en toegankelijke schrijfstijl, waardoor ze toegankelijk zijn voor een breed publiek.

Naast haar schrijfwerk is Hilde een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter. Ze heeft opgetreden op tal van nationale en internationale evenementen, waarbij ze haar publiek steeds weer weet te boeien met haar inzichten en analyses. Haar vermogen om complexe informatie op een heldere en boeiende manier te presenteren, maakt haar een favoriet onder zowel zakelijke als academische publieken.

In haar lezingen en workshops combineert Hilde Roothart theoretische kennis met praktische voorbeelden, waardoor deelnemers niet alleen geïnspireerd raken, maar ook concrete handvatten krijgen aangereikt om met de trends van de toekomst om te gaan.

Met meer dan twee decennia ervaring is Hilde Roothart een autoriteit op het gebied van trendanalyse en toekomstverkenning. Haar inzichten zijn onmisbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in de richting waarin onze maatschappij en economie zich bewegen. Door Hilde te boeken voor je evenement, haal je niet alleen een expert in huis, maar ook een boeiende spreker die garant staat voor een memorabele en verrijkende ervaring.

Onderwerpen
Te boeken als
Spreker
Talen
Nederlands
Prijsindicatie
€ 2.000 tot € 5.000

Reviews over Hilde Roothart

Schrijf een review

Meer informatie & boekingen

Hilde Roothart inhuren als spreker voor uw congres of seminar doet u snel en gemakkelijk via Quality Bookings. Neem contact met ons op voor aanvullende informatie over de voorwaarden. We helpen je graag!

Celine
  • Snel contact met Hilde Roothart
  • Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte
  • Scherpe marktconforme prijzen
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Begeleiding tot na het evenement
  • Boekingsgarantie via CLC-VECTA
Bekijk alle sprekers