Voor Hilde Roothart is trends ontdekken een wetenschap geworden. Zij houdt niet van koffiedikkijken en een onderbuikgevoel. Bent u als bedrijf bezig met het ontwikkelen van een toekomstvisie? Boek dan Hilde Roothart als spreker. Zij laat u de maatschappelijke ontwikkelingen en trends in het consumentengedrag zien.

Trendwatcher Hilde Roothart

Geboren in 1966 studeerde Hilde Roothart modevormgeving aan de Utrechtse Hogeschool voor de Kunsten. Ervaring deed ze in eerste instantie op in Parijs bij Peclers Paris en bij het bureau van Lidewij Edelkoort. Vervolgens kwam ze naar Nederland om te werken bij verschillende styling- en adviesbureaus. In 1997 richtte ze trendbureau Trendslator op. Binnen dat bureau houdt men zich bezig met het onderzoeken en vertalen van trends. Hilde werd meerdere malen genomineerd voor trendwatcher prijzen. Ze publiceerde meerdere artikelen in vooraanstaande magazines, schreef boeken en was gastdocent bij mode-, design- en managementopleidingen.

De toekomst, die maak je zelf

Volgens Hilde Roothart is inzicht in trends noodzakelijk om een toekomstvisie te ontwikkelen. Hilde is een regelmatige spreker op bijeenkomsten over trends en de toekomst. Als coach begeleidt Hilde bedrijven in het ontwikkelen van een toekomstvisie en ze is de juiste vrouw voor uw brainstorm- en inspiratiesessies. Boek Hilde als spreker en ze doet een boekje open over de trends en ontwikkelingen van nu en in de toekomst. Voor meer informatie over de inspirerende spreker neemt u contact met Quality Bookings op.

Hilde Roothart spreekt graag over:

Hilde Roothart boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Hilde Roothart. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21